en favorit!



Sitter och kollar igenom bilderna från bröllopet!

tänkte bjuda på min favorit hittills, hur fin som helst!
resten kommer någon dag då jag har tid att sitta och lägga in alla samtidigt!


vilken dag !



Igår var det ju bröllop som stog på schemat, och jag hade en underbar dag och kväll verkligen! Själva bröllopet i kyrkan var jätte fint, det var så fint att jag fällde tårar!

Sen åkte vi till festlokalen och fortsatte med festen där, då serverades det en jätte god buffé med massa gott att välja mellan. och medans vi åt hölls det tal och vissa sjöng fint till brudparet!

och resten av kvällen var det dans för fulla muggar, fråga bara mig och frida! haha.
det var verkligen hur kul som helst när alla dansade loss! idag vaknade jag dock och hade svin ont i min axel, kunde knappt röra den på hela dagen, så frågan är ju vad jag gjorde igår!! haha jaja skit samma, jag hade då en underbar dag!

GRATTIS ANNA-KARIN OH DAVID!!!


obs: bilder kommer så fort som möjligt!

bröllop!


Hello

Ja snart ska jag börja göra mig iordning för bröllop!
Min kusin Anna-Karin ska gifta sig med David idag.
det kommer nog bli en helt underbar dag!

och kameran är nu laddat och klar för en dag då minnen ska fastna på bild! Kommer nog bli väldigt mycket bilder om jag känner mig själv rätt! Hoppas bara att det går bra och att jag får fina bilder!

hoppas alla andra får en bra dag precis som jag kommer få!

puss och kram!

drömmarnas land


Kollade nyss på en jätte bra film, den bästa film jag sett på länge, och då såg jag faktiskt min favorit film förut idag, men den är nu utbytt. Denna film var så himla bra verkligen..

ska skriva av vad som står på baksidan:

Drömmarnas land / In America

denna fängslande ibland komiska och alltigenom gripande historia berättas utifrån 2 flickors perspektiv och skildrar minnen, hemligheter, kärlek och sorg. Christy, Ariel och deras föräldrar flyttar till USA för att försöka starta ett nytt liv efter deras bror och sons tragiska död. Men innan de kan ta sig an amerikas svindlande utmaningar måste såren från det förflutna få en chans att läka!


ERIIIICA



Hello

Idag så fick jag reda på att Erica skulle komma upp till borlänge och festa utanför peace and love. och då kan ni ju tänka er hur glad jag blev!!! så nu har jag spenderat kvällen tillsammans med dom och det var grymt kul som vanligt!!

Finns ingen som är så underbar som Erica, och jag vet att jag sagt det förut om men jag måste säga det igen: JAG ÄR SÅÅÅ GLAD ATT JAG HAR HENNE SOM VÄN!! går inte att beskriva hur glad jag är över det. vissa kanske tycker att det är konstigt att vi står varandra så här nära fast vi bara träffas 4 gånger, men det tycker inte jag!! vi är menade att vara kompisar och då spelar det ju ingen roll hur många gånger man träffats eller hur? Erica jag gör allt för dig vännen!!!


En helg i Sala



Hello!

Ja då var jag hemma igen, och det är inte kul ska jag säga!
jag vill vara kvar i Sala hos Erica, Tessan och alla andra underbara männsikor där nere! Midsommaren där nere var den bästa jag varit med om, grym fest verkligen! Massa roliga människor! Och jag som aldrig hade träffat dessa människor förut kände mig verkligen välkommen ändå! Jag kände mig som hemma helt enkelt! Vi festade till 4-5 på midsommarafton innan jag, Erica och Björn somnade i björns säng!

Lördagen gick vi upp halv 1 typ. haha jag och Erica hade somnat hand i hand och sen hade hon lagt huvudet på våra händer så när jag vaknade så hade min hand domnat bort! haha sen låg vi i soffan hela dagen och kollade på film, allt om min buske, sen somnade vi lite då och då också men vi låg i soffan hela dagen iallafall! haha

sen på kvällen hade jag Erica Tessan och Frida tjejkväll, då kollade vi på Ali G in da house, beställde pizza och käkade cheeseballs! verkligen en trevlig tjejkväll!

Och idag har vi kollat på den lilla sjöjungfrun och spelat minigolf!
sen vid 7 åkte jag hem! och det var INTE kul att säga hejdå!

Saknar er redan!!! 







Mina favoriter!! 
tänk att vi bara har träffats 3 gånger och ändå så står vi varandra hur nära som helst redan! Jag litar på dessa tjejer till 100% och jag är så glad att dom är mina vänner! vi ses om några veckor tjejer!
 

SALA!!



Snart ska jag åkaaa !!! shit va jag längtar!
kommer nog bli hur kul som helst!!
mina favorit tjejer!


sen måste jag gratulera min kära kusin Emma som idag ska gifta sig med sin Fredrik!
tråkigt att man inte fick vara med! men jag älskar dig ändå kusin!
så GRATTIS!!!!


hörs efter helgen! ha en bra midsommar!!

torsdag



Hello bloggen!

då har jag kommit hem från Maxen, vi har lekt en massa precis som alla dagar! Sen ringde vi och väckte Sara vid 11 och tvingade med henne på en promenad! haha gud va snälla vi är !

Nu ska jag in till stan och möta Mikaela, ska bland annat köpa tågbiljett!!
guuuuud va jag längtar tills i morgon, och efter erica och tessan!!
pratade med dom i telefonen igår och dom är så söta!

ska bli så skönt att åka ifrån den här staden!
Fast sabina du vet att ajg kommer sakna dig!
och vad "hon" än säger så kommer hon inte kunna förstöra våran vänskap! vi klarar ju allt du och jag!

