Erica!



IMORGON KOMMER ERICA !!!!  <3

tisdag



Hej

tänkte skriva blogg förut idag, men kom inte på vad jag skulle skriva riktigt, egentligen vet jag inte det nu heller men tänkte iallafall försöka!

Har som vanligt varit med Max idag, var i lekparken och skogen och lekte!
jag har sån tur att jag får umgås med honom varje dag, han gör så jag orkar, han lyser verligen upp mitt liv!

Inatt drömde jag om min gamla mentor från högstadiet, hon flyttade neråt i landet precis efter vi gått ur nian så jag har inte sett henne sen dess, men vi har hållt kontakten via mail, men nu har vi inte hörts på ett bra tag så det var ju roligt att drömma om henne! Jag lovar jag hade dom 2 bästa lärarna någonsin när jag gick i högstadiet, helt sjukt hur mycket dom ställde upp för mig! Rebecca såg jag upp till väldigt mycket och Anna blev som en storasyster!

Nu är det pause i idol, så jag passade på att skriva lite.
killarna som sjunger idag och det verkar bli mest lugna låtar.
får väl se om det är nån som är bra, eller om man råkar somna! haha

pok!




måndag



Måndag idag och ny vecka på gång, Max vaknade halv 5 imorse, så han var lite grinig! fast inte så mycket som jag trodde att han skulle vara, han var väldigt speedad iallafall, vi sprang runt som aldrig förr och han kastade saker och skrattade! Sen så blev han trött och gnällde lite och somnade sen i mitt knä, Så efter ett tag så la jag honom i soffan brevid mig, sen efter typ 15 minuter sätter han sig upp helt klarvaken och tar tag i tv dosan och slänger den i backen! haha sen ville han inte sova mer!

Så då gick vi en promenad i skogen, tänkte att han som vanligt skulle springa runt och leka där, men han ville bara sitta i vagnen idag och mysa!  Så vi tog den vanliga vändan i skogen sen gick vi till Mammas jobb och hälsade på en stund innan vi fortsatte mot lekparken, och vädret var ju perfekt just då, så vi satt i sanden och grävde medans solen lyste på oss! verkligen jätte mys!

Nu på kvällen har vi varit förbi farmors grav och lämnat lite blommor, jag saknar min farmor så sjukt mycket, tror inte nån förstår hur mycket jag egentligen saknar henne! Hon var min hjälte..

lägger in lite bilder på Max som jag tagit idag:





jag älskar dig!

Bio



Hej!

Ikväll har jag, Ida, Sara, Carro, Ingela och Jonna varit på bio och sett Patrik 1.5 som verkligen var en bra film! Har velat sett den sen den hade premiär, men då visade dom den inte i borlänge, men i fredags släpptes den även här så vi var väldigt nyfikna på den!

Nu måste jag snart sova, eftersom jag ska upp och passa min lilla ögonsten tidigt i morgon! Träffade honom igår, men jag saknar honom jätte mycket iallafall! Ska bli så mys att träffa honom imorgon! Älskar dig min prins!



Älskade brorson!

jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig



Erica ringde nyss och vi pratade en stund, idag är det 1 vecka och 1 dag sedan vi sågs sist, och nu när vi pratade så fick jag ont i hjärtat av saknad! Inte trodde jag att när jag mötte Erica på kryssningen i april att hon skulle komma och betyda såhär mycket för mig! Tänk om vi aldrig hade träffats den där gången ute på soldäck och skrattat tillsammans, då hade aldrig Erica känt igen mitt skratt när hon sen hörde det från en hytt längre bort kvällen efter. Men allt har en mening och det var verkligen meningen att vi skulle träffas och bli vänner! Jag minns inte ens hur det var när jag inte hade Erica i mitt liv och det är jag glad för! Jag hoppas att våran vänskap kommer hålla resten av livet fast vi inte bor i samma stad!

Erica du är så jävla bra, och jag är glad att du finns!


Jag älskar dig hjärtat!


nackspärr!


Hej

Jag har så sjukt ont i min nacke, känns som om jag ska spy varje gång jag rör på mig. värst är det om jag kollar åt vänster! gör verkligen sjukt ont! blä!

