Stockholm



heej

SNART ÅKER JAG !!

tåget går 13:52 :D framme klockan 16:16 !
då tar jag tunnelbanan till ropsten så möter dom mig där :)

Stockholm!



Heej !

Nu håller jag på att packa, för jag åker troligtvis till Stockholm redan i morgon :D Åsa ringde och sa att jag kunde komma redan i morgon om jag ville :D och det vill jag ju såklart !!

så ska snart ringa tillbaka till Åsa och berätta vilket tåg jag tar, så är det bara att boka sen :D

Söndag!


Hej

Idag är det söndag, men till skillnad från andra söndagar är det ingen skola i morgon :D utan början på ett underbart lov :D idag ska jag tvätta en massa kläder, sen får jag se vad som händer.

på tisdag åker jag :D

farmor jag saknar dig!

lördag söndag..

Heej

Igår hade Carro och Vilkon födelsedags fest i repbäcken, hade kul förutom att det var en massa fjortisar där och en massa andra puckon .. menmen, Sen hade jag lite feber och sådär :/ frös som fan .. sen sov jag hos Maria i natt. så vaknade vi halv 9 i morse och kunde inte somna om :S Senare kom Vedran :) sen gick vi till Kupolen, sen när vi är där ser vi att Danny & Erik från Idol ska komma, så då kollade vi lite på det, sen gick vi ut och kollade om dom kom ut på baksidan och det gjorde dom, så vi fick ta kort med dom :) Och Erik sa att han tyckte Maria var en vacker tjej :D det ni ;) Sen började jag skratta och kunde inte sluta, ja ni vet hur det kan bli :P Danny och dom andra började också skratta så :P typiskt mig att skämma ut mig! Sen gick jag och Maria hem till Henne och la oss i hennes säng med ett varsit täcke och värmde oss, sen åkte vi hem till Nicke och kollade på melodofestivalen :) sen åkte jag hem..

är så jävla trött !!! ska duscha sen sooooooova !!!

  

skolarbeten



Heej.

Carros tatuering var skit fin :) tog typ 1 ½ timme.
sen när hon var klar åkte vi hem till Carro, käkade donken och sjön singstar sedan fick jag och Maria tårta :) sen åkte vi till kupolen en stund, sen åkte jag med Mamma hem. då började jag skriva en massa skolarbeten, vart inte klart med allt skit, men men.. orkar inte göra mer nu.

Imorgon har jag sovmorgon till halv 1, fast jag ska hem till Morfar och städa innan jag börjar.

ska snart ta mig en dusch !

godnatt !

Tattuera sig


Heej

Idag ska jag med när Carro ska tattuera sig, det kan ju bli kul att se :)
sen skulle Carro bjuda på tårta minsann :D hihi

men nu ska jag till bussen !


hej

glömt bort


glömt bort att skriva blogg idag, och nu orkar jag inte, ska sova är trött och har huvudvärk

men dagens viktigaste GRATTIS CARRO :D

Hanna <3



Heej.

Nu har släkten varit här, inte alla men nästan så, det bästa av allt var att min lilla Hanna var med :) och gissa om vi har lekt och busat! Saras tjej har hon blivit :) Hade även webbcamen på med Maria och Hanna började skratta och vinka! hur söt får man bli! Sen så har vi fikat och Hanna satt i mitt knä ! sen när hon skulle åka fick man en bamsekram, Finns inget mer att säga än att jag älskar min lilla Hanna så mycket <3

Sen Ringde Åsa idag också, först pratade hon med Samuel sen med Mamma Sen med Samuel igen sen var det äntligen min tur :P haha. Vi bestämmde att jag ska komma dit på tisdag :D

Farmor jag saknar dig <3

SÖTNOS och jag   Min Hanna, söt som socker <3

GRATTIS !!!

GRATTIS LILLEBROR!

