bra födelsedag!



Hej.

Jag hade en jätte bra födelsedag igår, var ut och käkade med brudarna på kvällen sen gick vi till skrubben sen vidare till bakfickan tills dom stängde då gick vi tillbaka till skrubben, sen hann vi även in en sväng på engelska innan allt stängde.

Måste bara visa vad världens bästa frida skrev till mig på facebook igår:

Sötaste
Angel
Rolig som fan!
Allvarligt min favvotjej

Wikipedia:
Intressant
kramig
Snäll
tokig
Rumpnisse
Öl
Min bästis♥

Sara Wikström en stjärna utan dess like!
Hon fångade mitt hjärta med storm den dagen hon tappa hakan över att jag sa "åh nej måste jag bli mätt idag igen" hahah ett missförstånd blev en vänskap som aldrig brister.
Du har fyllt mitt liv med en sån glädje gumman och ditt skratt haha de smittar verkligen av sig. HELT UNDERBART!
att du tar dig tid och kommer på min student hjärtat....jag finner bara tre ord.
JAG ÄLSKAR DIG!
min lilla borlänge jänta som jag saknar så mycket. DU Fyller år idag!
STORT ENORMT MEGA GRATTIS!
ska krama sönder dig när vi ses och sedan ska jag bjuda dig på en Öl!
Efter de ska vi dansa och sjunga hela natten och skratta tills magen får kramp. (som vanligt)
Du är underbar vännen♥ Tack för du finns och för att du är just DU!

Hur söt är inte hon på en skala ? världens bästa. och om 2 veckor ses vi <3 jag älskar dig vännen!

Tack till alla andra som grattade mig också, betyder mycket ! <3


<3

21

Jag fyller 21 år idag :)


jag och finaste Lin <3

Neo




hur kunde den här lilla plutten


bli såhär stor på inte ens 3 månader?

tiden går snabbt, men jag njuter av varje sekund med mina fina underbara pojkar

torsdag



Halloj.

Idag var det jobb som stod på schemat, servering i prostgården. Nu har jag kommit in i uppgifterna så det går av bara farten, det enda jobbiga var att det blev så varmt så man höll på att dö av värmeslag. Hann även träffa Mattias en sväng, han var där på något möte, det roliga är att han är precis som mig, skrattar vi så hörs vi lång väg, plus att båda tydligen har smittande skratt! haha

På söndag ska jag också jobba, blir då själv i prostgården, eller nej jag får ju inte glömma bort spökerna. usch fyfan jag kommer vara livrädd. Ska tvinga nån att vara med mig, alla vet ju att jag får panik av att vara själv på stället där jag känner mig rädd. ja jag vet jag är en TÖNT!

Jaja, när jag kom hem från jobbet idag så var Maxen här, han höll på att köra på min stackars lilla katt när han körde sin tramp-traktor i en backe. Katten blev skit rädd och Max blev nog lite chockad och skrattade bara, och då kunde man ju inte hålla sig från att skratta själv. Min pojke <3

Imorgon ska jag baka en massa bullar till mammas 50 årsfest :)




söndag



Hej

Det vart utgång igår med Ida och Malin, fast det var jobb som gällde imorse. Men det var lugnt, vi satt mesta tiden på Engelskas uteservering, så var vi in en vända på skrubben också. Kul hade vi så det var det värt fast man inte fick så många timmars sömn inatt.

Kl 8 imorse ringde klockan då var det bara att gå upp och göra sig iording, sen var det jobb i 6½ halv timme som gällde. Men det gick bra.

När jag kom hem hade precis Max och Neo kommit, Lovisa skulle rida. Jag och Max tog oss en liten promenad med Neo i vagnen och Max fick köra vagnen hela tiden, han tyckte det var jätte kul och var så stolt. När vi kommit tillbaka lekte jag och Max häst, jag var en häst som hette Irina haha snyggt. Så fick jag springa runt i en cirkel och stå i stallet och bli borstad med en illa luktande borste. Men kul hade vi iallafall jag och min brorson <3

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, jag luktar nog häst eftersom vi var i stallet och lekte.


stolt storebror


Jag och min lillprins <3





lördag



Hallå, vadå varmt ute ? Och som vanligt sover jag för länge som jag sen ångrar när jag vaknar upp. Hade ställt klockan på halv 11 för att jag ska jobba i morgon och då vill jag kunna somna tidigt ikväll. Men jag somnade om såklart, sen ringde Sabina och väckte mig kl 12. MEN JAG SOMNAR OM. ja ni hör ju vilken katastrof. Jag är rätt bra på att sova när jag väl somnat vill säga..

Igår var jag som sagt med Ida Carro och Malin, vi åkte till stan och köpte med oss mat hem til Carro. Sen kollade vi på så ska det låta, och efter det kollade vi på "släkten är värst" som gick på 5:an, sen kollade vi lite på speed också men åkte hem innan den var slut.

Nej nu ska jag ut i solen igen innan värmen försvinner!

pok


fredag



Hej.

Igår vaknade jag tidigt eller ja tidigt för att vara mig, kl var 10. Iallafall så hörde jag att Max var här så jag ville inte somna om utan gick upp till honom istället. Sen följde vi med Mamma till Ica Maxi och handlade. När vi kom hem igen käkade vi våfflor och efter det frågade jag Max och vi skulle dra till leklandet och det ville han så klart, så vi packade in oss i bilen så mamma fick skjutsa oss dit.

Väl där hade vi jätte kul, Man såg lyckan skina i Max ögon när han fick leka där, och jag var glad för att han var glad och för att jag fick ha ensamtid med min prins. To en glasspaus på ungefär 10 minuter men annars så lekte vi nonstop i några timmar. Tack min älskling för en rolig dag <3

På kvällen skulle Malin och Ida ta med mig på en spöktur, och dom som känner mig vet att jag är riktigt lättskrämd, men denna gången lyckades dom inte, vi åkte till hedemora. Tror stället vi åkte till hette Norn, för att ta sig dit iallafall så åkte vi på en gammal skogsväg, sen väl framme fanns det nån kyrkogård.

En kompis till oss hade åkt dit med sina kompisar för dom hade hört att varenda gång nån åkt på den där vägen så hade det blivit fel på bilen. Och det hade hänt dom också. Mikaela fick till och med sig ett spöke hem därifrån, och det är faktiskt helt sant, för efter hon varit där några gånger så började det spöka hemma hos henne, kranen satts på och det slogs i luckorna. Så då pratade hennes mamma med ett medium som sa att hon fått med sig ett spöke därifrån. HELT SJUKT. Spöket följde till och med henne när hon bytte lägenhet!

Men nu måste jag sluta snacka om spöken, för jag ska till optikern snart, sen ska jag träffa Ida Carro och Malin vi ska laga mat och kolla på film ikväll!

pok



friday



hej

Sitter och väntar på Sabina just nu, vi ska spendera våran fredag tillsammans, måste säga att det är skönt att allt är som vanligt igen, vi är nämligen väldigt bra på att bråka och såra varandra. Men sen är vi lika bra på att glömma allt och börja om från början, för när vi bråkar så säger vi saker som vi absolut inte menar. typiskt oss..

Får se vad vi hittar på, ska iallafall åka och kolla på en mässa som hennes mamma är med på. Men nu måste jag skynda mig att göra lite nudlar innan hon kommer!

byebye


bröderna söt. dom bästa som finns!


neo


Finaste Neo <3

Neo 2 månader



grattis på 2 månaders dagen min lilla älskling <3