Sala



Hello.

Nu håller jag på att packa, eller ja slänger i en massa kläder i en väska, alldeles för mycket kläder dessutom! Jaja det blir nog bra, fast jag är så trött så orkar inte ens tänka på vad jag borde ha med mig. Och inte har jag någon fin klänning till i morgon heller.. jaja jag får då träffa underbara människor iallafall <3

Ni får ha det så bra nu, och GOTT NYTT ÅR!!

puss o kram

telefonsamtal



Heej!

Vart helt förvånad förut när det ringde på min mobil och det var Sabinas mammas nummer!! Trodde någon skojjade med mig eller nått! haha men det var det inte utan det var Sabina och Ingela som ringde från GranKanaria! Hade en massa att berätta men blev så chockad att jag glömde allt! Men glad blev jag då iallafall! Tack för att ni ringde <3 love you!

Sen lite senare ringde det igen då var det Frida och Erica som ringde! Då vart jag också glad! Bestämde iallafall att jag ska komma i morgon! Wie! Ska bli skojj :)

nej godnatt på er!

pok

shopping



Idag blir det shopping, hoppas bara att man hittar något. Allt det fina kanske är borta! Måste iallafall hitta något att ha på mig på nyår, och en julklapp till Sabina och sådär!

påtal om Sabina så sitter jag och lyssnar på Tracy Chapman och saknar min bästa vän, har inte sett henne på en vecka nu och det är så jobbigt. kom hem snart baby, klarar mig inte utan dig!

Saknad är det värsta jag vet, mitt liv är fullt av saknad och det gör så ont, och nästa år blir det värre.. tyvärr



låt mig sova



Hej, jag borde sova, men det går inte hur mycket jag än vill. Ska ju upp och ta hand om Max imorgon. Då vill man ju vara pigg.. Jag hatar när man ligger och vrider och vänder på sig i sängen..

Nu ska jag ta hand om Max måndag och tisdag, sen åker jag nog till Sala på tisdag eftermiddag.
Ska ju fira in det nya året där nere, tänk för ett år sedan kände jag inte ens någon i Sala och nu ska jag fira nyår där, sjukt! :)

nej dags att stänga av snart kanske.. och hoppas att jag somnar..

godnatt.. pok

paradise hotel



Heej

Ligger i soffan och glor på paradise hotel, har såklart sett avsnitten förut, men det är roligt att kolla igen eftersom det var några år sedan det gick på tv.  jag är även en sådan datanörd att jag har min dator med mig framför tv, fast snart dör batteriet och jag orkar inte hämta sladden, haha

ikväll ska jag kolla på mamma mia filmen, äntligen har faktiskt inte sett den! haha

pok

annandagjul

men tjena!

Jag och Ida hade sjukt kul igår, var på rockhouse då vi inte kom in på dom ställerna vi ville och inte orkade stå i kön till dom andra. Men vi hade grymt kul vill jag lova, sen hade vi efterfest hemma hos Ida, så jag har inte sovit så mycket inatt, typ ingenting faktiskt.

Idag åkte jag och Mamma hem till min moster där en massa släkt var och firade min kusin som fyller 30 om några veckor, det var trevligt, fast jag var grymt trött. Men mina älsklingar Hanna och Viktor var där och muntrade upp mig, svåraste är att säga hejdå, men dom är så söta, Hanna kramade mig 3-4 gånger innan jag gick och Viktor gav både puss och kram! Hoppas verkligen att jag hinner träffa dom igen innan dom flyttar.. usch va det gör ont i mitt hjärta bara jag tänker på det..

ikväll blir det chips och en film! skönt!

pok

julafton i bilder



Hej!

Julaftonen igår var den roligaste på väldigt länge, hade så sjukt kul!
Tänkte visa lite bilder!


världens finaste Max


jag älskar dig min prinskorv!


familj och släkt


ännu mer släkt!


pappa, moster och John!


bror och brorson!


världens roligaste tomte!


tomten igen


Skål!