Men Max är här nu och muntrar upp mig, han har lärt sig säga bulle idag! Och jag kan lova att han är ett riktigt bullmonster! Smällde precis i sig en hel bulle! Han äter vad som helst den där!

Snart ska vi åka in och lämna tillbaka filmer och även hyra tror jag!
ska bara vara hemma ikväll, känns sjukt tråkigt, men man måste ju ta det lugnt ibland också hur tråkigt det än är! Nästa vecka ska jag då på krogen med Sabina iallafall, det har jag bestämt! och helgen efter det åker jag till Stockholm! längtar väldigt mycket! Kommer bli sjukt kul! Kanske blir en tripp till  Sala också! Den helgen kommer bli toppen efterosm jag kommer få träffa en massa människor som jag verkligen saknar!

nu ska jag sätta på imse vimse spindel låten som Max älskar!
dom har en bra version på youtube som han älskar !

har får ni den haha :
 




sabbeli!



Pratade nyss med Sabina i telefon, den där kärringen är i Göteborg hos sin Pappa under helgen! Jag vill också åka dit! brukar ju följa med henne när hon ska hälsa på! När jag hörde Sofias göteborgska i bakgrunden så fick jag en sådan göteborgslängtan!

Jag berättade en rolig historia för Sabina sen började jag as garva! Och då kan ju såklart inte Sabina hålla sig heller så vi hade ett litet skrattanfall, Men Leffe och Sofia vart nog inte förvånade, dom har hört oss skratta sådär förut, och vem har inte det? haha

Nej din bitch, nu får du komma hem! denna helgen kommer bli såååååå tråkig utan dig! 

love you!
 

Mikaela



Hej.

Nu ska jag snart ta bussen till stan och träffa Mikaela!
vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra än, först tänkte vi åka till ikea men det blev nog inte så tyvärr! hade ju varit lite roligt att åka dit, men vi hittar säkert på nått annat att göra också!

det enda jag vet är att det blir lugnt, ingen utgång alltså, det har jag nästan helt bestämt! fast jag tackar ju itet nej till det om nån frågar haha. nej ingen utgång bestämmer jag nu!

ha en bra kväll!

pok

god kväll!



Hej

Jag och Mamma kom precis hem från kupolen, fanns mest en massa skit, men jag hittade en jätte snygg tröja som jag fick av mamma! Synd att jag inte ska ut i helgen så jag kan inviga den! får bli en annan dag helt enkelt..

Nu ska jag duscha och sen sova, IMORGON ÄR DET FREDAG!

poks!

shopping?



Hello.

b cxs gh          dd  (Max hälsar)

Max är här och leker medans Simon och Lovisa håller på med huset!
vet faktistk inte vad dom gör eller hur långt dom har kommit därute, men ett hus ska dom bygga iallafall! haha det är det enda jag vet.

Sen kanske jag och Mamma ska åka till kupolen, det är shoppning kväll där ikväll! Jag måste ha ett par nya skor, som jag kan ha när jag går ut och sådär!

nej Max vill leka nu, hörs senare

torsdag



Gud va dagarna går fort, idag är det redan torsdag!
så i morgon är det fredag och en skön helg väntar.
iofs har jag inget planerat i helgen tyvärr, men jag funderar på att ta det lugnt hela helgen iallafall!

Nu ska jag snart cykla upp till Max och hoppas på att han är piggare än igår, då var han så trött att han vart arg hela tiden och drog mig i håret och nöp mig i ansiktet! Men det gick över när jag började kittla honom, men han är inte alltid en ängel den där! Vi ska nog gå ett varv i skogen, sen går vi förbi mammas jobb en sväng på vägen till lekparken!

nej nu måste jag fixa lite innan jag cyklar!

ha en bra dag!

hahaha



Sabina spelade den här låten i telefonen för en försäljare idag!
sen efter 1 minut hade hon lyssnat i luren och då hade försäljaren setat och sjungit med då hade Sabina ropat HALLOOO i luren! Sen pratat med en konstig röst! haha sjukt jävla kul!

