hemma igen


Hej

Har varit hos Sabina hela helgen det är därför jag inte har uppdaterat något!

I fredags hade vi ju planerat för en utekväll, så först var vi hemma hos Sabina och gjorde oss iordning och sådär, sen tog vi en taxi ner till stan där vi gick runt och pratade med lite folk, det var ju crousing på stan så det var ganska mycket folk man kände, vi fick även crusa ett varv runt stan med Sabinas granne! haha

Sen gick vi in på krogen och hade skit kul, dansade som bara den och träffade en massa trevligt folk! vet inte vad jag ska skriva mer om det faktiskt, men vi hade iallafall kul där inne! Sen när dom stängt kom Sabinas granne och hämtade oss och skjutsade hem oss till Sabina där vi käkade tacos och somnade sedan på en gång!

Igår vaknade vi vid 12:00 tiden, då gick vi upp och käkade frukost och la oss sedan i soffan och kollade på tv/sov. Vi var barnvakt till Sabinas lillasyster också! Sen på kvällen kollade vi på sommarkrysset och hade till och med gjort egna spelplaner! haha.

Sen när klockan var 21:15 bestämde vi oss för att gå ut även denna kväll, så vi bytte om och fixade till oss så tog vi med oss Sabinas mamma också! Planen var att vi skulle gå ner till stan istället för att ta en Taxi, men när vi hade gått 3 kilometer så kom bussen precis så vi hoppade på den!

När vi kom ner på stan träffade vi lite folk som vi  stog och pratade med innan vi gick in på krogen, även denna kväll så träffade vi en massa folk och dansade! Efter krogen tog vi en Pizza på Bellas, jag och Sabina delade på en capricciosa som var slut efer 10 min! haha. Sen var vi kvar på stan ett tag och pratade med lite folk som vi träffade på Pizzerian innan vi tog en taxi hem!

Imorse vaknade vi 13:45 och var fortfarande hur trötta som helst, har inte gjort ett skit idag förutom att spela kort! Nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar, vi ska käka nuggets! gött!

och idag är det faktiskt en speciell dag!
för idag fyller Lovisa 23år GRATTIS!!!
hoppas du haft en bra dag uppe i orsa!

Sen fyller även kusin Emil år idag!
GRATTIS TILL DIG OCKSÅ!!
hoppas även att du haft en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mail/msn?

Har du också en blogg?

Kommentar:

Trackback