Kusin John hittade Max julklapp! haha


Erik, John och per-ola!

haha



Släkten är verkligen värst, hahaha har skrattat sjukt mycket denna julaftonskväll! Våran tomte som bryter på finska är ju nästan roligast! haha. Fick jätte bra presenter också är väldigt nöjd, mest med min dator såklart, men även med allt annat. Förresten så var Max sjukt rädd för tomten, vilket han ärvt efter sin faster! haha tyvärr!

hoppas ni hade en kul jul! hahaha

pok!

ny dator

Heej

gissa vem som sitter på sin sprillans nya dator och skriver då! JO JAG, fick en bärbar av mamma och pappa! TACK!

JULAFTON!



GOD JUL!!!

Jag och Samuel sitter och kollar på Sunes jul! haha riktigt kul.
snart kommer Max, Simon och Lovisa ner och då ska vi börja fira våran jul! Sen ikväll så kommer mammas sida av släkten!

Kommer dock sakna mina kusinbarn ikväll, Hanna Alfred och Viktor!
Hoppas ni får en mysig julafton mina små älsklingar!

Önskar er andra en riktigt god jul också!

Pok

dan före dopparedan!



Hej

ja då var det den 23 december då , vilket betyder julafton i morgon!
ser verkligen fram i mot i det, vet att jag sagt det förut, men det känns så overkligt att det är i morgon! Jag borde egentligen börja sätta igång med allt jag ska hinna, men måste ju vila lite också, sov inte så många timmar inatt nämligen! Men vad gör det när det är jul i morgon? haha Ska sätta igång med allt efter jag ätit!

Fast julklapparna vill jag slå in i kväll, det brukar jag ju göra sist av allt typ och det är så mys! Fast tror inte det blir någon uppersittarkväll för mig ikväll utan jag vill nog lägga mig tidigt annars kommer jag sova bort halva dagen i morgon och det vill man ju inte !

hörs säkert senare!

pok

kupolen!



Hej!

kom hem från kupolen för en stund sedan, var kul att träffa Sabina och Ingela en stund nu innan dom åker ifrån mig! haha! Men kommer att sakna dom sjukt mycket under den här veckan dom kommer vara borta! <3

Nu sitter jag och väntar på att Sara ska komma och hämta upp mig! hon skulle "bara" hem och äta och byta om, men Sara är ju så seg så man vet aldrig hur lång tid det tar, jaja vi ska iallafall ut till Ida och gratta henne! :)

imorgon kommer man nog ha fullt upp, jag ska passa Max sen ska jag hinna slå in alla julklappar, julpynta, klä granen och färga håret och sånt där viktigt inför julafton!! Hoppas man får lite julkänsla imorgon, eller så kanske jag är för gammal för det! buhu! Jag är då inte rädd för tomten längre iallafall (bara ibland, haha) Ska då bli mysigt att umgås med släkten, det ser jag verkligen fram i mot!

pok!

måndag



GRATTIS IDA PÅ FÖDELSEDAGEN! ha en bra dag kerstin, 1 år kvar till 20!!

Hej allihopa!

Idag tänkte jag städa klart här uppe, sen ikväll ska jag till kupolen och träffa Sabina, måste ju hinna träffa henne innan dom åker till kanarieöarna på julafton! Sen kommer vi ju inte se varandra förens nästa år! låter ju väldigt länge, men det är ju bara en vecka!

nej om man skulle ta och sätta fart då!

pok!

söndag



Hej!

Var ju som sagt ut igår igen, riktigt kul var det, satt hemma hos Sabina och förfestade först, sen åkte vi till Anki och var där ett tag innan vi åkte ner till krogen! Där träffade man en del folk man kände tex Ida, Cissi Linda och Malin! Stog som vanligt på dansgolvet och röjde hela kvällen! haha

Sen vid halv 3 eller nått så tog jag Malin och hennes kille en taxi hem, pratade med Erica och Björn när jag kom hem, fick lov att kväva mitt skratt i en hög med kläder för annars hade jag nog väckt hela huset så mycket som jag skrattade! Dom var även söta och sjöng för mig! <3 Haha det som var lite roligt igår var att jag pratade med Erica några gånger under dagen, men jag hörde aldrig va hon sa eftersom hon tappat rösten! Jag fick liksom gissa mig fram till vad hon sa och ibland bara hålla med fast jag inte hörde egentligen! hahaha! Till slut fick Björn agera tolk! haha!

