lördag



hello gott folk

ja imorse gick jag upp 06:15  för att åka till Max vid 7 typ.
han hade precis vaknat när jag kom, så då var det bara att byta om på honom och sedan äta frukost! Max var trevlig och kastade gröt på mig, väldigt snäll pojk det där!

sen lekte vi tills simon kom hem, då gick vi 3 ut till sandlådan och lekte där innan det var dags för Max att käka lunch.

sen efter att även vi hade ätit lunch tog jag med mig Max till mammas jobb där vi skulle bada, Max tyckte inte att det var någon höjdare direkt. han klamrade sig fast vid min hals och ville helst gå upp. Han vågade knappt duscha! tokungen!

nej nu ska jag dricka vatten och ta en alvedon, ikväll blir det utgång!

ha en bra kväll!

bilder från födelsedagen!



här kommer bilder från min födelsedag



tack alla för en underbar dag!!

Maxen!



Imorgon ska jag vara barnvakt åt Max, ska vara hos dom 07:00!!!!!
helt crazy egentligen, vem vill gå upp före 12 på en lördag liksom!
men jag gör allt för min prins!

Vi ska gå och bada på mammas jobb i morgon, det ska bli jätte mysigt! tänkte göra det ikväll, men kom ju på att det var bättre om vi gjorde det i morgon istället!

så det blir en mysmorgon och dag med min absoluta favorit!

None

nu är det dags



nu är det dags att skriva ett inlägg igen, var ju flera dagar sen nu!

Först måste jag ju tacka alla som kom och grattade mig i tisdag!
och tack för alla fina presenter! var verkligen en super bra dag!
Mys också att klassen kom och fikade och körde lite singstar!

igår var jag hemma hos Mikaela på fest, satt hemma hos henne hela kvällen men gick sedan förbi en sväng på skrubben och satt där ett tag, sen skjutsade Carro hem mig på hennes pappas moppe! hahaha det var faktiskt roligt! 

Nu ska fotogruppen hem till Eva och fika, och det ska bli såååååååååå trevligt. hm.. aja undrar om det är någon som har bakat. för det har då inte jag gjort. Baka är inte min grej riktigt! men men


oj shitt nu måste jag dra till bussen!!!

ikväll kanske jag bjuder på lite bilder! så kolla in igen!

27 maj



Idag är det min dag!
nitton år!!


godmorgon!



Hello!

Jag börjar inte förens kl 14.00 idag. men jag är redan vaken för att jag och Sabina ska på kupolen en sväng innan vi börjar. tror Sabina skulle köpa skor, vilket jag också skulle behöva! men jag har ju tyvärr inga pengar! får inte studiebidraget förens på fredag! men då måste jag verkligen ha ett par skor!

ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lugnt!
sen i morgon är det ju min dag, då fyller jag 19!
gud vilken tråkig ålder att fylla. helt värdelöst!
men men det är ju min dag iallafall!

have a nice day!

None

Älskar dig!



Älskar dig mest av allt!
denna sommar med dig kommer bli den bästa någonsin!
Du betyder så mycket för mig älskling!

söndag



hello

Nu har jag vaknat, och min favorit var här när jag gick upp, min lilla Max alltså! Dom ska äta lunch med oss. Ska snart gå ut och leka med min lilla prins!

Igår var jag hemma hos Maria på kvällen och kollade på eurovision!
och vilket fjasko! Ryssland sög ju! Och hur fan kunde Svergie bara komma på en 17 plats eller va det var. aja, Grekland kunde ju hellre fått vinna, eller lettland !! dom var väl för sköna dom där! haha

nej nu ska jag gå ner och ringa Sabina, sen gå ut till Maxen!

ha en bra dag !

grattis mamma!



Grattis Mamma!


tjena



tjena fan är det bra ?


Igår åkte jag och Sabina till Magnus i Rättvik! var längesedan jag var där nu så det var på tiden. vi gjorde inte så mycket vi tog det bara lugnt och umgicks tills dess att Magnus åkte och jobbade natt. Då kollade jag och Sabina på tv hela kvällen och somnade för att vi var så sjukt trötta, haha!

Idag var vi sega allihopa och gjorde ingenting typ, Jag och Sabina sket i våran friluftsdag, kändes så onödigt när betygen ändå är satta. istället käkade vi pizza och var ute med freja (hunden) sen låg vi mest i soffan och kollade tv. eller bara låg och pratade! Slapp dag med andra ord!

imorgon ska jag ha svenska C på morgonen och sen ska vi till torsång och fika med klassen!

godnatt!

onsdag!