Sen när jag var där förut idag så pratade hon med en as rolig röst när det ringde en annan försäljare, så frågade hon vart han befann sig någonstans och sådär, tillslut så hörde han att jag skrattade i bakgrunden och förstog att hon skojjade så sabina la på i örat på honom! hahaha! lovar att jag ska försöka spela in nästa gång!

Älskar dig honey, du får stå under mitt paraply!


godmorgon



godmorgon.

lyckades ta mig upp ur sängen 10 över, och nu är jag redan klar, tog 10 minuter att göra sig i ordning. Fast iofs så tar jag ju med mig frukosten upp till dom och äter där. Nu längtar jag efter Maxen, ska snart få krama honom och busa med honom, min egna lilla prins!

hoppas på en bra dag idag!

PoK

godnatt



Nu ska jag gå och lägga mig, varför sitta uppe när jag ändå inte har något att göra! idag har jag åter igen legat i soffan i stort sett hela dagen och varit på väldigt dåligt humör. Men har iallafall kollat på en massa bra program: Desperate housewifes, Christine, vänner, Hogan nows best, the hills, extreme homemakeover, sen kollade jag även på andra avenyn på datorn och nu på kvällen idol! Så jag har hunnit sett en del!

Imorgon ska jag förhoppningsvis inte ligga hemma i soffan, vill helst träffa Sabina, men det visar sig om hon orkar med mig! Ibland har hon inget val, men i morgon tänkte jag att hon skulle få bestämma om jag får komma eller inte! haha

nej nu ska jag lägga mig i min otroligt sköna säng, och sova tills klockan ringer 06:45 i morgon, sen ska jag snooza till 06:54, sen till 07:03 sen ska jag förhoppningsvis ta mig ur sängen gör jag inte det så snoozar jag en sista gång till 07:12! Sen ska jag hinna klä på mig och göra iordning frukost innan jag cyklar vid halv 8 typ.

GOD NATT

PoK

tisdag



Hej!

Måste börja med att tacka för alla kommentarer i förra inlägget!
väldigt roligt att logga in på bloggen när man fått lite kommentarer!
plus att jag går in på eran blogg och kanske hittar en ny blogg jag tänker fortsätta att läsa!

Har precis kommit hem från Max, vi har varit i skogen och sprungit runt, Max tycker att det är jätte kul att få springa runt hur som helst i skogen! Men lekparken är också en favorit, idag var det ett dagis där när vi kom. Så Max hade lite andra barn att leka med idag. Han sprang efter dom och kollade på vad dom höll på med och åkte rutschekana med dom!

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med mat från Subway! Jag är verkligen jätte hungrig så det ska bli super gott plus att jag inte ätit på Subway på väldigt länge, det är ju så gott!!

gjorde om bloggen lite igår, men den ser ju typ likadan ut bara att jag ändrade färgen och flyttade på bilderna i headern! haha, när jag väl bestämmer mig för att göra om bloggen och kommer på bra ideér så försvinner dom så fort jag sätter mig i photoshop. jaja. en vacker dag kanske det blir bra!

Förresten så är jag jätte känslig idag, kan inte lyssna på fina låtar för då börjar jag grina! haha.
Max hade somnat i mitt knä idag, och sen kom  en fin låt på tv:n och då vart jag så lycklig för att Max fanns så började jag gråta lite! haha! Sen var den en fin låt på radion när jag cyklade hem, då kom det också en liten tår! Sjukt hur det kan vara ibland, igår var jag nämligen skit grinig hela dagen!

Nej nu är jag så hungrig så jag inte kan skriva mer!

ha en bra dag !


Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!

 





Du är den sötaste som finns, och jag älskar dig så mycket att det inte går att beskriva! Du gör livet värt att leva <3

helgen


Heej, jag har inte varit hemma på hela helgen, därför har jag inte uppdaterat, men nu tänkte jag passa på att skriva lite om vad som hänt denna roliga helg!

I fredags gick jag och Erica upp tidigt för att passa Max, väldigt kul att Erica var med! Max var lite blyg för henne först men sen ville han visa henne hans traktorer och sen kröp han även upp i hennes knä och ville läsa bok! väldigt sött tyckte jag! Vart glad av att se dom tillsammans!

