nuuu



NU drar jag, nu jävlar blir det party!!!




torsdag!



Hello!

Igår när jag kom hem från Västerås så var jag med Sara, vi var och käkade och sådär! Var även till Ica Maxi en sväng, där jag träffade Kusin Erik också, så stog och pratade med honom en stund innan pappa kom och plockade upp mig! 

Och kan lova att jag hade den värsta tandvärken någonsin i natt, min visdomtand börjar komma upp, och den ligger fel så den trycker på dom andra tänderna och det gjorde så fruktansvärt ont, vaknade av att det dunkade av smärta i hela munnen, usch säger jag bara!

Dett gjorde så att jag sov ganska länge 12:45 närmare bestämt, kändes som om jag hade några timmar från denna veckan att sova igen eftersom jag sovit så himla dåligt, och lite!

Nu ska jag käkade lite frukost/lunch, sen ska jag städa mitt rum, sen så blir det party party ikväll! jihoo! Var ledig i morgon också så det var ju toppen! Ska hem till Carroas syster och grilla ikväll, sen så har jag ida och sara planerat att vi kanske ska cykla runt lite och träffa folk, men vi får se hur det blir!

nej mat var det!

pok


bjuder på världens bästa låt!!




tisdag



hej.

Sitter på jobbet och är ganska sur faktiskt, skulle egentligen ha jobbat bara ikväll. Men det har ju ingen meddelat mig, inte så lätt för mig att veta det när jag jobbar första dagen efter 1 veckas ledighet.. Jaja nu ska jag iallafall jobba fram till kl 12, sen träffa Carro ett tag, käka lite sallad och kolla runt på stan innan jag måste tillbaka till jobbet och jobba från 4 - 8! Jätte jobbigt känner jag, för jag har verkligen sovit jätte dåligt inatt, kunde först inte somna och sen vaknade jag efter en timme, och sen när jag väl somnade igen så sov jag ett par timmar sen vaknade jag igen. väldigt drygt.

Och imorgon skulle jag egentligen haft sovmorgon och jobbar kväll, men istället så ska vi åka till västerås på nått, så kommer inte hem förens 5, och jag ska egentligen bara jobba 6 timmar, men nu blir det utdraget! Jaja får iallafall betalt för att åka till Västerås bara så ska väl inte klaga!  

Nu ska jag gå och ta mig en värktatablett för jag har jätte ont i nacken, och i huvudet!

pok

Måndag



Hello!

I lördags tog jag tåget lite impulsivt till Sala där Erica och Frida mötte mig på tågstationen, sen gick vi hem till Ericas kompis och förfestade innan vi gick till hotellet! Var faktiskt ritkigt trevligt där förutom dom där människorna som hade äckliga masker på sig och skrämde mig så jag skrek! haha

Sen vart det såklart efterfest jag menar det är ju så det går till i Sala, efterfest till tidigt på morgonen! Helt okej efterfest förutom att nån satt och visade bilder på tåglok, och det var ju jätte intresant, NOT! Något som dom tyckte var roligt var iallafall när dom sa åt mig att säga vissa ord med mitt dalmål, yeah kul att man kan stå till tjänst med underhållningen!

igår vaknade vi upp hos Ericas kompis, sen väntade vi på Frida innan vi gick och käkade Pizza. Riktigt gött var det! Efter det så åkte vi upp till loftvägen, där jag, Frida och Angelica satte oss ute och snackade om gårdagen, sen blev det till att käka pannkakor och skratta en hel del, roligast var när frida berättade om sitt bråk med en svan om hennes macka hon hade tappat, vilket slutade med att svanen fick mackan, sen säger Frida: Jag trodde svanar var vegitarianer, det där var liksom en ost och skinkmacka! HAHAHAHAHAHA det där tyckte jag  var riktigt roligt! haha

Sen satte sig hela högen och kollade på tv ett tag, sen  kollade jag och Frida på en as rolig film som hette hot rod, haha gud va vi garvade! sjukt rolig! Sen var det dags för mig att ta tåget hem till Borlänge igen tråkigt nog, men hade iallafall 24 underbara timmar i Sala, ni är underbara <3 i will be back!

idag har jag inte gjort nå mycket alls och imorgon är det dags för jobb igen! blöh va drygt!
hoppas verkligen att jag är ledig på fredag, är ju trots allt valborg på torsdag!

pok

JIHOO!



