lördag



Hej

jag orkar egentligen inte skriva, men ibland för man offra sig. tänkte nämligen försöka sova igen, vart krogen igår! jag och Sabina kom hem vid 3 inatt.. sen sov vi till typ 12. men jag är sjukt trött.

När jag vaknat igen ska jag diska och städa lite, sen blir det The Hills kl18 sen ska jag göra mig iordning för ännu en utekväll, ska hem till Carro som har förfest sen ska vi på krogen!

pok


jag längtar efter min pluttis!

Erica


Heej

Var på möte imorse, så nu är jag springvikarie, och börjar jobba redan på måndag! Det gick snabbt verkligen! Men kul ska det bli!

Snart ska jag ta bussen och möta Erica! :)


tisdag!



hej!

Sitter i Idas lägenhet, har ju bott här sedan i söndags, igår så kom Sabina hit och vi lagade hemmagjord Pizza, det var riktigt gott, sen sov hon över här, och imorse åkte hon och jobbade! kan tänka mig att det var drygt för henne att gå upp efter bara några timmars sömn bara och se mig ligga kvar och sova vidare! stackarn!

Nu sitter jag och väntar på Maxen, ska vara barnvakt några timmar ikväll, vilken ska bli mys! Sen kommer Sabina tillbaka igen också, vi ska nog glo på film och äta god mat och chips!

nej nu får tiden gärna gå lite snabbare, jag längtar efter Maxiiii!!

pok



Söndag



Heej

Är så glad att kvällen var så kul igår! Jag som inte ens skulle festa utan bara dit och säga hej typ! Ja så det kan bli, sjukt kul hade jag iallafall!  tack allihopa för igår !

Nu väntar jag på att minm bror ska skjutsa mig till tolsbo så jag kan hämta Idas lägenhetsnyckel, hon åkte utomlands i morse och jag ska bo i hennes lägenhet medans hon är borta :)

pok

inflyttningsfest!



heej!

Kom precis hem från krogen blev alltså inte lugnt som jag hade tänkt mig haha, först var det inflyttningsfest hos Sara, och jag hade så jävla roligt!  Träffade en as rolig person, som jag trodde hatade mig och hon trodde samma sak om mig, men så var det absolut inte och vi kom jätte bra överens! tänk va fel man kan ha om folk ibland, man ska skaffa sig en egen åsikt!

fick även träffa Sabbeli ( den bästa) och hon hade också haft en bra kväll, vilken glädjer mig! är du glad är jag glad babe! älskar dig!

Erica på torsdag ses vi!

POK!

lördag



Heej

Blev inge Björn Rosenström igår, kön var as lång, och hur mycket vi än trängde oss så tog det sådan tid, så när vi stått där i ca 45 minuter så hoppade vi ur kön, och gick till flamingo istället, hade riktigt kul, sen käkade vi pizza innan jag och Sabina tog en taxi hem.. somnade inte förens efter 5. och vaknade halv 9. kunde verkligen inte sova, jobbigt.

Nu ska jag gå ner och spela lite guitarhero, innan jag ska göra mig iordning för saras inflyttningsfest. men ikväll blir det lugnt!

Max kommer snart också <3

pok

Äntligen Fredag!



ikväll smäller det! PARTY!


Maxen



Heej!

Idag var Max dagmamma ledig, och han ska inte börja vara hos sin vikarie än. Så idag fick jag äntligen ha hand om honom igen, vi var i skogen och åkte pulka! Jätte kul tyckte  både jag och Max, fast lite drygt att dra upp honom sittandes i pulkan när vi åkt ner! haha Han kanske är lite bortskämd?

Imorgon blir det party igen! ska festa med Sabina och Cissi!
vi kommer nog ha kul som fan, det hade vi ju sist vi var ut!
Och imorgon ska vi ju till S2 och se Björn Rosentröm! Vadå sjukt kul? Kommer vara en massa folk och ett  jävla drag tror jag!

nu längtar jag tills i morgon!

pok!


Farmor



Jag saknar dig Farmor!

tisdag!