Sen när vi passat Max klart så åkte vi hem och käkade mat och tog oss en dusch innan vi tog bussen in till stan och gick hem till Carro där även Sabina var, satt där och pratade med dom en liten stund, men sen så skulle vi möta upp kim för en fika så vi fick lov att gå! 

Vi mötte upp kim sen gick vi ett varv på marknaden innan vi satte oss på en café och fikade och snackade! Satt där ändå tills kim skulle åka då gick jag och Erica till tågstationen och väntade på att hennes tåg skulle gå, hon skulle nämligen upp till rättvik och ha återträff med konfirmanderna sen i somras.

Sen när jag hade vinkat av mitt hjärta på perrongen tog jag bussen hem till Sabina, där jag fick mat när jag kom sen börjde vi göra oss iordning för utgång! Sabinas lillasyster sov hos en kompis så vi drog med oss Sabinas mamma och hennes sambo ut också, sen kom även Sara hem till Sabina också, så det var en jätte trevlig kväll, eller en helt galen kväll kanske man ska säga vi hade verkligen sjukt kul!

Igår så tog vi det bara lugnt, låg nästan i sängen hela dagen, förutom när vi åkte och hälsade på Sabinas mammas häst och så var vi och hyrde filmer, som vi sen kollade på hela kvällen samtidigt som vi åt en massa gott!

och nu är jag hemma igen, och gör inte så hemskt mycket!

MEN IKVÄLL BÖRJAR ANDRA AVENYN IGEN!!!

Tack Erica och Sabina för att ni finns! Älskar er!

Erica!



om ca 3 timmar kommer Erica, helt underbart!
ikväll ska vi äta tacos och mysa framför tv:n med en film!
och imorgon ska hon nog vara med mig när jag har Max, om hon inte vill vara hemma och sova! Men det får hon bestämma själv hur hon vill!

nej nu ska jag torka golvet, jag har ju faktiskt städat nu när man får finbesök!

PoK

yeah



haft en underbar eftermiddag med Sabina, som alltid!
skönt att du är hemma igen darling!

Imorgon kommer ERICA!!!!!! JIPPIE!!!

yeah



haft en underbar eftermiddag med Sabina, som alltid!
skönt att du är hemma igen darling!

Imorgon kommer ERICA!!!!!! JIPPIE!!!

gumman!!



Nu är borlänges sjukaste person på väg hem!
jag pratar såklart om Sabina, pratade med henne nyss i telefon och hon är exakt lika rolig än! haha ska verkligen bli kul att träffa henne när hon kommer hem! typ 1 timme kvar bara!

kan lova att hon chockade mig när hon avslutar vårat samtal med : Hä på dä!
hahahahahahaha snygg dalmål babe!

ska gå till bussen om en halv timme så jag måste göra mig iordning!

PoK !

the hills



Nu har jag precis kollat klart på The Hills, i love it!


Audrina, Whitney, Heidi och såklart min favorit Lauren!

måndag


ojsan här var det nån dag sedan man skrev, men det har ju inte hänt så mycket direkt. Idag när jag kom hem från Max kollade jag på film, vingar av glas. Men sen frågade Mikaela om jag skulle komma dit så jag ringde Carro och frågade om hon skulle med! och det skulle hon, så vi var där ett tag. gjorde inte nått speciellt, utan satt mest och pratade och kollade på roliga klipp på youtube! 

Ja det var väl det enda jag hade att skriva, händer inte så mycket i mitt liv just nu direkt! haha inget super intressant iallafall!

nej dags att duscha sen sova! gud så skönt!

knäpp storebror!



Lovisa rakade av simons hår igår, och hon hade fått lov att tjata i en kvart innan han gick med på det

Jag: Vad är det för farligt med att klippa sig då?

Simon: men det blir ju så kallt, nu blir jag ju ännu mer förkyld!

Jag: Haha du är ju sjuk!

Simon: ja jag sa ju det!

Jag: hahahah men åh.. hahaha 

lördag



Hej!

Igår det blev det att jag och Mikaela gick på musikalen Grease som spelas på Maxim här i borlänge, och jag tyckte att den var bra! Känner ju 2st som är med och då blir det ju lite roligare att kolla! tyckte att alla som var med var jätte duktiga på att sjunga, kanon bra låtar också!