Hello!

tänkte jag skulle skriva lite innan jag drar till bussen,igår var jag helt ledig men idag har jag en lektion! Men direkt när det är slut så drar jag och Sabina till rättvik och sover där inatt. för imorgon har vi bara friluftsdag på eftermiddagen. hur skönt som helst att man är ledig så mycket nu på slutet! 

det enda jag har kvar att göra är att skriva ett tal till klassen som jag ska läsa upp på svenska lektionen nästa vecka.  sen tror jag faktiskt att allt är klart, för undrar om inte betygen satts igår, eller om det är idag eller i morgon. aja sen är det slut iallafall och man slipper bry sig! spela roll liksom! haha

nej nu ska jag sminka mig och sen äta för jag är svin hungrig konstigt nog, brukar aldrig vara såhär hungrig på morgonen! maaaat!

ha en bra dag!

GRATTIS ALVA!



Idag fyller Alva 10 år! Grattis hjärtat!!
helt sjukt va tiden går fort, tyckte det var nyss hon föddes, men nu har det gått 10 år!  hoppas du får en bra dag!!

image241

måndag



hello

Försov mig i morse, var fortfarande trött efter helgen tydligen.. missade första lektionen men det gjorde int så mycket eftersom vi bara fick reda på betyg och va vi fick på provet, men det har jag redan listat ut så jag behövde inte veta. Sen när jag väl kommer till skolan är lektionen inställd pågrund av att läraren var hos doktorn, sen var sista lektionen också inställd. så jag hade åkt dit i onödan.

aja var på kupolen med carro och Sabina en stund iallafall kollade runt bara eftersom vi inte hade så mycket annat för oss. men sen följde jag med sabina hem till henne där Sabina lagade mat, sen satt vi mest och snackade och sådär. jag berättade om min helg och hon om sin. kan ju lova att vi skrattade en del! haha

Sen åkte vi ner till stan med flexbussen som är en litenliten buss osm man ringer efter så kommer den och hämtar en, vi hade oturen att hamna på samma buss som 2 alkisar. inte så kul direkt. plus att dom hade en hund med sig som vi vart lite rädda för. brukar inte vara rädd för hundar men man vet ju aldrig hur dom har behandlat hunden så vi vart lite rädda när dom inte hade koppel på den eller nått. Sen när dom skulle gå av ramlade den ena och visade hela röven, inte så mysigt!

aja på stan träffade vi iallafall Maria, och sen när Sabina åkte till rättvik så åkte jag och Maria hem till henne, tog oss en promenad till coop, sen gick vi till shell och köpte korv, haha! sen gick vi hem och kollade på andra avenyn, jag kollade på dom igår, men maria hade inte sett dom så jag fick kolla igen haha!

Imorgon är jag ledig från skolan helt, inga lektioner alls, skönt som fan!
får man sova läääääääääänge, i love it!

puss och kram!

möhippa!



Hejsan!

Ja i helgen har jag varit på möhippa för min kusin Anna-karin som gifter sig i sommar! Vi gjorde en massa roliga saker, som tex 5-kamp på grönalund! Sen på kvällen var vi hemma hos Nina och åt mat och drack liiiite vin! verkligen en jätte trevlig dag!

Nu måste jag plugga, men bilder kommer så småningom!

betyg



Hello.

fick VG på mitt manus i morse, trodde då att jag skulle få VG i hela kursen men nu visste hon itne säkert iallafall. ska lämna in min argumenterande text än en gång får se vad hon säger om den. Så än kan jag få VG, men det känns ju sjukt att hon sa att jag skulle få VG om manuset var ett VG och det var den ju. men men hoppas att det löser sig ändå! 

Sen har jag VG i foto också om jag skickar in mina vatten bilder ikväll, hade tydligen inte visat dom för klassen så jag skulle skicka dom istället, så jag kommer ju gå ut med några VG iallafall, vilket är bra för att vara jag! Sen kan ajg ju samtidigt erkänna att jag kommer gå ut emd ett IG också, i idrott och friskvård. inte den riktiga idrotten utan en tillvald kurs som jag hatade, mådde dåligt över att gå dit eftersom den sög. men orka bry sig. skitsamma liksom!

Nu sitter hela klassen på msn och har konversation tillsammans allihopa! haha någon som vill vara med så är det bara att adda min msn ! haha

nej nu ska vi fortsätta snacka haha puss på er!

fredag



god morgon!

Sitter här och försöker tvinga i mig en macka, hatar att äta såhär tidigt på morgonen! men om jag inte äter så kommer jag bli hungrig så fort jag sätter min fot i skolan!

Nu på morgonen ska jag ha svenska C ska redovisa mitt filmmanus som jag skrivit.. är lite nervös tror mitt betyg hänger på detta, om jag ska få VG eller inte! och det vore ju jäkligt bra om jag fick det! får jag lite fler VG:n iallafall! inte bara G ! haha

får se om jag hinner skriva mer sen, har lite grejjer att göra! men det visar sig! byebye!