Nu vet jag iallafall vad jag ska göra ikväll och med vilka !!

JAG SKA TILL SALA!!! Och vara med världens bästa Erica och Frida!! <3

wiho! Vilken toppen kväll! lycka lycka lycka!!



<3 i love you babes!

<3



Jag älskar er obeskrivligt! <3

lördag!



Hello!

Jag har blivit sjukt dålig på att blogga, men det har inte hänt så mycket eftersom jag har känt mig sjuk igen! Men i torsdags så hade jag hand om Max hela dagen, han var ju sjuk lilla plutten! På förmiddagen så mådde han ganska bra så då lekte vi och sådär, men sen när han sov middag så vaknade han upp och hade jätte mycket feber så jag tog upp honom och fick honom att somna om i min famn! Han hade så mycket feber så jag blev helt varm att ha honom sovandes på mig! Men han lyckades sova lite till iallafall, sen när han vaknade så låg vi bara och kramades! Tycker inte om när han är sjuk, det gör ont i mitt hjärta!

Igår så sjukskrev jag mig, kände mig hängig igen så det var lika bra att vila. Låg i soffan och kollade på tv hela dagen, hade även laddat ner en film jag såg, Changeling med Angelina Jolie en film som jag verkligen rekomenderar den var verkligen sjukt bra!

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, blir nog bara att ta det lugnt. Skulle vilja hitta på något men vet inte riktigt vad och med vem!

pok


sovande sjukling, med sin Tiger!

onsdag



Hello!

Skulle ha hämtat Maxen hos dagmamman idag, men min lilla plutt blev sjuk så han och Simon var hemma idag! men i morgon ska jag vara hemma med honom! Ska dit innan 7 faktiskt, eftersom Simon börjar jobba 7 och Lovisa är i uppsala! Men det ska bli mysigt, vi ska bara ta det lugnt hela dagen eftersom han har/haft feber och sådär! Ska nog bränna ut någon film till honom nu som vi kan se!

Snart ska jag även kolla på finalen av Bigbrother,har alltså sett hela säsongen nu, vad ska jag nu göra på kvällarna? Jobbigt läge, jag är ju helt besatt av det där programmet, drömmer till och med om det på nätterna då är det illa! haha

Sitter även och funderar på vad jag ska göra i helgen, vill göra nått spontant och roligt, typ dra någonstans och festa, men blir nog bara hemma och tar det lugnt faktiskt! buhu!

pok

tisdag!



Heej!

Jag är ledig idag, och lika imorgon och på torsdag, hääärligt! Har bara legat i sängen idag, är ju förkyld! Men börjar redan kännas bättre (peppar,peppar) Ska snart byta om från pyjamas, och göra mig klar. Kanske ska vara barnvakt åt Maxi sen. Vi ska nog vara ute och busa först innan vi går in och gör våfflor!

Och snart har jag ävn kollat klart på alla bigbrother avsnitt! BUHU, vad ska man kolla på då liksom? Jag hatar IPRED-lagen btw!

pok

söndag!


Heej!

Nu är helgen snart över, och den har faktiskt varit riktigt bra, ifredags var jag hemma hos ida, där även Jonna, Malin, Sanna, Sara och Mikaela var. sjöng singstar och hade oss haha. Sen drog Jag Jonna och Ida ut på krogen, var först in en sväng på liljan men det var sjukt tråkigt så vi drog till flamingo istället! Sen efter det gick vi och käkade på centrumgrillen, dit kom även Emelie när hon slutat så vi kunde ses en sväng! Träffade även Koffe där, och allihopa höll verkligen på att dö av skratt, t.ex när Koffe la sin hand över min hamburgare, inte med mening alltså, men kul var det! haha

Igår vaknade jag upp hos Ida, sen åkte vi ut till hennes mamma och pappa och käkade nässelsoppa! det är verkligen jätte gott och jag har varit sugen på det länge nu, så fick vi det äntligen igår! mums!