Idag har jag legat på soffan typ hela dagen, Max var här och busade en stund också, Han satt och "pratade" hur mycket som helst, och försökte förklara massa saker! haha så söt är han.. Så babblar han lite så skrattar han! sjukt söt! imorgon för jag pussa på honom igen!

nej nu ska jag nog försöka sova snart, är inte så lätt när man vänder på dygnet på helgerna!

pok!


...

Te amo mi mejor amigo <3




vart krogen ännu en kväll för våran del!! haha sjukt kul!

krogen!



hej!

inte blev det nå film och sova för min del heller!!
nej jag stack ut på krogen med Sabina och Ingela istället!
dom kom i en taxi och hämtade upp mig sen drog vi till liljan!
haha sjukt spontant, men sjukt roligt!

Nu ska jag iallafall sova snart så godnatt på er!

pok

fredag



Det var mysigt i kyrkan i morse, tror Max också tyckte att det var roligt! han satt och "pratade" och pekade på allt, sen under en låt så sa han : muuuuu! haha! plutten! Efter kyrkan var vi och tände ljus på mormor och farmors gravar, Max var duktig och tog ur dom gamla ljuset och satte i dom nya i lyktorna, och efter vi tänt dom så satte han på locken igen! En sak jag tänker på ofta är att det är så tråkigt att Farmor aldrig fick träffa Max, hon hade varit så stolt över sitt barnbarns barn, hon hade älskar honom..

när Max åkt hem så käkade vi lunch och sådär, sen gick jag och la mig i sängen och "råkade" somna, och sov i 2 timmar. var så trött och trodde att jag skulle bli piggare om jag vilade lite, men jag vart ännu tröttare och seg i kroppen!

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på film och sen sova!
imorgon ska jag till stan och träffa Sabina! äntligen, hon har ju varit sjuk så jag har inte tröffat henne på länge nu! Hon ska handla lite julklappar i morgon, sen ska vi fika med Gino och Isabella, det ska bli kul! har inte träffat dom på länge heller!

pok!


min fina prins!

godmorgon



Godmorgon!

Idag ska jag och Max till kyrkan på Samuels julavslutning, vi ska även gå med i deras fackeltåg ner till kyrkan. Kommer nog bli jätte mysigt tror jag! Och Max kommer nog tycka om att höra barnen sjunga! Kanske man får lite mer julkänsla också? Hoppas det!

pok!

1 vecka kvar!



Hej!

Tänk att det är bara en vecka kvar till julafton, så nästa onsdag kommer det vara en massa folk här! underbart! Längtar verkligen efter att få träffa alla! Kommer nog bli riktigt mysigt!

Igår hjälpte jag ju Ida att flytta, gick riktigt smidigt faktist, förutom när vi skulle bära in soffan, den fastande i vardagsrumsdörren, så vi fick lyfta upp den på ballkongen! haha måste ha sett roligt ut! Idag bjöd på pizza också, så hjälpte vi henne att skruva upp lite möbler också!

Idag har jag varit med Max såklart, sen har jag städat resten av dagen, och nu på kvällen var jag och Mamma och handlade en massa mat! behövs ju nu när det är jul snart!

nej nu måste jag sova, natti natti!


pok

mys



Hej

Igår var en riktig mysdag, först var Max mer mysig än vanligt, och ville sitta i mitt knä och kolla på barnprogram hela morgonen, sen när han skulle sova efter lunch ville han att jag skulle ligga brevid honom i soffan, så låg han och kramade mig! vilken mysplutt!