Nu är min lillebror 10 år, han fick mina presenter i morse, alla Harry Potter filmer, vilket är ganska komiskt vilket är lite komsikt eftersom jag brukar kalla honom just Harry Potter! haha

Ikväll kommer en del av släkten, då blir det glasstårta och massa gott :)

pusshej

Städdag !


Heej!

Har städat hela övervåningen idag, för i morgon fyller lillebror år :) Han blir hela 10 år! ojoj, Familjens lilla bebis börjar bli stor :P så i morgon kommer en del av släkten hit och grattar! Hoppas även på att Maria kommer hit, men vi får se hur det blir..

Nu ska jag duscha, sen ska jag soova :) måste gå upp 06:15 som vanligt i morgon :/

Farmor, Det finns inga ord att beskriva hur ont det gör,
det finns inga ord att beskriva hur saknad du är är !


Halsont



Heej..

Sitter här med ont i halsen, jag lovar jag kommer bli sjuk när jag ska till Stockholm nästa vecka! åhh. brukar alltid känna mig krasslig innan jag åker till Stockholm, men brukar bli bättre, sen blir jag sjuk, när jag kommer hem har vart så 3 gånger, men denna gång kommer jag säkert bli sjuk.. ska käka experitox (rätt stavat?) och dricka c-vitamin, sen skippar jag träningen idag..

Nej nu ska jag jobba lite, har multimedia, ska göra min blogg :)

pusshej

trött !


trött men glad, åker snart till Stockholm ju! Vet inte vilken dag men jag och Åsa ska höras någon dag denna vecka så bestämmer vi tillsammans, älskar att vara i Stockholm, mitt andra hem! Men är det nån som vet varför tågen har ändras? går inte alls lika många intercitytåg längre :S skumt.. kanske kommer fler sen när dagen närmar sig!  Inte så kul att sitta 3 timmar på tåget och dessutom byta tåg .. Men det löser sig väl, bara jag kommer dit är jag nöjd!

Skola i morgon igen, sen blir det hem och städa rummet och sådär.. sen träning

jag vet du är säker, jag vet du är trygg, men jag saknar dig här ..
Farmor!


  Min älsklingEmma.
Gick inte att ladda upp bild på Colum så det kommer i morgon :)

Söndag



Heej.

En helt vanlig söndag idag då, trött som fan idag :P somnade inte så tidigt igår kanske! sen gick vi upp vid 12 typ, jag vaknade före Maria sen väckte jag henne :P hihi sen käkade vi pizza igen, mums.

sen åkte jag och Mamma till Kupolen och kollade på presenter till Samuel som fyller år om 2 dagar :) 

Sen när jag kom hem fick jag ett sms från Åsa : hej! har du några planer för sportlovet? har du lust att komma ner några dagar ? KLART JAG VILL :D JIPPIIE :D

 

:)



Heej

Sitter i Marias lägenhet, vi var först hemma hos Nicke och kollade på melodifestivalen, sen skulle vi på fest hos Jonna men när vi kom så skulle dom dra ner på stan och käka så vi följde med, vart bjuden på pizza av martin, stort tack :D  sen drog vi hem till Tyskens bror och hade efterfest med gittar spel och sådär :) sen har vi setat nere i marias trappuppgång och snackat med Nicke haha, sen nu sitter jag här, väntar på maria.. när hon kommer ska vi se en film hade jag tänkt :)

trevlig kväll var det iaf :)

Lördag



Heej

Idag vaknade jag tidigt, gick upp redan klockan 11. kan bero på att jag gick och la mig redan vid halv 11 igår :P var så himla trött ! så då fick jag ju sova ut iallafall :)

ska åka till Maria nu :) yeeah :D


En ängel till låns du var.. Farmor <3

multimedia



har multimedia med ellenore nu, ganska kul faktiskt..
sitter och håller på med våra bloggar, har några ideér får se om det blir bra, hoppas på det..