Idag vart jag lite chockad när jag vaknade och märkte att klockan var 14:40!
haha visst hade jag planerat att sova länge, men kanske inte fullt så länge.
gick upp och käkade frukost vid halv 4 , orkade nämligen inte laga mat så det fick bli frukost. sen åkte jag in till stan och hade körlektion, sen efter det gick jag hem till Carro och umgicks med henne och Emelie!

och nu sitter jag här, ska snart se andra avenyn!! =D

pok

vi överlevde!



Hej!

Nu är jag tillbaka hemma, och gud va kul det var att åka pulka! Det var jag, Sabina, Ida, Sara, Ingela, Malin,Carro och Sanna som racade i backen med pulkor, tefat, bob stjärtlappar och en soppåse! haha roligast var nog att åka i guppen, fast kommer nog få mig några blåmärken! haha När vi åkt ett tag så åkte vi hem till Sanna och käkade bullar, chips, kladdkaka och drack varm choklad med marschmallows samtidigt som vi kollade på pip-larssons! Riktigt mysigt!

imorgon är jag ledig och har planerat att sova länge, slappa sen körlektion!

nattinatti

pok

pulka



Heej!

Kom hem från ida för ett tag sen, vi kollade på film, en jätte bra film faktiskt. Någon dansfilm som jag inte kommer ihåg namnet på just nu! Ida blev danssugen och dansade lite coolt efter filmen! hahaha sjukt kul!

Nu ska en massa brudar snart till plättbacken och åka pulka, haha sjukt kul!
undrar om vi kommer därifrån skadefria eller om vi åker ambulans till falun, den som (över)lever får se!

har precis pratat och sett mina älsklingar i USA, Viktor har lärt sig säga Sara, gissa om man är stolt? finaste Viktor! Dom höll iallafall på att baka, och varmt hade dom också, prinsessan gick runt i en jätte fin klänning och var stolt! SAKNAR ER!!

hörs ikväll om vi överlever!

pok




 


måndag



Hej

Kom hem för en stund sen efter att ha varit med Max hos dagmamman 1½ timme i morse, allt gick bra. Han kollade lite konstigt på mig när jag sa att jag skulle åka hem och han skulle få vara kvar och leka. Men sen gick det bra och jag fick en puss och kram, sen stog han i fönstret och vinkade!

Nu funderar jag på om jag kanske ska sova lite till! Vore riktigt skönt faktiskt!
Senare ska jag nog vara med Ida, vi funderade på om vi skulle ut och gå!

pok

söndag



hej

Då var det söndag kväll och helgen är slut, en helg som har varit riktigt lugn!
imorgon ska jag med Max till dagmamman en stund, sen ska jag lämna honom där och Lovisa hämtar honom. Första gången han kommer vara där länge ensam. Men det blir nog inga poblem, kommer nog bli jobbigare för mig att lämna honom där än för honom att bli lämnad, han tycker det är kul där ju. Min lilla pluttis blir så stor, och det går så snabbt!

nej jag borde sova, dom kommer och hämtar mig halv 8 i morgon. Ska se klart filmen sen hoppas jag att jag är trött efter det!

pok!


Lady Gaga



Sjukt bra låt, älska Lady Gaga!

lets dance!

fan va Laila var grym!!

hejjar på henne och maggan graaf!

OCH KITTY ÄR SÅ COOL!!

jag sitter hemma en fredags kväll, ovanligt faktiskt!
så då kan man ju lika gärna kolla på lets dance ju!

sen blir det film..


pok

leklandet



Hej.

Jag och Max hade det mys på leklandet idag, visst han har inte varit på sitt allra bästa humör dom senaste dagarna, men det är väl för allt med dagmamman och att han varit sjuk, Men bara vi busade i bollhavet var allt frid och fröjd! haha Imorgon ska vi till prostgården där hans dagmamma håller till på fredag tillsammans med en massa andra dagmammor och deras barn. Kan tänka mig att Max kommer sitta som en igel på mig i början, men sen kommer han inte vilja gå hem!
 
