pengarHej

Jag sov till kl 2 idag, kalla mig lat eller vad ni vill, men det är inte så jävla lätt att somna när man bara ligger och tänker på att man är arbetslös. Än så länge funkar det men hur gör jag när pengarna tar slut. Jag HATAR verkligen snack om pengar, det värsta jag vet är när folk börjar prata om pengar hela tiden. Och snåla människor förstår jag mig inte på. Visst ska man vara sparsam, men man behöver väl inte låsa in sig och ha tråkigt bara för att man vill spara pengar. Och vad är problemet med att inte kunna bjuda sina vänner på nått ibland eller låna ut pengar, nu menar jag inte att jag vill bli bjuden eller låna pengar, men jag om jag vet att nån av mina vänner har det dåligt ställt just för stunden lånar jag mer än gärna ut pengar om jag har. För jag vet att dom kommer igen, kanske inte gäller alla männsikor men jag har då vänner som jag kan lita på. Pengar gör mycket i ens liv, men det är inte det viktigaste.

Imorgon ska jag då försöka ta mig upp i tid, har en massa att göra. Ska bland annat till jobbet och hämta larmkort efter som jag ska jobba på söndag. ÅNGEST jag mår skit av att vara där men än en gång gör jag det för pengarna. suck.

nej om man skulle försöka sova då.. POK.

 

det bästa från egypten
hej

Jag och Sabina hade en helt underbar vecka i egypten.
här kommer lite bilder


blekfisen på arlanda, där vi satt och drack drinkar kl 10 på morgonen.

jag var också rätt blek.


väl framme hittade vi en bar där man kunde röka vattenpipa!


så hittade vi en staty


el mercato

Sabbeli njuter på balkongen


och en annan gömde sig i skuggan

våran roliga middag. haha

sabina


kortspel


utsikt


snyggingarna

vi


jag och Fiffi


Jag och kristina


skååååål

spicegirls <3


jag och krisse

Sabina och jag, såklart med ölen i högsta hugg


Markus och Gustav, två riktigt roliga killar som bjöd på mkt skratt!


markus och krisse

beachen

Catalina och hennes pappa

väntan på flyget hem.

jag vill tacka alla underbara, konstiga, roliga och fantastiska människor jag träffat på denna resan. Mest tack till Sabina, och du vännen vi åker snart tillbaka! <3


lördagHej.

Snart lämnar vi borlänge för att tillbringa natten på arlanda innan flyget tar hos mot egypten imorgon, tror jag har packat färdigt nu faktiskt. Så ska väl bara göra mig iordning sen är jag klar.

Ni får ha det så bra, hörs om en vecka!

Maxen faster kommer sakna dig, älskar dig! <3

pok


jippie

RESA BOKAD!! EGYPTEN - SHARM EL SHEIK 7/2-14/2 !!!!

Jag och Sabina var och bokade resan idag och åker redan på söndag, kan knappt fatta att det är sant. Vi stötte dock på ett problem som jag hoppas kommer lösa sig, det är nämligen så att Sabinas pass bara gäller till slutet av februari, vi har alltså hunnit komma hem innan dess MEN passet måste vara giltigt minst 6 månader efter att man kommit hem! Och det var det en väldig tur att Carro hann berätta för oss, så jag ringde till polisen på arlanda och hörde efter om ett tillfälligt pass, vilket går att fixa, så på lördag åker vi till arlanda och fixar det och tar förhoppningsvis flyget på söndag, om nu det funkar med det passet, vilket det SKA göra men jag kan inte sluta oroa mig ändå..

MEN TÄNK VA UNDERBART MED SOOOOOOOOL! Vi ska bara ta det lugnt och njuta av våran vecka i solen. Bada sola och slappa, det blir toppen!!


snälla!!!SNÄLLA SNÄLLA låt turen vara på våran sida denna gång, vi behöver detta!!

haha


min facebook status


sen gjorde jag ett litet test om hur jag är på morgonen, haha klockrent!

<3Jag vill att bebisen ska komma snart, jag längtar så!

Max citatSitter i bilen, och radion spelar en bra låt, en bit in i låten höjer jag och ropar glatt

Jag: Nu kommer det bästa!!

Max: Vaa, kommer det en traktor?

där snackar vi traktor galning..


<3