GRATTIS!



GRATTIS PAULINA PÅ 7ÅRSDAGEN!!
idag fyller världens sötaste Paulina 7år!
denna söta tjej är sabinas lilla syster, och min med faktiskt!

image513

Maxen



Hej!

Nu sitter jag och väntar på Max, storebrorsan har brytit foten och Lovisa är och rider så jag tänkte vara snäll mot min bror och leka med Max så han kan ta det lite lugnt!

hade prov i morse och det gick skit rent ut sagt, men va fan vem bryr sig om 100 år ? man lever bara en gång! man behöver faktiskt inte veta allt! haha herregud va kass jag är! haha

nej nu kommer nog Max snart, ska pussa på min prins!

haha



Vet inte hur många gånger om dagen jag säger: men gud nu dör jag! dom som umgås med mig vet att jag säger det exakt jämt när jag tycker något är roligt eller pinsamt! Såklart har jag ju aldrig dött av att ha skrattat för mycket, men idag var det fan väldigt nära alltså. Jag och Sabina satt och pratade i telefon och plötsligt började vi prata om en väldigt rolig grej, och guud va vi skrattade!! Tillslut rann det tårar ner för mina kinder för att jag skrattade så mycket. plus att jag inte fick någon luft och mitt annars så högljudda skratt kom inte fram för att jag skrattade för mycket! Kommer lätt att ha träningsvärk i magen i morgon efter allt skratt! haha

jag älskar att skratta!

bara för att du är bäst

image512

Jag och min bästa vän, jag älskar dig!

måndag


Jaha då är man tillbaka i skolbänken igen då, fast nu sitter jag ju i en datasal, men ändå! Har engelska och jag skriver på  mitt tal till Mikaela, haha ska väl försöka vara snäll mot henne, men efter det hon gjorde mot mig i fredags så vette fan! haha "hej jag heter mikaela och jag tycker det är kul att spela sur på min kompis Sara!" haha vilken bitch du är mikaela!!!

sov hos Sabina och inatt, och pågrund av att jag vaknade 14:10 igår så kunde jag inte somna på en gång, men fick sova några timmar iallafall!

nej nu orkar jag inte skriva mer, har sådan astma! måste ut och ta lite luft tror jag!!

Erica och Tessan




lördag


hello!

Har precis kommit hem från Sabina, cyklade från Medväga och hem.. tog en 1 timme! men det var faktiskt rätt skönt! och solen lysste på en hela tiden!

sov oss Sabina inatt som ni kanske förstår. vi vaknade halv 1 och det var stek hett i rummet, så vi klev upp och åt frukost ute i skuggan, det är verkligen hur varmt som helst ute, går ju knappt att sitta i skuggan. men man ska ju inte klaga!

Nu ska jag sätta mig i solen och käka lite lunch, sen blir det att hoppa in i duschen och sedan börja göra sig ordning för kvällens party!

ha en bra lördag!

underbara fredag



Var skit kul att träffa Erica och Tessan, vilka toppen brudar alltså!
träffades på kupolen och Tessan shoppade en massa, så roligt när hon inte kan bestämma sig! haha sen var det roligt att hon råkade sno med sig en provstrumpa från skohuset! hahahaha Sen hann vi även med att fika och käka donken, och dom hann även med att leka i lekparken! haha

tack för att ni kom tjejer! saknar er redan!

går tyvärr inte att lägga in bilder nu, men gör det i morgon!

men tja


Fredag idag, och gud va skönt det är!! betyder att man får sova hur länge man vill i morgon, och det är typ det bästa som finns! funderar på att inte ens kliva upp ur sängen i morgon.. men kan tänka mig att det blir så ändå! haha

I eftermiddag kommer Erica och Tessan förbi en sväng!
kan lova att det ska bli kul, har ju bara träffat dom en gång och det var ju på kryssningen, kommer ju kännas konstigt att träffa dom igen. men kul ska det verkligen bli! Eftersom vi hade sjukt kul och kom bra överens på kryssningen så kan jag tänka mig att vi kommer göra det nu med. haha!

skriver mer ikväll! kanske kommer lite bilder från dagen också!

våran låt!

Vi har gått på haga i tre långa år, vi har skrattat mycket åt evas hår.

och fast än att c-längan ser ut som ett dass så har vi ändå blivit "skolans bästa klass".

Skratta kan vi göra och sara Wi hon kan höras. Så många klockrena kommentarer så mycket vilda bravader.