Sen på eftermiddagen åkte jag hem till Sabina, där vi spelade kort och umgicks, sen kom även Ingela och Paulina hem.. så efter ett tag gick Sabina och Ingela ut i skogen och snodde en gran! haha sjukt kul Sen när dom kom hem med granen så klädde vi den och drack glögg, julmys med min andra familj! en toppen kväll verkligen!

Nu ska jag snart hem till Ida, ska hjälpa henne att flytta idag!
sen ikväll bjuder hon på Pizza! mums!


haha, så här såg dom ut när dom skulle sno gran!


"barnen" började pynta


stjärnan ska upp, men sabina vart är glittret? hahaha


yeaah, snart klara!


färdig!

bilderna har jag snott av Sabina!


pok

Maxen



älskade brorson, du är mitt liv, mitt allt!

Jag älskar dig!


söndag



hej

Har inte gjort ett skit idag, Erica ringde och väckte mig halv 2. Bra att hon gjorde det annars hade jag väl sovit än eller nått ! haha La mig framför tv och käkade en apelsin och drack cola, och det bästa var att dom visade the hills i flera timmar idag på mtv! då blev jag glad!

Nu längtar jag tills maten ska bli klar, apelsinen är det enda jag har orkat ätit idag, så känner nu att jag börjar bli riktigt hungrig! ska bli gott med mat!

nej nu orkar jag inte skriva mer!

pok

hemma



Heello


NU har jag precis kommit hem, var en jätte rolig kväll, var först hemma hos helena och sjöng singstar! Vi sjöng så mycket att vi blev helt slut! hahaha trodde jag skulle få astma nästan, men grymt kul var det!

Sen drog vi ner på liljan, där vi inte kom in först, var tydligen 20 års gräns där, men till slut så kunde jag prata in oss, vakten kände igen mig eftersom jag varit där nästan varje helg, haha. jag har alltid funderat på vilken åldersgräns det har varit och nu fick jag svaret, men vi kom ju in iallafall, huvudsaken det! Carro och Emelie gick och satte sig och drack öl på en gång, men jag och Fanny gick och dansade. grymt bra musik kan jag lova!

Efter krogen skulle dom andra käka pizza, jag lyckades få en gratis pizza! det ni, det var nämligen fannys pizza men hon tyckte den var bränd, fast den egentligen inte var det, så hon fick en ny! då sa jag att jag kunde ta den andra, så gav jag honom 2 kr, men dom fick jag tillbaka plus att jag fick pizzan! YEAH ! lyckat!

pratade med Erica nyss, börjar fundera på om den där tjejen kan läsa mina tankar, eller om hon verkligen förstår mig sådär bra.. jaja hon är underbar och jag älskar henne!

ska väl försöka sova snart, är inte så trött, men sova lär man ju göra!

pok!

fixning




Hello.

Har precis sminkat mig och fixat håret, nu ska jag bara äta någonting och sen byta om. Måste ta bussen till Helena för att ingen har tid att skjutsa mig, men bussen funkar ju också, behöver ju inte byta buss utan den går ändå hem till henne. Väl där ska jag spöa alla i singstar! hahaha.. min vackra sångröst you now!

nej dags att göra sig lite mat, så jag kan byta kläder någon gång, sitter i mjukisbyxor, och en tröja som luktar Erica! mys iofs, men inte när man ska ut!  

ha en bra kväll! PUSS

godmorgon lördag!


Lucia idag, och jag har inte sett en enda lucia, eller något annat som tillhör ett luciatåget! Såg iallafall bilder på mina söta kusinbarn som lussade på dagis igår, världens finaste Lucia och pepparkaksgubbe! Gå in på min kusins blogg för att kolla på bilderna! -->
Emma

Ja, som ni säkert märkte så vann Kevin igår, jag blev jätte besviken fast jag visste att han skulle göra det. Men det brukar ju gå bättre för 2:orna iallafall om man kollar alla andra år, så vi får hoppas på samma sak iår!

ikväll ska jag på fest hos Carros syrra Helena, Carro ska ta med sitt singstar så ska vi sjunga Abba hela kvällen innan vi drar ut på krogen! Hoppas på att det kommer bli kul!

