posar´n



tjena fan!

Sitter och posar lite i camen, alltid lika kul att se va? HAHAHA

Jag och min rosa gris, som jag fick av Max innan jag åkte till Usa


Max nya dagiskort, har ett i plånboken såklart <3


Finns nog ingen som älskar sitt syskonbarn så mycket som jag älskar Max! Världens stoltaste Faster!


Jag kommer älska dig tills jag dör!


lördag



hello


Igår vart det utgång igen, andra gången dennna vecka och Ida bangade inte denna gången, vi hade sjukt kul, satt på skrubben hela kvällen med Rasmus, Cissi och Bergman. Och Jossan gjorde dom farligt goda banan och choklad drinkarna åt mig och Ida, så jäkla goda, tur vi har receptet såå vi kan blanda egna sen! 

ikväll blir det kanske utgång igen, fast jag jobbar i morgon så jag tvekar lite,  men ska med på förfesten iallafall, sen får vi se om jag följer med ut en stund. Är grymt sugen vill jag lova. Men huvudvärk på jobbet imorgon låter ju inte lika lockande,  men kommer vi in på hela huset så bangar jag inte! haha


nästa helg åker jag till Sala hela helgen också Fredag till måndag, ska bli kul har inte träffat Erica på 3 månader nu, och jag hoppas att Frida och Björn också är hemma! saknar er !!!

nej om man ska försöka fixa så man ser ut som en människa igen då. Man vill ju inte att folk ska tro att man klätt ut sig liksom. Skulle ju säkert kunna vinna en tävling för bästa utklädnad om jag går ut som jag ser ut nu. Inte så kul kanske! haha

Max hoppas att du känner dig bättre snart och att du inte blir sjuk, jag älskar dig <3

pok / Sara

GRATTIS KUSIN!



GRATTIS KUSIN JOHAN PÅ DIN FÖDELSEDAG!!



Vart inte bara en sväng på skrubben igår, Ida dissade mig så jag var ut med Linda och hennes kompisar istället, det var sjukt kul. Vi var på skrubben en stund där jag träffade Hanna, vilket var tur för hon flyttar på lördag! så nu hann jag iallafall säga hejdå!

Sen fortsatte vi in på flamingo där vi dansade och drack drinkar, träffade lite folk där också, var faktiskt mycket folk ute för att vara en onsdag! Efter ett tag tröttnade vi iallafall på flamman så vi drog över på rockhouse där dom skulle spela housemusik hela kvällen, där  drack vi fler drinkar, Linda köpte enligt henne världens godaste drink  som hon sen glömde att dricka upp eftersom skulle dansa! haha sjuk hon är alltså, skrattade som fan åt henne igår vill jag lova. världens bästa Linda <3

tack för igår alla som var med och tack Mia för skjutsen hem!


Jag elma och Linda

linda och våra bankomatkort


världens finaste!


Linda och Hanna <3 dom stötte på varandra på toan, haha


Elma och jag


Elma och "världens godaste drink" hahaha

posarn!


haha idioter!

hahahahahaha


<3

tack för en bra kväll!! <3

 

snodde bilderna av lindis! hppas det var okej ;)

 

pok


tisdag



Heej

idag var det dags för jobb igen efter att ha haft en ledig helg, var väl precis som vanligt. Tur att tiden gick fort iallafall ibland har man ju inget att göra på mitt jobb så då sitter man mest på facebook eller spelar uno på telefonen, helst vill man ju ha saker att göra så tiden går fort.

imorgon blir nog en bra dag, först sovmorgon, sen jobb, sen ska jag hem till Carro och kolla på bonde söker fru och sådär, längesedan jag umgicks med Carro så det ska bli kul. Sen kommer Ida in till stan så då ska vi gå på skrubben en sväng, tänkte göra det idag, men sen kom vi ju på att det är lilllördag imorgon vilket betyder att fler folk kommer vara ute imorgon än idag, så då blev det så!



vad tycks om mina naglar då? har fixat dom helt själv, det var sjukt kul faktiskt. Man limmar på den där vita tippen, sen klipper man dom och filar innan man penslar på en gele och sen sprayar man på  geleaktivator sen klart, det är nästan så enkelt som det låter! Skönt att alla naglar är långa, jag hatar verkligen att ha korta och ojämna naglar, toppen grej!

Nu tänkte måste jag passa på att berätta en rolig sjukt gullig sak som Max sa till mig för nån vecka sedan:

Max : Jag tycker om dig!

