4 år utan dig..


Idag har det gått 4 år sedan du lämnade oss, 4 år som varit fulla av saknad efter dig, jag önskar så att du vore här nu så du hade fått träffa dina barnbarnsbarn, du hade älskat dessa 4 underbara ungar så himla mycket. Och jag önskar att du hade varit här så allt hade varit som vanligt, jag vill sitta mitt emot dig i ditt kök och hålla dina händer och prata om allt och ingenting som vi brukade göra.

Jag älskar dig oändligt Farmor, och jag kommer alltid vara farmorsflicka <3


<3
Ni är det absolut bästa som någonsin hänt mig <3

onsdagGod morgon!

Igår åkte jag in till stan, först var jag förbi jobbet och träffade Mattias en sväng innan jag gick hem till Emelie, vi gjorde inte så mycket kollade på tv och pratade, sen gick vi ner och käkade på pizzerian som ligger i samma hus som hennes lägenhet.

blev inget fix av mitt hår igår, men vi får se om det blir nån annan dag i veckan eller nått. Har iallafall nästan bestämt mig för hur jag ska göra. kanske blir det bra, eller kanske inte. haha.

Maxen var här igår när jag kom hem, han kom springandes och gav mig en kram när jag kom. världens finaste Max, jag älskar mina brorsöner mer än allt <3


hahaha, jag älskar dig <3

tisdag


Hej hopp.

Ligger i sängen just nu och lyssnar på musik, vaknade för en timme sedan och har inte orkar gått upp än. Skönt att äntligen få sova ut lite efter att ha jobbat 2 veckor och bara varit ledig 2 dagar under den tiden. Men det har faktiskt varit kul. Och jag saknar det faktiskt, enda gången jag sagt så om det där stället som gett mig så mycket obehag. Men det har nog att göra med människorna som jobbar där, så snälla och roliga. Och jag och Mattias har haft sjukt mycket att skratta åt, haha.

Men nu är jag ledig några dagar sen jobbar jag bara lördag söndag sen har jag inte fått nå mer pass fören 2 september.

Någon dag denna veckan kanske jag ska fixa mitt hår också, men har inte bestämt mig för hur jag ska göra. svårt val det där.. ska iallafall ringa Emelie snart och höra lite mer med henne.

Kanske uppdaterar senare med info om mitt hår.

byebye.


Våran cowboy <3


lika?bästa vän


jag älskar dig slyna. duochjag alltid <3