Sen åkte jag hem och lekte med Max, vi gick en promenad och letade efter tussilago och så gick vi ner till sjön och kollade en sväng, sen följde vi med mamma och handlade! Max fick köra en egen liten vagn och det tyckte han om. Han fick även en liten godispåse och ett rosa Hello-Kitty chokladägg, fanns inge kinderägg nämligen, men ett rosa gick bra tyckte både Max och jag, dom andra kanske tyckte det var lite för tjejigt för honom! haha

Sen när vi kom hem från affären åkte vi fyrhjuling ett bra tag, Max börjar nämligen gråta om han inte får åka exakt så länge som han vill, och det är lääänge det!!

Nu sitter jag på jobbet men ska strax gå hem, skönt!

pok

freeeeeeeeeeeeedag



HELLO FREEEDAG!!!

Fredag och heeelg, fast jag ska iofs jobba tidigt på söndag.. men ikväll ska jag och Ida iallafall ut och parta! Måste ju passa på den dagen man inte jobbar dagen efter liksom! Men just nu är jag så himla trött att jag inte orkar göra mig iordning, sov inte så bra inatt, låg och funderade på allt som jag måste komma ihåg tills på söndag när jag jobbar! lite drygt!

snart ska jag iallafall dra mig upp ur sängen och byta om och sminka om mig! är pepp på att festa men ändå jäkligt trött och seg! men det ändras nog snart hoppas jag!

ha en bra kväll!

POK

onsdag!



Hello.

Sitter på jobbet just nu, och har inget att göra. eller jag kan inte göra nått för jag väntar på en person som ska kolla lokalerna där uppe, för dom ska hyra dom på söndag! Jobbar ända till kl 19 ikväll! lite små drygt! men det kommer jag få lov att göra nu varannan onsdag, till och med på min födelsedag! jippie!

Sitter och saknar Max litegrann faktiskt, han är så söt! Här om dagen så pratade vi om tuu tuu (tåg) för han vill nämligen också åka tuu tuu och hälsa på Erica precis som Faster gjorde! så sött!

Imorgon är jag ledig, ska bli riktigt skönt att få sova ut, iofs gjorde jag ju det i morse också eftersom jag började senare, men man kan aldrig få för mycket sovmorgon!

pok!

söndag!



Hello!

Jag är hemma efter en underbar helg i Sala, ifredags så var jag och Erica först hemma hos henne och kollade tv och bara tog det lugnt, sen åkte vi till pontus där grabbarna var, det var riktigt trevligt! Sen drog jag och Erica ner på stan, satte och en stund på norrmalmska, innan vi käkade en zigges ( en sala special, pommesfrites med kebabsås) och sedan traskade vi hem och sov!

På lördagen var vi först på stan en sväng innan vi mötte Clara och Kim på stationen och åkte till loftvägen, där möts man av världens bästa Frida som jag saknat så! Vi gjorde oss iordning och käkade innan det var dags att gå till lokalen där Ericas 20års fest skulle äga rum! Björn och dom hade fixat det så himla fint! Och kvällen blev verkligen lyckad, med band som spelade och en trubadur, sen lite eldkastare på det, coolt! Fick ju skratta en hel del under kvällen måste jag ju poängtera! Sjukt roliga människor!

Somnade vid 5 imorse tror jag, sen vakande jag kl 9 och kunde inte somna om, kan ju ha att göra med att vi sov på golvet i ett av rummen på lokalen, plus att jag frös som fan! gick iallafall upp och satte mig i solen och chillade en stund tills dom andra vaknade! Men vissa skulle ju prompt sova vidare så jag och Clara gick hem till björn och käkade en macka och duschade! Sen gick jag och Frida tillbaka till lokalen och hjälpte dom att städa lite, fast det slutade med att alla satt ute på verandan och tog det lugnt tills det var dags att dra sig ner till stationen, jag hatar att säga hejdå! Blö!