Farmor jag saknar dig !

skola



hejhej

Nu har jag håltimme, trååk.. ska ha det fram till halv 1. sitter i datasalen, Maria har lektion här så jag sitter här med henne, vi har ju faktiskt inte umgåts på länge nu tycker jag.. hon har varit sjuk och sen så har vi haft annat för oss, och jag är faktiskt inte van att träffa henne så här lite som det blivit nu på sista tiden. Men idag ska vi på friskis sen ska vi bastu efter :D Nice !

Stina-passet!



Yeaaah

Kom precis hem från Friskis och svettis, det allra bästa passet idag med Stina såklart :D yeah hon är skit bra och man blir så glad av hennes pass, det är drygt men man vill ändå fortsätta kämpa hela tiden för att det är så kul :D Kanon pass verkligen ! men nu är det en heeel vecka kvar till nästa Stina-pass. :/

skönt att man blev lite glad av passet, annars har denna dag varit lite kass :/
men friskis piggar alltid upp lite granna !!

Älskar dig så min Farmor <3

5 månader



hej..

Idag är det 5 månader sedan min Farmor begravdes.. känns lika hårt än, ni kanske inte förstår varför jag är så ledsen, men jag stog min farmor så nära, går inte att förklara hur mycket jag älskade henne. Är inte lätt att gå vidare när man förlorat någon man älskar så mycket, det är inget man glömmer efter ett tag. Det är inget som går över när man vill.. jag kommer alltid sakna min Farmor, Vissa dagar mindre andra dagar mer. Vissa dagar kommer jag gråta, andra dagar kommer jag le åt våra minnen.. men vad ni än gör säg inte att jag ska gå vidare och glömma, det går inte..

Farmor <3

Lektion



heej.

sitter i datasalen, har lektion med håkan, men han är och hälsar på Rolf.
Hoppas du mår bra roffe, så vi får se dig snart!

sitter och lyssnar på världens sorgligaste låt just nu : Himmelen måste ha saknat sin ängel, en låt till tsunamivågens offer, så jävla sorligt..

jag vill att allt ska vara som vanligt..

Jag saknar min Farmor..

Friluftsdag!



Heej.

Hade friluftsdag idag, jag var och pimplade med en massa brudar :)
hade det mysigt med korvgrillning och så.
sen kom Carros mamma och hämtade oss, då åkte jag med hem till Carro, så var vi där ett tag tills vi gick till Badminton hallen. Jag Carro och Klara hade bestämt oss för att spela lite badminton! Kul som fan var det :) sen efter det gick vi tillbaka hem till Carro, kollade på tv och sådär, sen vid 7 åkte vi till brandstationen för att träna friskis där :P enda anledningen var att vi skulle kolla på en rolig tant, men hon var inte där :P

Jag saknar dig Farmor !

Ont i själen



ont det gör så jävla ont, fanfanfan.. det gör så ont i min kropp i mitt hjärta.
vill inte att det ska vara så är, vill bort här ifrån.. bort från allt skit..
hela denna dag har varit helt kass.. blä för sånna dagar!

Nu ska jag sluta klaga, who cares anyway?

Lektion :)



heej.

sitter på lektion och lyssnar på Eva korpi som bryter på finska.. blabla!
ska jobba på projektarbetet.. vet inte riktigt vad jag ska ha som projekt arbete. det visar sig, efter detta är det Svenska med Solveig, ska kolla på värsta språket ..

sen ska jag hem, äta, vila mig lite sen så blir det friskis ikväll klockan 20:00!

pusshej

träna



Heej.

Jag och Sabina var på friskis idag :) körde ett pass sen gick vi och bastade, så skönt efter att man tränat sen kom Mamma och hämtade oss, skjutsade Sabina till Forssa sen åkte vi till Ica maxi och köpte kvällsmat :) köpte baguetter och pålägg så gjorde vi egna baguetter :) MUMS!

tiden går fort, och vi möts alltför sällan. Men jag tänker på dig ofta..