Nej nu tror jag att jag ska göra iordning frukost eller nått.
är inte sådär jätte hungrig men äta bör man ju..

nämen oj nu blev jag jätte hungrig bara för att jag skrev att jag inte var det. got to go!

pok

woho



Nu har idolerna sjungit, och jag håller fortfarande fast vid att Alice ska vinna, Kevin har smörat in sig hos svenska folket bara, egentligen är han hur otrevlig som helst tror jag.. och smart kan han ju inte vara direkt, flytta från malta till arvidsjaur, haha ta inte detta på så stort allvar., jag är bara på dåligt humör!

Erica ringde mitt i finalen så vi pratade ett tag, hon var på väg hem till Jocke! Dom skulle dricka öl! Jocke skulle bli karatefull ;) haha, passade även på att reta honom för att han är så lik Markus Fagervall! Erica var söt och hittade inte bron, haha! helt sjukt vad ni gör mig glad! <3

Sitter och pratar med älskade kusinen på Msn, shit vad jag kommer sakna henne när dom flyttar!

Nu ska jag vänta på idol, sen ringa Erica igen, sen duscha och sova!

pok!

Idol



Ikväll ska jag kolla på idolfinalen! Fast jag vet att jag kommer bli besviken, eftersom jag har hejjat på Alice hela tiden, varför ska kevin vinna för? nej jag hoppas verkligen att folk röstar på Alice så hon tar hem skiten! Fast ändå så vill man ju inte att hon ska vinna på nå vis. för det brukar ju alltid gå bättre för 2:an.. svårt det där.

Men jag säger iallafall: HEJJA ALICE!


bild: tv4.se

Säger även grattis till Solmaz som fyller år idag!! hoppas du har en bra dag!

utmanad

Jag har blivit utmanad av Anna-Karin :D

Har du köpt en chokladkalender?

Neej, tyvärr inte

Om ja, har du öppnat några luckor för tidigt?

Hade jag nog inte gjort om jag haft någon

Har du hunnit med att köpa alla julklappar?

Nepp, har min storebror kvar (fast mina pengar är typ slut, oops) kompisarna får julklappar efter jul :P haha 

Till vem är det svårast att köpa till?

Min storebror

Dricker du alkoholfri glögg?

Japp skit gott ju!

Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?

nej jag tar det nog ganska lugnt!

Hur många stjärnor ger du till årets julkalender?

Jag har sett ett avsnitt, så jag borde väl inte uttala mig egentligen! men den verkar dålig

Vilken är den bästa julkalendern genom tiderna?

Jul i kapernaum och mysteriet på greveholm

Säg en person som du velat säga "God Jul" till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?

ingen aning

Vem är det som julpyntar hemma hos er?

jag mamma och lillebror

Vem klär granen och vem bestämmer hur den skall se ut? Hur skall den se ut?

Jag och min lillebror klär granen och jag bestämmer! den ska verkligen inte ha för mycket fula grejjer man gjort i skolan. och inte för många smällkarameller!

Plastgran eller äkta vara?

här kör vi alltid med äkta!

Älskar du att få julklappar eller att ge bort?

jag älskar båda.

Vill du fira julafton utomlands eller i Sverige?

Där min släkt firar vill jag fira!

Känner du någon julstämning nu?

Neej tyvärr inte, jag som älskar julen!

När skall man sätta upp adventsljusstakar?

iår var det på Sabinas födelsedag! första advent!

När julpyntar man?

tomtar och granen sätts fram dagen före julafton

Skickar du julkort?
nej!

Vilken senap till skinkan?

Ingen!

Viktigast på julbordet?

Köttbullar potatis farmorssallad

Världens bästa jullåt?

jadu, min favorit när jag var liten var ett liten barn av davids hus :P haha

Vilket julgodis är viktigast? Gör du det själv?

ingen aning, blir väl choklad då, gjorde knäck förra året, men dom smakade skit.