Idag blir det nog födelsedags fest för Ingela som fyller 19 år idag! GRATTIS!
men det är inte så kul att festa när man har 0 kronor..
men det löser sig!

Nu ska jag hänga tvätt, kul va?

en underbar låt verkligen, Hallelujah på svenska!

Fredag



Fredag är äntligen här!

Max har varit extra mysig mot mig idag, och ville inte att jag skulle gå hem. utan han drog i min sko och kollade surt på mig! Sen när jag satte mig på huk för att säga hejdå sprang han fram och pussade mig! Den lyckan jag kände då går inte att beskriva, jag älskar när han får sådana ryck så han vill pussas hejdå! Min goa lilla ängel!

Ska snart ta bussen in till stan och träffa Mikaela!
vet fortfarande inte vad det blir, svårt att hitta på saker när man är fattig! fast jag är sugen på att gå ut, men tror inte det blir så faktiskt.. men det visar sig!

Just nu önskar jag att jag var någon annanstans, nämligen i Sala, jag vill vara hos Erica när hon inte mår bra, tänk att pengar alltid ska ställa till det, annars hade jag tagit nästa tåg, det gör så ont att jag inte kan göra det, eftersom hon behöver mig och jag kan inte göra nått åt det.. och jag som alltid lovat att jag ska ta nästa tåg så fort det är något, känns som om jag sviker henne på något sätt.. men vi ses snart mitt hjärta! Jag älskar dig!

dags att platta håret och försöka hitta nå kläder att dra på sig !

ha en bra fredag!

torsdag!



Tack Sabina för alla dom fina orden i förra inlägget!
jag blev mycket rörd, och stolt att jag har en sådan vän som du!
kan gissa att många av mina läsare vart väldigt avundsjuka, finns inte många som har en vän som skriver sådana fina saker om en, jag har haft tur! Jag älskar dig honey!

torsdag idag och jag har bara legat i soffan efter det att jag tagit hand om Max. Fanns inte så mycket att göra idag så jag tog mig en slappdag, det är faktiskt hur skönt som helst ibland!
 
Imorgon ska jag vara med Mikaela iallafall, vet inte riktigt vad vi ska hitta på.
är tråkigt och händer inget speciellt som vanligt i denna stad.
men vi brukar ju hitta på nått att göra till slut iallafall, vad det blir visar sig i morgon!

Nu ska jag duscha, sen sova tidigt som vanligt!

Nemen hallå allihopa!

Sara åkte precis hemmifrån mig med bussen och hade glömt att logga ut sig ifrån bloggen.. Så jag passar på att skriva lite grann här. haha! och hon har inte en susning över att jag skriver här. Men ska bli kul när hon märker :) Jag tänkte nämligen skriva lite om sara wikström! men eftersom jag vet att hennes familj läser och släkt så tänkte jag inte ta i allt för mycket :)

Sara är nämligen en sån underbart go och snäll tjej och man får aldrig nog av henne!
Jag skulle kunna spendera alla mina år med henne och då menar jag att umgås och göra allt kul tillsammans, för jag har jämt så roligt med henne. Speciellt hennes skratt förgyllar min vardag ska ni veta! Och jag vet att de finns folk som blir störande av vårt skratt. Men de sket man väl i...
Det roligaste jag och sara har gjort kan jag tyvärr inte komma på just nu för allting vi gör är så himla roligt! De finns så mkt skoj vi gjort tillsammans och allt vi gjort har fått mig att må så fruktansvärt bra! Utan henne hade jag aldrig mått såhär bra som jag gör nu :) Och hur underbar är HON INTE lilla jäntan?!! finns inga ord som kan beskriva. Hon är min bästa vän, och då menar jag BÄSTA VÄN!  Hennes familj också, Monica och Per. Sånna underbara föräldrar :) Roliga på alla sätt och vis..Jag önskade själv jag hade en sån underbar familj som sara har! Och Monica jag vet att du också läser hennes blogg så dig ska jag också skänka några ord: Du är en helt klockren mamma på alla möjliga sätt och vis! Hur du är som person finns inga ord, det enda jag kan säga är att det märks vem sara har fått sin personlighet ifrån :)