Utan dig är allt tomt Farmor, älskar och saknar dig!

söndag



Hej.

Nu har jag vaknat till liv, blev väckt 13:15 men känns inte som om jag vaknade förens nu haha! ska snart och träna då kommer man känna sig piggare :) sen ska jag och Sabina basta efter också :D

Vad jag saknar er kusiner, mår inte bra utan er !

Älskar dig farmor, snälla kom tillbaka !

Suprise !!



Heej

har precis kommit hem, har varit på fest :)
överaskningsfest för Sara Wallin som fyller 18 !
hon visste inget och fördes till festen med ögonbindel :D
Surpise(!!!) stog alla och skrek när hon kom :D
sen fick vi god mat och god bål !
sen har vi festat och dansat en massa :)

farmor <3

Heej



Skulle skriva förut idag, men då gick det tydligen inte. :/

redo för fest :)

god kväll



Sitter här och slappar efter träningen, lite tråkig träning faktiskt. Stinas pass igår var mycket bättre, det var det bästa pass jag varit på! Friskis är bra kul det :)

Saknar min Farmor så himla mycket, går inte att förklara saknaden.
Jag stog min Farmor väldigt nära, nästan närmare än jag står mina föräldrar, Farmor betyde allt för mig jag hade utan tvekan kunnat göra allt för Farmor, Och hon fanns alltid där för mig med. Hon var den enda som jämt visade att hon älskade mig.. Älskar dig Farmor, föralltid!

snart träning



Heej

Nu har jag kommit hem från skolan, sitter och käkar makaroner och köttfärssås :D Mums! Ska snart gå till bussen, ska först åka in till stan och möta Sabina sen ska vi till friskis :) ska även basta efteråt idag :D fyfan va skönt, sen hem och slappa, kanske se på lets dance också :)

Farmor jag saknar dig !

Multimedia



Heej

sitter och har lektion med Ellinore nu.
ska göra en blogg, får väl jag göra en till jag då!

:)

en bra dröm!


Hej!

har precis gått upp, tog mig en sovmorgon!
Ska göra mig iordning nu sen dra till skolan !

Drömde världens bästa dröm inatt, Johan och Solmaz kom hem.
och jag bara kastade mig i deras famn och vi kramades länge.
och dom frågade hur jag mådde, och jag grät ut..
så himla skönt, kändes som om det var på riktigt.
Sen var även min kusin Anna-Karin hemma!
världens bästa dröm!

Godnatt


Heej.

Var på kupolen med Jolina idag, vi tog en fika snackade en massa!
sen gick vi runt och glodde lite i affärerna, sen så gick vi till friskis.
Medelpass med Stina, fyfan va kul det var ! drygt men kul!!
Sen åkte jag med Linda hem, skrattade så jag grät!
Bengt är så jävla rolig, haha!

Nu ska jag sova, har "sovmorgon" i morgon :) hihi

Farmor saknar dig så fruktansvärt mycket ! <3

Turism!



Heej!

hann aldrig skriva när jag hade håkan, nu sitter jag på turismen!
ska skriva om ett land, hade valt Iran först men har nu ändrat mig.
blir nog svårt med Iran, fast kanske inte ändå..
Jag menar undrar jag något kan jag ju bara prata med Solmaz så löser det sig, eftersom hon är där ifrån så .. men valde ett land folk åker till på solsemester istället..

kom på att jag kanske ändrarde mig igen, äh va fan nu kör vi på detta :D

Idag ska jag vara med Jolina :) yeaah

Skolan..



heej.

sitter i skolan, ska ta reda på fakta om nå miljögrejs, tror jag ska välja miljögifter..
sen så ska jag skriva ett uppsatsprov på det sen :S jaja

skriver mer sen på håkans lektion :)

heej



Sitter här med täcke på mig, vart så fryssen av att vara ute i detta väder!
vart somsagt ingen träning, blir ett medelpass med Jolina i morgon kanske :)och isånnafall ska vi först gå på kupolen och kolla runt :)

Farmor utan dig så faller allt isär, fattar inte själv hur jag ska klara det här.

