100302

Neo Wikström 2010 - 03 - 02

Att du kom till världen var det bästa som hände detta år <3
Jag älskar dig oändligt!

mina pojkar

Jag och Maxen kollar Kalle anka på julafton :)

Neo plutt!
Älskar er

tillfälligt nummer

Har ett TILLFÄLLIGT nummer fram till 29/12: 076 162 49 47

julfest

Max på julfest.
Igår var jag och Max på julfest i kyrkan, allt började med julgudtjänst för stora och små, Max var duktig och satt still hela tiden, fast dom flesta andra barn sprang runt, han tröttnade iofs efter ett tag men då fick han sitta och spela på min mobil. Haha.
Efter gudstjänsten var det fika, vilken Max tyckte var det roligaste av allt tydligen, han sa då det när jag frågade vad som var roligast. Blev även dans runt granen, fast utan gran då. Max såg inte så road ut, men innerst inne hade han nog roligt tror jag för han var med och dansade i varenda låt.
Tomten kom även på besök, och alla barnen fick en godispåse.
Vi hade en mysig förmiddag jag och min plutt <3

---

Ja jag vet att jag är seg på att uppdatera, men jag är mitt uppe i mina möten, körkort och jobbsökande.
Möterna jag babblar om är med min jobbcoach, man måste ju ha en sådan nu för tiden när man är inskriven på arbetsförmedlingen. Sen har vi även workshops och då är vi en grupp som samlas. Jag har som tur är lärt känna Rebecca, så vi umgås både på möterna där vi varje gång försöker slå rekord i antal koppar varm choklad. haha vi är uppe i 4st nu. Sen passar vi även på att gå tillsammans till körskolan efter möterna :))
Körkortet känns inte långt borta nu, men man ska ju inte ropa hej än. Men på fredag har jag i alla fall halkbanan och jag är nervös som fan. Jag hatar att sladda och sådär så jag kommer väl sitta och skrika som en mes. Ska bli skönt att ha det gjort sen i alla fall.
Håller på att skriva en ansökan nu till ett jobb, ena dagen vill jag verkligen ha jobbet, och andra dagen vill jag inte alls. Men söka ska jag verkligen göra för innerst inne vet jag att jag vill ha det. Håll era tummar för mig nu!
Min sötnöt

Lucia

Mina tomtenissar <3 Fasters favoriter
Precis kommit hem från Max luciafirande på dagis. Min fina unge var världens sötaste tomtenisse! Fast han ville inte uppträda, så han kom till mig efter en låt med tårar i ögonen. Men fin var han iallafall <3
Max ville även att jag skulle stanna kvar och leka med honom på dagis, sötnunge.
Imorgon kommer han hit och leker iallafall, Neo med <3

<3

I never really cared until I met you  ♥

stora tjejen <3

min stora tjej med första gluggen :)

Hanna, min älskade lilla tjej, som nu blivit stor. så stor att hon även tappat sin första tand.
Jag blir både stolt och tårögd, fina fina tjejen som jag älskar så <3

9 månader

Idag blir min lillplutt 9 månader, faster älskar dig ♥

sjuk

Jag är lite sjuk, och väldigt ynklig..

vaknade med ont i halsen, och så fort jag blir sjuk så svullnar jag upp i halsen och jag hatar det. Känner mig även slö och trött, inge feber men sådär drygt trött i kroppen..
nu ska jag fortsätta vara ynklig, äta choklad och apelsin och kolla film.