Det finns mycket att minnas från dom åren vi har haft, här kommer vi studenterna i skolans bästa klass, MP3b uuuoww uuuooowww wowowow

låten till studenten!


onsdag



godmorgon!

Har sovmorgon idag så jag har fått sova lite längre, vilket behövdes!
plus att jag somnade igår eftermiddag och sov 1½ timme, var verkligen helt slut!

Sitter nu och sminkar mig, sen ska jag äta frukost och efter det ska jag försöka hinna med bussen! haha men tror att det inte ska vara nå problem idag!

Föresten så är jag glaaaad, för på fredag kommer ERICA och TESSAN och hälsar på mig! jippie!! Dom bor ju i Sala men i helgen ska dom till rättvik och då svänger dom förbi Borlänge först och träffar mig! Ska bli kul !

nej nu måste jag skynda mig! bussen går om 20 minuter!


hejsvejs!

sova



Nu ska jag försöka sova, hoppas på att jag somnar i någorlunda tid ikväll. igår kunde jag verkligen inte sova.. Jobbiga tankar som virvlar omkring i mitt huvud. jag tycker att det är så jävla jobbigt..

låt mig sova inatt!

skolan



hello

Jaha då satt man i skolan igen då, kändes som en evighet sen vi var här sist. Har varit en skön tid utan skolan. haha. Har engelska just nu då jag ska skriva ett student tal till Mikaela som jag sen ska läsa upp på lektionen nästa vecka. kan bli riktigt kul, och det roliga är att hon ska skriva om mig också, vi fick dra lappar om vem vi skulle tala om och vi fick varandras namn! haha kan bli riktigt kul! Om hon nu inte säger nått jätte fint som får mig att gråta hahahaha men det kanske inte är någon risk?

Efter skolan ska jag följa med Sabina hem och så ska vi göra lite historia arbete. är ju exakt 1 månad kvar till studenten idag så man måste kanske börja plugga nu! haha, jag är verkligen ingen pluggis jag.. men det löser siiiiig!

image502
hittade en gammal bild på mig och Maxen <3
gud va liten han har varit!

grillning!



Hello.

Nu sitter jag och väntar på att Sara ska ringa så vi kan cykla ut till Ida! En hel drös folk ska nämligen dit och grilla idag, kan tänka mig att det kommer bli en trevlig kväll, med en massa roligt folk!
håller på att ladda kameran så jag kan ta bilder! Så om jag kommer ihåg att ta några så kommer dom i morgon eller nått!

image501

hittade en söt bild på kusinbarnet Viktor <3

den bästa


image500


Tack för att du är min vän!
finns ingen som du, klarar mig inte utan dig!
älskar dig ja!
alltid vi, no matter what!

konversation på msn


Konversation på msn mellan mig och Sabina:

Sabina säger:

fan tog vi inga bilder ifrån festen igår ?


Sara säger:

nej inte så många, jag filmade mest


Sabina säger:

okej vad är de för bilder du tagit då?


Sara säger:

ska kolla


Sabina säger:

ok


Sara säger:

hahahahahahahahahahahahahaha


Sabina säger:

va äre nu då?


Sara säger:

tog 2 bilder igår....


Sara säger:

PÅ MIG SJÄLV


Sabina säger:

haha fyfan ok


Sara säger:

haha vilket ego


Sabina säger:

ja kan jag löv de


torsdag



Hello!

Idag har jag inte gjort mycket haha, blev väckt halv 2 för då var maten tydligen klar, så då fick jag pallra mig upp och äta lite. Sen klädde jag på mig, tur att Max skulle komma för annars hade jag nog säkert gått i pyjamas hela dagen! Men hade då hunnit gjort mig ordning tills han kom iallafall! haha 

Busade runt på golvet som vanligt med alla leksaker och grejjer!
hann även med att pussa och krama på honom som alltid, man kan ju inte låta han är ju liksom världens snyggaste grabb!

När Max hade åkt hem så satt jag bara vid datorn och lyssnade på musik och kollade runt. snackade med folk på msn som vanligt! haha! Sen ringde jag och pratade med Erica, fick höra allt om den gulliga förlovning, det är så man nästan blir tårögd ju! gulligt är ordet!

Sen nu på kvällen cyklade jag hem till Maria, skulle hämta mina kläder som jag lämnade där igår, sen var vi även ute på en liten cykeltur! satt oss på en bänk och pratade om va fan vi ska göra efter studenten och vad vi kommer göra om några år.. framtiden är så jävla oviss nu ju..

men va fan, lite har jag ju hunnit med idag ju, kom ju på att jag pratat med både Sabina (som alltid) och Mikaela i telefonen också.. va bra det känns då slipper jag ju ha ångest över att jag sov så länge! haha