Jaha imorgon åker jag ifrån Borlänge och ifrån Sara.. :/ Men jag blir bara borta ett par dagar, så jag hoppas ni kan göra henne glad så länge jag är borta :) Prata med henne, umgås med henne och bara ro om henne!! Det behöver hon, för jag vet att hon har gått igenom endel svåra saker som jag bara kunde belasta mig till istället. För sara gumman du är inte värd att må dåligt! Du är värd en massa bra saker i mina ögon. Och jag gör allt vad jag kan för att du ska må bra, hoppas du vet det <3

Om ni har lust att läsa min blogg eller bara kika in så heter jag iallafall: sabinaaholm.blogg.se    kolla vettja! :)

Sara jag älskar dig, jag är så glad över din vänskap och den ska hålla livet ut! Utan dig är jag inte hel..
Bara så du vet <3

Stor kram till sara och sköt om er alla andra läsare:)



Förresten så kom jag på en grymt rolig sak som jag varit med om med Sara. Det var nämligen när vi var ut en gång och hennes favorit låt kom och hon skulle visa oss "hero" dansen för mig och mamma :)  Det var så grymt kul.. HAHA, det kommer jag aldrig glömma. Den kvällen var nog den roligaste jag någonsin haft när vi varit ut gumman!! Du är så klockren min stjärna! <3

PS. hoppas du inte blev arg när jag skrev ett litet inlägg.. : ) Spelar ju egentligen ingen roll vad jag skriver här, du vet ju ändå om att du är den bästa för mig! And I love u... <3

Och ni som undrar vart ifrån bilden är så är den ifrån kryssningen till tallin som vi var på med klassen! Underbart kul :) och sara vad slängde du under sängen som jag fick höra idag? haha.. DU är så rolig stumperump.

onsdag



Hello!

Sitter hemma hos Sabina nu och har precis ätit!
Sabina lagade mat till oss, tack babe! Blev hennes special mat med sånt som vi älskar i, alltså champinjoner minimorätter lök och vitlök! haha hon hade i så mycket vitlök att vi började svettas och plus att det började rinna i våra näsor! men gott som fan var det iallafall! Sen köpte jag med mig en kladdkaka som efterrätt också! men den har vi inte orkat smaka på än!

Sabina håller på att packa sin väska nu, hon åker nämligen ner till karlskrona i morgon och lämnar mig ensam här hemma. Det är självklart att hon hittat en kille där nere som hon åker till, och lämnar sin bästa vän hemma! Fast jag älskar dig ändå honey! Fast du får fan inte stanna längre än till onsdag! Och tänk inte ens tanken på att flytta dit. det räcker ju med att Erica och Tessan inte bor här. Så du ska vara här okej?

jaha va kan jag nu skriva då? Jo det är ju idol ikväll igen, och ikväll skulle tydligen en 16årig tjej vara så bra så att juryn ramlar av stolarna, dock inte bokstavligt talat, tror jag? haha.

Sen fick jag presentkort på bion av Lovisa och Simon idag, bara för att jag är världens bästa syster och faster, eller så var det för att jag tog hand om Max i lördags, va vet jag ? haha tack så mycket iallafall!

Förresten så är det nog en kusinträff inplanerad i stockholm i oktober!
hoppas verkligen att det är bestämt för jag ser verkligen fram emot det!
kommer nog bli sjukt kul om det blir av!!

nej dags att sluta skriva nu!

vi hörs när vi hörs!

Puss



fågeljävel!



Hej

Nu har jag precis ätit upp min kantarell och championjon soppa!
visst lät det gott? och det var det också kan jag lova!

Nu ska jag snart gå till bussen, jag ska åka och  möta Sabina på stan.
vet inte riktigt vad vi ska hitta på, Sabina skulle fixa nå papper någonstans iallafall, så det ska vi väl göra först och främst! Men sen visar det sig vad som händer.

Jaja nu till rubriken!! En fågeljävel sket mig i huvudet idag, när jag och Max var ute och gick! Fick lov att ringa Sabina och berätta eftersom vi pratade om det igår! haha så hände det mig idag! komiskt! jaja nu hatar jag fåglar ännu mer!