Men min lilla Max mötte mig på stationen i Borlänge så då vart jag glad igen, har ju saknat min plutt, har ju fått lov att ringa och pratat med honom några gånger under denna helg, för att jag saknade honom! love love love!!

men har iallafall haft en sjukt rolig helg, Salaborna är bäst <3


Ericas söta hund Harry! Min bebiiiis!

Fredag!



Hej!

Fredag idag och jag åker till Sala om några timmar, där Erica möter upp mig! Ska bli så skönt att komma iväg ett tag! Ruskigt trött på borlänge nu kan jag ju säga! Och imorgon blir det ju fest också, kommer nog bli grymt kul!

åhh jag saknar mina favoritbarn, Max är i Orsa, och Hanna och Viktor är som alla vet i Usa. buhu! Älskar er mest av allt i hela världen, ni gör livet värt att leva <3

GLAD PÅSK!




torsdag!



Helluuu

Sitter här med hårfärg i håret, samtidigt som jag försöker komma på hur jag ska kunna få ner all min packning i min väska, åker till Sala i morgon, Erica ska ju ha födelsedagsfest på lördag, och då måste ju jag vara där och liva upp stämmningen! haha eller nått :P

idag har jag jobbat, sen var jag på kupolen och köpte påskpresenter till Max och inslagspapper, som var jätte fint men som inte räckte så långt som jag ville, haha! Sen har jag bara legat i sängen och kollat på Bigbrother! Jo sen har jag ju tvättat också!!

imorgon får jag träffa Erica, wiiiiiiii <3

Idag är det exakt 1 år sedan vi åkte på kryssningen! <3


GRATTIS ERICA!




Grattis på 20årsdagen vännen! Hoppas du får en bra dag!
På Fredag ses vi, och då har vi ju känt varandra i 1 år också!
saknar dig! <3

bilder



Bilder på min plutt <3









<3


söndag



Hej!

Nu har det varit tomt på denna blogg ett par dagar, den krånglade i början av veckan sen orkade jag helt enkelt inte blogga! Men det har faktiskt hänt en del i veckan, Viktor fyllde ju 2år i tisdags, och det var jätte tråkigt att man inte fick åka och fira honom, men det är ju inte så lätt när dom är i USA och jag i Svergie, men jag skickade iallafall med Moster presenter till både honom och Hanna, kunde ju tyvärr inte skicka med nå mycket grejjer, men dom fick en varsin bok och en varsin film, iallafall!  Sen i onsdags så sov jag hos Sabina, hon skulle ju nämligen ha uppkörning på torsdag morgon och jag följde med som moralisktstöd! Men shit va jobbigt det var att sitta på pylonen och vänta när hon körde, jag blev sjukt nervös!! men HON KLARADE DET! Stolt över dig gumman <3 Sen igår fyllde mitt andra kusinbarn Alfred 3 år! Grattis Sötnos!!

Igår var jag med Sabina hela dagen, jag mötte upp hon och hennes Mamma vid kupolen, så åkte vi hem till dom och käkade mat innan vi åkte ner till stan och träffade Cissi och Madde! Köpte glass och åkte runt lite, sen åkte jag och Sabina hem till henne igen där vi bastade! Sen gjorde vi oss iordning och åkte till Carros syster där dom satt och festade, var kvar där en stund innan vi åkte hem till Anki och fikade! Sen åkte vi runt lite överallt, skönt att bara åka runt och spela musik på hög volym! Tack för en underbar dag vännen, love you!

Idag är det söndag och klockan är inte ens 9, men jag sitter just nu och käkar frukost på jobbet! började kl 8 imorse! Tur att det är skönt väder ute iallafall, kändes precis som om det var sommar och jag var påväg hem från krogen imorse när jag gick till bussen! haha! Tror att jag jobbar fram till 14:00, men är faktiskt inte säker! haha bra att man har koll!

Sen ska jag väl bara hem och ta det lugnt, jobbar imorgon också nämligen, men sen är jag ledig i 2 dagar! Sen jobbar jag torsdag, sen har jag långhelg! och det ska bli sååå skönt, jobbar inte förens tisdag sen nämligen! jihoo!

nej snart är det dags att börja göra lite nytta, fast det mesta är faktiskt redan gjort som tur är!

POK!