Färdiginslagna paket eller paket att slå in hemma?

helst färdiginslagna

Pepparkakor - Lussekatter

Skumtomtar - Knäck

Ischoklad - Marsipan

Köttbullar - Prinskorvar

Julkorv - Julskinka

Lax - Sill

Revbenspjäll - Janssons frestelse

Rullsylta - Pastej

Glögg - Julmust

Rödbetssallad - Dopp i grytan

Ris a la malta - Risgrynsgröt USCH!

5 fördelar med julen enligt mig:

1, umgås med nära och kära 2, stämningen 3, den goda maten 4, paketen 5, glädjen!


jag utmanar : dom som vill!


:D



Shitt va bilder det blev på väggen, och fler blir det med, för kletet räckte inte till att sätta upp alla. När alla är uppe kan jag tänka mig att nästan hela mitt rum kommer vara fullt med bilder. mysigt va?  Får ta bilder och visa sen när alla är uppe!
 
glömde berätta att min dag började riktigt roligt idag, hade fått sms av Erica igår kväll medans jag sov som en stock, där stog det iallafall att Brittlis varit med i radio, på mixmegapol. så då gick jag in och lyssnade i morse och det är ju så sjukt kul! Har lyssnat nu också och jag kan verkligen inte sluta skratta! Tänker samtidigt på när hon berättade om när hon åkte skidor för första gången! HAHAHAHHAHA! världens roligaste människa!

Nej måste åka till Sala snart, saknar allihopa!


Haha Jag och Erica i fredags!


Han ser ut som en ängel (låt er inte luras av utseendet)


lekte i snön idag


Kan lova att vi flög ner, det var ju så halt! haha


där sitter han i skåpet, han var stolt över sina kläder idag, han blir verkligen glad när han har fin kläder på sig! plutten!

kort


Heej

Idag kom mina bilder som jag framallat! Riktigt bra blev dom, tänkte gå upp på rummet och sätta upp dom snart faktiskt, nyfiken på hur det kommer se ut. Hoppas bara att jag hittar det där jag sätter upp dom med. Sånt där kladd ni vet! haha Kommer bilder på hur det blir att se ut sen, men med alla snyggingar som finns på dom där korten så kan det ju inte bli annat än snyggt ju!

hörs säkert senare

pok!

Sabbeli!



Heej

Snart ska jag möta Sabina på tågstationen! undebart, har inte sett henne sen i fredags, då vi sågs en snabbis på tågstationen innan hon åkte till Gino! Men nu äntligen får man träffa henne igen, och sen blir hon hemma i helgen också! Så då hoppas jag att hon vill vara med mig! Jag har ju saknat min bästa vän!!


Erica!



Hello

Jag och min babe har varit på kupolen idag, hon har handlat en massa julklappar och även fina saker till sig själv! Jag skulle handla julklapp till min storebror, men jag vet fan inte vad jag ska köpa till honom, det får bli en senare fråga helt enkelt! Var iallafall mys att träffa Erica, som vanligt, men nu saknar jag henne och vet inte när jag får träffa henne igen! Hoppas på att jag kan åka till Sala snart, saknar mina salabor, dom är ju så underbara allihopa!


imorgon får jag träffa Sabina! jippie!

Måndag



Hej!

Nu vare ett par dagar sedan jag skrev, men har inte gjort så mycket, eller igår var jag med Mikaela, David och Niklas! Vi var på kupolen och kollade runt, sen hyrde vi två st filmer, en skräckfilm som hette 13 ghosts, den var faktiskt bra! Fast jag hatar skräckfilmer egentligen! Sen hyrde vi August, nån film/tv-serie om August Strindberg som gick på svt förut, men den var 3 timmar! så jag orkade inte se klart hela!