Kollade på en as bra film idag, lång var den också hela 3 timmar, The green mile hette den, gammal film som ni säkert sett om inte, gör det!!

nej nu ska jag nog snart sova, eller ja jag borde eftersom jag är så trött och ska upp tidigt i morgon..

pok

:D



Kan ni förstå hur glad jag vart för en stund sen? skulle precis gå ner och duscha då jag ser att Emma loggar in på msn!!!! Dom har äntligen fått internet! Så vi ringde upp varandra med camarna, så vi både kunde se varandra och prata med varandra, gud vilken lyckorus, vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu! Jag älskar er!!

Max



Hej.

Nu har jag precis kommit hem från dagmamman, var där med Max och Lovisa idag, och det gick bra han är alltid lite blyg i början men sen lekte han med dom 2 barnen som var där idag Saga och Philip. Sen åkte jag och Lovisa iväg och käkade medans han var själv där ett tag och det hade gått hur bra som helst.

Han är så stor pojke nu, blir tårögd när jag tänker på min lillaplutt, han gör mig så himla stolt. Vill bara krama och pussa på honom hela tiden och visa hur mycket jag älskar honom. Jag är den stoltaste fastern i hela världen och jag har världens bästa brorson!


Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker, tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

the hills



Hej!

har legat i sängen hela dagen idag igen, inte så kul kanske, men va ska man göra när man inte har någon ork i kroppen. Har kollat på avsnitt av "en fyra för tre" sen jag vaknade typ, men nu sitter jag och kollar på the hills! Har även kollat på veckans avsnitt av Andra avenyn, suger att det bara är ett avsnitt i veckan nu ju!

nej nu måste jag avsluta detta skrivandet för batteriet i datorn håller på att dö. och jag orkar inte hämta sladden!

pok

film

här får ni en film på Maxen, visst är han grymt söt?
och när jag frågar vad tiger säger så menar jag tiger i nalle puh!
och hur sör är han inte när han gör grisen! haha sötunge!!

JAG ÄLSKAR DIG!

måndag



hej!

jag har varit ledig idag, Lovisa var med Max hos dagmamman , sen skulle Simon ta honom i morgon, sen ska jag följa med på onsdag, och på torsdag så har jag max själv för då var dagmamman ledig, så då har jag planerat att ta med Max till leklandet igen, när det ändå kan vara en av våra sista dagar tillsammans innan han börjar hos dagmamman, så då ska vi ha kul! Sen på fredag ska jag med honom till dagmamman, och nästa vecka också!

Tänk att han har blivit så stor min lilla plutt, dagmamma och grejjer, shit.. snart fyller han 2 år också!

Sitter som vanligt och kollar på mina kort på väggen, kollar på Emma, Hanna och Viktor. Dom är så fina och jag saknar dom så himla mycket..

Håller på att ladda hem irene huss - tatuerad torso, vågar jag kolla själv måntro? jag som är så feg..

pok

lördag



Hej!

blev utgång på liljan igår med Sabina och Ingela! någon som är förvånad? haha. Men nu ska jag iallafall vara lugn ett tag, inte mer krogen på ett tag alltså! Men det var kul igår, treeeeevligt!

Nu ska jag snart åka hem till Ida, där lite folk ska spela lite spel och umgås, så sitter och väntar på att Sara ska hämta upp mig snart. Gjorde mig klar på 20 minuter, smink hår plus att jag hann äta också, Så nu har jag lite tid över, sitter och lyssnar på musik och kollar mina fina bilder jag har på väggen i mitt rum. haha

nej nu borde sara vara här.. vart är duuu?

ha en bra kväll! Pok

leklandet



hej!

Vi hade det jätte mysigt på leklandet idag, jag och Max åkte buss dit och mötte Paulina och Sabina där. barnen lekte mest i skeppet där det finns en kana ner i ett bollhav, Jag och Sabina låg i bollhavet medans dom åkte! Sen fikade vi och Max åt mat, verkligen mysigt!

Sen åkte jag Sabina och Paulina till kupolen och käkade donken, sen gick vi ner på stan för Paulina skulle klippa sig, sen när vi kom dit så tyckte Sabina att jag också skulle klippa mig, så det gjorde jag, fyfan va skönt! klippte av mig en bra bit! luggen blev dock inte som jag ville men men!

bild bevis:


torsdag



Heej!