Jag: åh gullunge jag tycker om dig med!

Samuel: Max tycker du om mig med?

Max: Mmm

Sen var det tyst ett tag innan Max säger

Jag tycker om traktorer också!

Hur söt får man vara? Märks då att han är lika traktor galen som sin Far, om inte mer!!


Dags för en dusch, sen nått bigbrother avsnitt innan läggdags!

pok




måndag



Heej

Idag har jag umgåtts med Max hela dagen, och han har varit fasters pojke idag. Det  var minsann faster som skulle göra allt, han vart arg på samuel några gånger bara för att jag skulle göra, haha sötkorven

vi var iallafall på framtidsmuseét, gick runt där inne och lekte och kröp i tunnlar och flög flygplan. sen gick vi och käkade på sibylla innan vi tog bussen hem. Max sov en stund i vagnen sen ville han såklart ha glass, är man ett glassmonster så är man!

Sen byggde vi koja, läste bok och kollade på några avsnitt av Piff och Puff innan Lovisa kom och hämtade honom!

jag älskar dig mest av allt Maxen <3

fredag



heej

Nu var det längesedan tyvärr, vet inte riktigt vad jag ska skriva därför blir det nog så att jag inte uppdaterar. När jag inte sitter vid datorn så kommer det texter som jag bara vill komma ihåg och skriva ner, men när jag väl loggat in här och ska skriva ner mina tankar så tar det stopp, eller så raderar jag när jag skrivit klart.

idag är det fredag och äntligen heeeelg, min lediga helg också dessutom. Imorgon ska jag med Sabina och jobba i Falun sen ska vi hem till henne och göra oss iordning för Cissi´s 20 års fest, kommer bli en bra dag i morgon tror jag! Sen på söndag ska jag försöka hinna hjälpa Simon och Lovisa att flytta in i huset, men kan lova att när jag väl vaknat till liv så är dom klara. Men som man brukar säga : det är tanken som räknas! Kul för dom att dom äntligen ska få flytta in i sitt fina hus, och lilla Maxen får ett eget fint rum. Och det finns ju även plats för lillasyster/lillebror där, iiiiih <3

Idag ska jag till trafikskolan, var där och hade lektion igår. Och det gick KANON, jag måste ju vara lite av en expert på att parkera! Ska väl inte säga för mycket nu för då går det väl åt helvete sen när folk är med, men ändå läraren tyckte det gick super! Fick inte boka fler körlektioner heller eftersom jag kommit så långt med körningen och måste nu bara plugga lite mer på teorin, så får väl sätta mig i den jävla källaren och plugga nu då.

ikväll blir det lugna gatan eftersom jag måste gå upp tidigt i morgon när jag ska med Sabbeli, men det gör mig inget för det ska bli kul! Kan ju passa på att tipsa er som vill ha fina porträtt på era barn att komma till Citygross i falun i morgon. Ni kommer inte bli besvikna kan jag lova, Sabina är bäst!

Pok


JAG SAKNAR ER VÄLDIGT MYCKET, KOM HEM NUUUUUU! <3



grattis emma <3



GRATTIS ÄLSKADE KUSIN PÅ DIN FÖDELSEDAG <3

hoppas du har en bra dag, tänker på dig, saknar dig och älskar dig <3






just nu



vi just nu


kollar på scooby doo och posar lite för kameran

ja han försöker iallafall göra lika!

sen hamnade nåns rumpa i den andras ansikte!


så kan man ju alltid sätta sig på faster och kolla på film, funkar perfa!

Jag älskar dig Max Simon Wikström, världens finaste brorson!


klar för party!






haha jag är taggad!!

lördag



Hej!

Äntligen lördag säger jag, har legat sjuk en hel vecka nu, så ska bli kul att äntligen hitta på något ikväll. fotboll hos Carro och Jocke blir det, Jocke fyllde år igår så det blir lite fest också! Sen blir det krogen också. Hoppas på en toppen kväll!

Imorse när jag vaknade så skulle jag bara gå ner på toaletten sen gå upp och lägga mig och sova igen, så jag gick ner som en zombie mot toaletten då jag hör någon liten kille som säger : HEJ FASTER! Vart chockad visste inte ens att han skulle komma så hör jag bara hans underbara röst, så nå mer sömn blev det inte, utan lek med Maxen istället!