Imorgon kommer nog Erica hit igen, vi tänkte att vi skulle kolla efter julklappar på kupolen innan hon åker hem till Sala igen, hon har ju varit i rättvik och hälsat på Tessan, så då hoppar hon av här igen! Perfa! <3

Saknar min bästa kompis!! SABINA KOM HEM!!
börjar bli van att inte ha henne hemma jämt, men ibland blir det faktiskt jobbigt! Riktigt jobbigt om jag ska vara ärlig, jag älskar dig honey! <3

Förresten så beställde jag 2 julklappar på nätet idag, smidigt och bra!
plus att jag framkallade 100 bilder! Bilderna ska sättas upp på min vägg i mitt rum! Har redan bilder, men dom ska bytas ut! Älskar att ha en massa kort på väggen, fin fint serru! Och billigt var det också, 100 bilder gratis, man betalar bara för portot!

POK!



Lördag


Hej hallå!

Kvällen igår var riktigt roligt, först var jag och Erica på kupolen, käkade där sen gick vi hem till Carro en stund och umgicks med dom innan vi tog bussen till Millan där även Sara ida och fia var. där satt vi och spelade ölspel och jag fick även mitt hår fixat av Millans lillasyster som går frisör! Riktigt duktig var hon!

Sen tog vi bussen in till stan, och på vägen till stan träffade jag en gammal lärare som var full! hahaha riktigt kul! Väl på stan så gick vi en snabbis till skrubben innan vi gick vidare till liljan! Och där dansade vi och Erica spelade även lite blackjack!

Sen tog jag Erica Ida och Sara en taxi hem vid 3 någongång, Jag och Erica blev avsläppta i romme typ, så vi fick pulsa igenom snön hem! haha sen hade sara följt med taxin ut till Ida för ida hade somnat i taxin! sen när Taxin skulle köra hem Sara så hade taxigubben sett mig och Erica och sagt : men va fan är det där för idioter då! hahahaha. 

När jag och Erica kom hem så kunde vi inte sova så vi kollade på film och käkade en masa frukt! haha låg banan skal och mandarin skal på mitt golv när vi vaknade idag. Men riktigt kul hade vi iallafall, våran alldeles egna efterfest! haha 

Somnade efter 5 någongång i morse så vi sov till 14:20! haha sjukt skönt, sen gjorde vi mat och käkade framför tv:n.

Men nu har Erica åkt vidare och jag är lite ledsen i ögat, blir jag jämt när Erica åker eller när jag åker ifrån Erica! Jobbigt eftersom man inte ses så ofta, fast hon kommer nog tillbaka på tisdag när hon åker hem från Rättvik så ska vi handla lite julklappar på kupolen! Saknar dig redan hjärtat, vill ha dig här jämt!

Tack för gårdagen brudar <3

Nu ska jag gå och duscha, somnade med kläderna på igår, så jag känner att jag kanske borde byta. har haft dom på mig mer än ett dygn nu! hahaha, very fresh!

pok!

här igen


Nu sitter jag här igen, vi håller på att göra oss iordning, ska till stan och träffa Sabina och sen till kupolen! Sen ska vi på fest ikväll! :)

sen får jag absolut inte glömma att gratta Gino på hans födelesedag! GRATTIS!!
ta hand om min babe i helgen nu, fast det vet jag att du gör det! Jag är glad att hon har dig!

fredag

mjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjöf.,vghghfdfrtpolbv,vg

Hej

jag och Max sitter vid datorn och kollar på olika klipp på youtube, typ pippi, bamse och sånt, han tycker det är kul! Nu går han och hämtar en bok så han vill nog att jag ska läsa! haha sötnöten

Erica ligger uppe i sängen och sover, konstigt att hon inte vaknar av mig och max när vi lyssnar på musik och sjunger! haha. iofs så somnade vi ganska sent igår så hon är nog trött!

Nej nu ska jag leka med Maxen, han ska få mat om ca 30 minuter så måste hinna leka lite innan också!

ha en bra dag och kväll, det ska jag ha!

pok <3

Erica <3



Hej.

Om ca 2 timmar kommer Erica hit, jippie!
så ska möta henne vid tågstationen, sen ikväll ska vi kanske vara med Ida, och kanske sara också, har inte pratat med henne! Viktigast är ju att min Erica är här, har saknat henne grymt mycket! Inte sett henne på en månad nu tror jag!

pok!


tandläkaren



Ska snart till tandläkaren, vill verkligen inte!!!