Idag har jag inte gjort så mycket, jag och Max var trötta båda två i morse och satt bara i soffan och glodde på tv:n haha vi pratade inte ens med varandra typ utan vi var så trötta att vi satt i våra egna världar, men efter lunch piggnade vi till och busade och skrattade, haha då han egentligen skulle sova, men men!

Imorgon ska jag och Max till leklandet och Sabina och Paulina följer med oss, hur mysigt som helst! tillbringa några timmar där och bara ha det bra! Hoppas att barnen får det roligt också, men det tror jag nog! mys!

nej nu måste jag nog sova snart,  eller blir det en film till? haha fyfan har redan sett 2 filmer idag, men vart sugen på en till! jaja godnatt iallafall

pok

onsdag

hej

äntligen var det dags att ta hand om Max igen, vi har myst och gosat som vanligt, vi kollade även på Madicken! Max tyckte det var kul att titta på, han som inte brukar sitta still så länge satt framför tv:n bra länge då. myyys

Dagens planer vart ändrade, åkte ner till stan på eftermiddagen iallafall och träffade världens bästa kompis. och hon var och klippte sig och blev jätte fin!

nej nu ska jag kolla film innan läggdags!

Jag saknar er ! <3

längesedan


hej

Längesedan jag skrev ett normalt inlägg nu, kan vara för att jag är sjuk, eller för att jag kännt mig helt tom dom senaste dagarna, går inte att förklara egentligen. Men denna smärta jag känner inom mig är inte kul. En stor klump av saknad som gör så himla ont, men det finns inget jag kan göra åt det. Bara gilla läget och blicka framåt, snart är dom hemma hos mig, eller så är jag där hos dom! Vi kommer träffas igen och det kommer bli underbart! Är nog mest rädd för att barnen ska glömma mig och att vi inte kommer ha samma band mellan oss sen när dom kommer hem. Måste komma på ett sätt att överösa dom med kärlek fast dom inte är här. För jag älskar dom, det hoppas jag ingen tvekar på..

jag har legat i soffan hela dagen idag, jag är som sagt sjuk, hosta och känner mig seg i kroppen. Har ingen lust med någonting. vet inte hur många filmer jag sett idag/kväll.. hinner nog bli en till också innan jag somnar.

hoppas jag känner mig piggare i morgon, annars blir det väl ännu en dag i soffan,men på onsdag måste jag ialalfall vara frisk, då ska jag ha hand om Max, har inte så mycket tid kvar tillsammans med honom nu, snart är det dagmamma som gäller för hans del.. skönt för honom att få leka med andra barn också, nog för att han och jag haft en underbar tid, men han kan ju inte stanna hemma med mig hela sitt liv, jag kommer ju ändå vara en del av det! Jag älskar honom obeskrivligt också, precis som med Hanna och Viktor.

POK

 
Snott denna fina bilden av Emma, hoppas det är okej!
Mina fina älsklingar, vackraste på denna jord!

Hanna



I fredags när jag var hos Hanna så lekte vi spöke och Hanna hade min sjal över huvudet.

Jag: nämen vem är det som kommer här då?

Hanna: din Prinsessa!!

Hon får mitt hjärta att smälta <3

saknad

hej

kom hem från sala idag, och det var underbart där.. men bilder kommer sen.

idag var en av dom värsta dagarna i mitt liv, var och sa hejdå till min kusin och mina kusinbarn, i morgon kl 9 går deras flyg till USA där dom ska bo i ett år. jag saknar dom redan så himla mycket, kan inte ens tänka på dom förens jag börjar grina. försökte vara stark och inte grina när jag var där i dag, men kunde inte hålla mig.. så när vi gick kunde jag inte ens kolla på dom för jag grinade redan så mycket.. JAG ÄLSKAR ER, GLÖM ALDRIG DET!!!

jag och Sabina ska ut på krogen snart.. är så glad att jag har sabina nu, annars hade jag bara legat i sängen och varit ledsen, tack gumman för att du finns, du betyder så himla mycket för mig, tror inte ens att du vet hur mycket jag älskar dig!

nu ska jag gå och försöka hålla humöret uppe, pok!