KALLT!!



Hej.

20 minus när jag gick upp i morse, och jag som går 10 minuter för att komma till bussen :/ som tur va kunde mamma skjutsa! annars hade jag frysit ihjäl!
kom till skolan och började dagen med ett prov, gick bra hoppas jag!

Hämtade min kära mobil igår också, den var på lagning i några veckor. råkade tappa den i golvet så det vart en stor spricka, tur så hade jag försäkring på den !!


min fina röda mobil :)


Nu sitter jag här och fryser, blir nog ingen träning ikväll ska nog vila en kväll iallfall. ska dit i morgon !!

pusshej!

snart träning :)



Heej.

Snart ska jag gå upp till badet, ska träna på powerplaten idag :)
Sen så ska jag träna friskis ikväll :) och även hämta min mobil som har varit på lagning!

Sen måste jag hem och plugga, har prov i sammhälls ekonomi i morgon :/ skit svårt verkligen, ska plugga på ett häfte! Tur att våran lärare är duktig på att förklara och hon gör det så man förstår.

Pusshej!

heej!



Nu har jag kommit hem från skolan, gick hem tidigare på grund av huvudvärk!
fixat Apu plats idag också :) bra det..

hemma igen



Heej.

Då var man hemma igen då, har som sagt varit hos Maria!
kollade på så ska det låta och lite sånt.
sen gick vi ner på stan och käkade mat, sen gick vi till Ica maxi och träffade Jonna och Martin. senså åkte jag hem. och nu täntek jag snart duscha :)

Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag blir faster :D JIPPIE !!

Saknar dig Farmor <3

dagen efter


heej.

Igår var det fest i repbäcken igen :) denna gång var det Sarah & Madde som hade fest.
och jag hade nog ganska kul, massa nytt folk dom man inte kände !
roligt när det kommer nytt folk som man inte festat med förut :)
Och vi dansade och hade oss hela kvällen, åkte hem vid 2 typ.

sen väckte Maria mig imorse klockan 13:00 haha då hade hon hunnit varit på friskis på morgonen Fråga mig inte hur man orkar det, själv var jag helt död.. kollade mig i spegeln och jag såg död ut också kan jag lova. kritvit i ansiktet och svart under ögonen, plus mitt väldigt mörka hår :P Det är jag som är döden!

Nu ska jag ta mig en promenad till Hagalund!
Maria kommer nog och möter mig tror jag, så får vi se vad vi hittar på!

Farmor <3

klippt och färgat



Heej!

Idag har Maria klippt mitt hår, en rejäl bit som åkte av, var så trött på mitt långa hår. sen färgade jag det ochså hade fått en sån utväxt.

nu ska jag göra mig iordning för ikväll blir det fest :)

pusshej

pluggar..

Heej.

Sitter och pluggar just nu, har prov om rymden i morgon, massa konstigt skit som man inte har en aning om ska man tydligen kunna i morgon, och är det något jag hatar så är det att plugga !
har alltid och kommer alltid hata att plugga !

Har även hunnit med ett pass på friskis idag, med Marias Mamma.
Maria var lite hängig och ville inte träna, så då vart det bara jag & Eva !

nej nu ska jag fortsätta plugga, trååååk

skriver sen ! pusshej


Skolan


Heej

Sitter i en datasal just nu, har precis varit och ätit pyttipanna.
Nu har jag håltimme till 12:25 då jag har turism.
som verkligen inte är kul, läraren suger.
sen har jag idrott och friskvård, sen ska jag träna :)

trött är jag också, plus att nått är fel med min lins i högra ögat :/ jobbigt..