Max hade sönder mitt halsband idag, skitunge..

verkligen ingen bra dag idag!

tandläkaren



Ska snart till tandläkaren, vill verkligen inte!!!

Max hade sönder mitt halsband idag, skitunge..

verkligen ingen bra dag idag!

julklapp!



Hej!

Var på kupolen med Carro, Emelie och Fanny idag. Skulle köpa julklappar, men hittade bara en till Max, svårt till dom andra ju! Så är det så många som jag vill ge julklappar till också! Måste dit igen denna veckan om jag hinner..  Imorgon ska jag ju iofs till tandläkaren, så kanske kan åka dit före om jag orkar (vilket jag inte kommer orka med all säkerhet, haha) 

På fredag kommer nog Erica, först var det bestämt men sen blev det ändrat, men nu blir det nog så att hon kommer iallafall! och det gör mig sjukt glaaaaaaaaad, jag har inte träffat henne på väldigt länge nu! jag saknar loppan ju, hela tiden!

nej nu blir det Desperate!

P o k

helgen i stockholm!


hej

Gud vilken helg det har varit! katastrof blandat med lycka!
 vi kom ju fram på fredag eftermiddag, då var det bara att traska till lägenheten på kungsholmen, men grejjer var den att vi inte hittade riktigt och tydligen inte folk som bor i sthlm heller, för dom visade en omväg så vi fick gå runt typ 20-30 minuter extra fast vi var 3 min borta egentligen! haha!

vi gick och käkade nästa direkt, var på en jätte mysig resturang som hette lilla capri! där åt vi jätte god mat innan vi gjorde oss i ordning och förfestade! Sen gick vi ut på krogen, tog tunnelbanan in till stan och gick på en klubb som hette Mango, men det var verkligen as tråkigt där! Inge bra musik alls! Vid 1 började vi traska hem, men vi var inte hemma förens halv4! haha katastrof!

på lördagen vaknade vi redan vid halv 11 typ. då slöade vi bara, vi var så otroligt trötta, men sen tog vi oss ett varsit bad i badkaret! Sen var vi nästan som vanliga människor igen! Tog oss en promenad ner till stan där vi kollade i affärer och käkade god mat!

Sen gick vi till tågstationen och mötte Gino och Isabella! fikade med dom, vilket var jätte trevligt! Isabella är jätte söt!! och Gino är hur snäll som helst så det var verkligen en trevlig fika fast jag kände mig lite krasslig! Sen sa vi hejdå till dom och traskade upp till lägenheten igen! Då satt det en lapp i hissen om att grannarna ovanför hade glöggfest, och ville man klaga på oväsen eller om man ville komma och ta en glögg med dom var det bara att plinga på, så det gjorde vi sen på kvällen när vi gjort oss iordning och sådär. Var ett jätte trevligt par i 25 års åldern som hade festen! Vi blev bjudna på glögg och grejjer!

Sen gick vi till en krog som hette viperoom där vi dansade och härjade ett par timmar, var faktiskt kul! mycket bättre än den första krogen vi var på iallafall, mycket bättre musik! Sen när vi kom hemdärifrån gick vi upp till grannarna som fortfarande festade! Så då fick man prata lite mer med dom också!

Sen somnade vi som stockar, men så många timmar hann det inte bli eftersom klockan ringde vid 8! Då hade man ju precis somnat kändes det som!  Men vi skulle ju med tåget så vi hade inget val!

väl hemma i borlänge igen följde jag med Sabina hem, hon fyllde ju år och då vill man ju umgås med sin bästa vän!, haha fast vi somnade i soffan nån timme, det behövdes kan jag lova! Sen kom hennes farmor och farfar, så då fikade vi och sådär innan min mamma kom och hämtade mig!

Tack sabina för att du ville fira din helg med mig! Älskar dig!

PS. mina tänder är hela!