OJ dags att gå!

Måndag!


Goddag måndag!

Har såklart varit med min snygging idag också.
han var trött mest hela tiden idag och ville bara ligga i mitt knä!
men jag klagar verkligen inte, finns inge mysigare ju!

Sitter och pratar med Erica på msn just nu.
en vecka sedan vi sågs nu, och jag saknar henne!!
Du är bäst vännen! älskar dig!


Idag vet jag inte vad som händer, får se om jag åker till stan sen och träffar Mikaela. Hon skulle höra av sig när hon slutat jobbet så får vi se om vi hittar på något, hon kanske skulle plocka svamp nämligen! Hoppas inte för jag vill träffas! haha

Tacos



Nu ska vi snart äta tacos, jag var nere och hjälpte till att skära grönsaker nyss, fast jag hatar att skära, eftersom jag har fobi mot knivar och sånt vasst efter det att jag högg ett stämjärn i handen på mig själv när jag hade träslöjd i 8:an!! fick lov att sy 4 stygn, haha!

Jag Mamma och Samuel var på lager 157 förut, jag fick en väska och en sjal av mamma! Sen köpte vi vantar till Max och mamma köpte leggings! Fanns inte så mycket fint faktiskt, men jag är nöjd med mina saker iallafall!

Var och hyrde film förut också, får se om jag orkar kolla på nån av dom sen!

Söndag



Goddag!

Det gick bra att passa Max igår, han kom hit först och då var han så trött så vi gick på en promenad! Men han somnade aldrig utan låg bara och vilade, han hade redan sovit hemma, men hade vaknat när Lovisa bar över honom till bilen när han skulle ner hit!

Sen var vi inne och lekte bara, innan jag Samuel och Max  gick upp till deras lägenhet och var där resten av kvällen, Max fick mat vid 6 sen åt jag och Samuel också, sen kollade vi på alla vi barn i bullerbyn som gick på tv4 film! lite mysigt att kolla på faktiskt! sist jag kollade på det var i Sala dagen efter midsommar när vi bara låg och slöade i sofforna! haha

Sen vid 8 så var det tid för Max att sätta på sig pyjamasen och dricka vällning!
Sen när jag skulle lägga honom så råkade jag somna brevid honom en stund.
vilket var väldigt mysigt! Han ville ligga så nära och gosa!

idag vet jag inte vad som händer, Mamma pratade om lager 157 eller kupolen så det visar sig väl vad det blir.

<3






<3

lördag!



Kvällen igår var toppen verkligen, vi hade sjukt kul!
Först var vi hemma hos Sabina där vi gjorde os iordning!
Sen tog vi flexbussen hem till Carro där det var kräftskiva.
men vi var inte kvar där värst länge, vi hade ju glömt att äta, och vi hade glömt att ta med mat till carro. Eftersom jag är allergisk mot kräftor, så det blev det pizza på Bella innan vi gick in på krogen och dansade resten av kvällen.

Nu sitter jag och väntar på Maxen som kommer snart, ska ju ha honom hela kvällen.
får se vad vi hittar på för bus, jag är ganska trött men måste ju offra mig för laget, Max alltså! haha
blir nog en promenad sen iallafall, jag kännner för lite frisk luft!

Senare kommer det en massa bilder på mig och Sabina.
det för ni absolut inte missa! haha

Utkast: hello sitter ...



hello


sitter hemma hos Sabina, med hårfärg i håret, ska snart gå ch tvätta ut det och duscha samtidigt, sen ska vi göra oss iordning och åka hem till Carro ett tag och sen vidare till krogen!

imorgon ska jag passa Max mellan 15:00 - 22:00.
först skulle han sova över hos mig, men nu ska vi vara hemma hos dom så han kan sova hemma. fast det hade ju varit mysigt att sova brevid den där gosungen!

nej dags att tvätta ur

idol



Nu har årets idol dragit igång, och denna gång med en ny jury, och jag tycker om dom sjukt mycket! haha så sjukt roliga människor! Mycket roligare än swartling och gänget! Sen är det ju såklart sjukt roliga människor som söker in till programmet också, och en hel del snygga killar!