Nu ligger han och sover middag, och jag ligger och vilar i sängen, snart ska jag börja göra mig iordning, sen ska jag hem till Ida en sväng innan vi tar sällskap till Carro och Jocke!

hoppas ni får en bra kväll!

pok!

hittade en massa gamla bilder på mammas mobil :

en liten kille


gladskiten


liten pluttis


Mitt kusin barn Alfred och Maxen <3



plutten


torsdag



Hello.

Ligger i soffan och slöar idag med, vill bara bli frisk nu. Orkar inte ha ont i halsen längre, räcker med att jag haft det i en vecka nu. Är det inte bra i morgon när jag vaknar så ska jag ringa till sjukan i morgon igen, och se vad dom säger, dom sa nämligen till mig att ringa på fredag om det inte gett med sig, så får se om dom vill göra ett nytt halsprov, eller om jag ska vänta längre.

På lördag ska jag iallafall hem till Carro och kolla på fotboll, hade planerat krogen också och hoppas att jag känner mig tillräckligt frisk för det, Ida och dom ville till gävle, men jag är inte så pepp på att åka bort i helgen igen, därför får det bli fotboll hos carro som också kommer bli kul!

Just nu vill jag bara ha en massa maaaaaaaat, har levt på varm oboy, glass och riskakor i 2 dagar nu, skulle vilja ha en stor kebab, eller hamburgare, är också sjukt sugen på ravioli! mums!

pok


ont i haaaalsen



heej

ligger i skrivandes stund i soffan och bara slappar, har nämligen svin ont i halsen och är helt uppsvälld i halsmandlarna och hela halsen, får knappt i mig nå mat eller dryck. Var och tog halsprov igår, men hade inte streptokocker iallafall, kanske kan det vara körtelfeber eller nått liknande, ska tillbaka till läkaren om det inte går över!

Har haft ont i halsen sen i torsdags, så det har varit väldigt drygt, sen i måndags så var jag med ida och malin, så skulle vi till stan och kolla lite och jag skulle träffa emelie, slutade med att vi hamnade på skrubben där Ingela jobbade, satt där till kl 2 då fick vi skjuts hem till ida av ingela, så sov jag kvar där.

igår var vi på stan och sådär sen åkte vi hem till ida igen och lagade mat och kollade på tv, sen åkte jag hem vid 10, då kände jag mig sämre, och imorse när jag vaknade så mådde jag skit verkligen. usch och fy.

nej nu ska jag snart kolla på greys anatomy, unga mödrar sen mitt favvoprogram Christine, roligare program finns inte, jag skrattar mig igenom varenda program!

 

pok

 

 


söndag



Heej!

Nu var det dags att skriva lite igen då, sista dagen på helgen idag, men iofs så jobbar ju jag bara i morgon och på fredag denna vecka, så ledig 3 dagar i mitten av veckan, sen en lång helg på det! ska bli grymt skönt är ganska trött på mitt jobb om jag ska vara ärlig, samma sak dag ut och dag in, känner mig som en slav ibland, tur att man har roliga arbetskamrater iallafall!

Jag har haft en lugn helg ifredags så jobbade jag, sen var jag bara hemma, för jag kände mig febrig och så hade jag sjukt ont i halsen, på lördagen låg jag i soffan och vilade tills Maxen kom, då vart det bus med honom.  Jag blev även getingstucken när vi lekte på golvet, gjorde jävulskt ont, flera år sedan jag blev getingstucken ju!

Max var också med om en olycka faktiskt, vi var på Max och käkade hamburgare, sen när vi skulle gå därifrån så gick Maxen först och sen jag efter, men Max höll inte riktigt koll på vart han gick, han kollade åt sidan på ett gäng grabbar, sen hinner jag bara säga : Max aaaakt.. PANG, så gick han in i väggen och hann precis vända ansiktet framåt innan han dunkade  i väggen, lilla stackarn, tog upp honom i famnen, så grät han ett tag innan det var lugnt, var nog mest jag som fick ont i hjärtat.

Igår kväll var jag och Sabina på bio, äntligen midsommar hette den, riktigt rolig film måste jag säga. den kan jag rekomendera er att se om ni är biosugna! jag är så dålig på att recensera filmer så det tänker jag inte göra, bra var den iallafall!

ikväll blir det nog till att kolla på bigbrother avsnitt, och kanske nån film. Sen innan jag ska sova blir det lite ljudbok också, lyssnar just nu på sjöjungfrun av Camilla läckberg, är helt fast i hennes böcker!

POK



min lilla byggare, vände bilden innan jag la in den men det ville sig inte ändå, orkar inte hålla på och krångla så nu får ni vicka på huvudet för att se =)