Nej nu ska jag duscha och gå och lägga mig!

godnatt!

ganska frisk



Heej

Japp känner mig ganska frisk nu faktiskt, har bara lite hosta och så är jag lite snuvig fortfarande! men det känns skönt att vara frisk igen, slippa känna sig så äcklig också, haha!

men därimot så har jag smittat både min lillebror och Max!
Jag har lärt Max att snyta sig! haha man sträcker bara fram lite papper och frågar om han vill snyta sig, så trycker han upp papperet i ansiktet! duktig kille!

Imorgon blir det utgång!

och nu blir det våfflor!

fortfarande sjuk



Jag är fortfarande sjuk, väldigt tråkigt måste jag säga.
jag känner mig verkligen jätte ynklig! Vill bara ligga under täcken och glo på tv.
Såg förresten en jätte bra film idag, jag älskar den verkligen!! Carpicciosa heter den!
verkligen en sjukt bra film, ni måste se den!

nej nu ska jag fortsätta kolla på Miami Inc, älskar det programmet!

Kat von D är coolast!


sjuk!


jag är sååå sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk.
feber, ont i halsen, hosta, snorig plus att jag spytt upp en massa slem!
det lät jätte mysigt va? Usch fyfan .

Och inte kunde jag åka och gratta Hanna heller bara för att jag är så sjuk.
Men jag ska åka dit så fort jag har blivit frisk! Har iallafall tänkt på min guldklimp hela dagen och jag hoppas att hon haft en bra dag!

Tror Mamma ska ta Max i morgon så jag får vila lite!
är inte så kul för honom heller kanske att jag inte orkar leka lika mycket.
Idag somnade han före lunch och då låg vi skavfötters i soffan och vilade!
det var mys, som vanligt med den där lilla vilden!

vi hörs

HANNA!




GRATTIS VÄRLDENS FINASTE TJEJ!!
tänk att min absoluta favorit tjej fyller 3 år idag!

Blir så glad av att veta att du finns, du lyser upp mitt liv!
Och jag är så stolt över dig underbaraste finaste Hanna!
Jag älskar dig till månen och tillbaka!

Erica och Tessan


Hej

Japp igår tog jag tåget upp till Rättvik för att träffa min underbara vänner!
Tessan och hennes volontär kompis Amanda mötte mig vid tåget, Erica jobbade fortfarande så det var bara dom som mötte mig, då gick vi runt lite i rättvik innan vi gick till Stiftsgården där dom jobbar och bor!

När vi kom dit så fick jag träffa volontärerna som Tessan jobbar med sen satte vi oss och kollade på en film tillsammans i allrummet! riktigt mysigt! Sen kom Erica också! ännu mer myyys!

Sen bestämde vi oss för att gå ut och spela fotboll allihopa!
och det var riktigt kul eftersom ingen tog det seriöst, så det vart en hel del skratt!

Sen gick jag och Erica ut på en liten promenad ner till byn och köpte chips och godis och sen kom vi även på att vi var sugna på Pizza! Så då gick vi till star och käkade en supergod pizza där, innan vi gick tillbaka till Stiftsgården!

När vi kom tillbaka skulle Tessan gå och lägge sig eftersom att hon skulle upp och jobba.
Så då gick jag och Erica upp till allrummet och spelade TP, eller ja vi ställde bara frågor till varandra, sen låg vi i soffan och kollade på när killarna spelade tv-spel innan vi gick och la oss.

Sov inte sådär jätte bra efter som jag börjar känna mig sjuk, har ont i halsen och börjar bli förkyld! plus att jag och Erica sov på madrasser på golvet, men dom fick inte riktigt plats så halva min madrass låg på Ericas madrass, så jag låg i en neförsbacke! haha Men ändå mysigt att somna till mina älsklingars snarkande! haha!  nej då dom snarkade inte, men att somna till deras andetag iallfall!

Känns ganska sjukt att vi känt varandra i snart 5 månader bara, men ändå är dom två av mina bästa vänner! i love you giiirls!

Förresten så fyller TESSAN 19 ÅR IDAG! GRATTIS SÖT!!!