Nu kommer lite bilder från igår!



snygga sminkningar va ?
sen är våran kära fanta Mango med på ett hörn också!

Nu är det slut



Nu är em-festen slut!!

fyfan för matchen igår alltså, det enda som var bra var att Allbäck kom in på slutet! Annars var den ju helt onödig att kolla på, jag hade till och med sminkat mig i hela ansiktet som dessutom kliade som fan! Ska låna en bild av Sabina sen så ska ni få se! Och bara för att jag är en sådan dålig förlorare så satt jag och skrek hela matchen! haha tjejerna fick be mig hålla tyst ! haha

ja, Nu ska jag hem till Max, leka med hon hom fram tills halv 1 ungefär. och efter det ska jag träffa Mikaela!! Jag måste fixa lite ärenden, bland annat köpa en tåg biljett, FÖR I MORGON ÅKER JAG TILL SALA!!!!! Jippie, gud va kul det ska bli att fira midsommar tillsammans med Erica och Tessan!!!!

Ha en bra dag så hörs vi ikväll!


en dag med mig och max

Morgon bus/mys:


1. Max älskar att leka med nycklar!
2. världens busigaste och sötaste!
3. här kan man visst också låsa upp lite, sittandes i leklådan!
4. läser bok
5. puss på världens bästa pojke!
6. hur söt får man bli?

Bus i skogen:



1. jag och Max
2. springer runt som en tok
3. gömmer sig bakom några buskar! haha
4. sitter och pillar lite med en pinne
5. utforskar ett träd med en pinne

Lekparken:



1. Usch för sand på händerna
2. gunga är roligt!
3. jätte roligt faktiskt!
4. dom där går han under hela tiden!
5. Han ÄLSKAR att åka rutschekana!!
6. och hej va det går!
7. Jag och Max brukar sitta på en varsin sån här häst! haha

det var lite av min och Max dag, mysigt va?

godmorgon!



Hinner bara skriva ett  snabbt inlägg nu på morgonen.

ska snart cykla hem till Maxen, och idag ska jag ta med mig min kamera så ska jag fota allt vi gör under dagen, kommer säkert lägga upp bilderna här sen så ni får se! Jag vill ju visa alla hur mysigt vi har det !

ikväll ska jag se matchen tillsammans med tjejerna hemma hos carros pojkvän fast han är inte där så det blir tjejkväll! längesedan man träffade dom så det ska bli kul! och jag hoppas såklart på att Svergie vinner!!!!


ha en bra dag! puss och kram!

en trött en



Nån var visst lite trött idag och somnade på skötbordet!
men visst är han världens finaste!!!!
älskar dig trollunge!

nya skor.



haha ja, nu tänkte jag dra en lin historia om vad som hände mig idag.

jag köpte faktiskt ett par nya skor. hittade ett par på rea.
grejjer var iallafall att jag inte hann ha dom så länge.
glömde nämligen påsen på bussen när jag åkte från kupolen, så mina skor åkte vidare till Falun. haha och detta är så typiskt mig, att sitta i mina egna tankar och glömma saker, var ju ett under att jag själv kom av bussen överhuvudtaget. men men, får se om jag får tillbaka dom eller inte! men ni måste ju erkänna att det var ganska roligt?

Nu sitter jag och saknar mina skor och väntar på att "i huvudet på Carolina Gynning" ska börja. roligare person än  Carolina får man ju leta efter! älskar verkligen hennes program!

pussochkram!

it´s gonna be alright



Hello.

Nu ska jag snart ta bussen in till kupolen och möta Sabina!
måste ha ett par nya skor egentligen, men ska kolla idag om jag hittar några! har ju inga pengar att köpa dom för, men man kan ju alltid kolla! Inte lika kul kanske , men det finns inget annat att göra i tråkborlänge!

här är en skit bra låt!!
fast videon suger, men låter är hur bra som helst!

god morgon!



Var hur skönt som helst att gå och lägga sig tidigt igår, låg och läste till tio ungefär, sen försökte jag sova. tog väl ett tag men sen lyckades jag somnade och sov som en stock fram tills att klockan ringde 06:45, men jag orkade inte gå upp så jag snoozade till 7 istället.

men nu sitter jag här och är helt klart, ska vara där om 10 minuter..

ha en bra dag !

men jaha, godnatt då!



Jaha, klockan är bara lite efter nio och jag tänkte reda gå och lägga mig!
lika bra, har ju ändå inte gjort nått vettigt idag, förutom att vara med Max såklart. men när jag kom hem från honom så la jag mig i soffan och kollade film, sen vart det att jag kollade på några tv-serier också. innan jag bytte plats och satte mig vid datorn! lät ju skit kul, eller hur ?

Imorgon har jag inte heller nå planer på vad jag ska göra på eftermiddagen, blir nog en sväng på kupolen och kolla skor. annars blir det väl som idag, nej fyfan. aja på onsdag och torsdag har jag planer iallafall, onsdag blir det att kolla match med tjejerna och på torsdag ska jag äntligen umgås med Mikaela!

och på fredag åker jag nog ifrån Borlänge för några dagar, guuud va jag hoppas på att det blir så! för det första saknar jag mina favoriter och för det andra är jag trött på allt här i borlänge!!

nej dags att sova, godnatt på er!


Mikaela och jag :)

min egna Henke Larsson



Jag har en egen Henke Larsson här hemma!!


vacation



Gammal, men grymt bra låt!!!
Simple Plan - Vacation


bilder från studenten!

Men va dumt av mig, jag har ju glömt att lagt in bilder från min student!!

nu kommer några!




sådär då, det var ett par bilder från dagen iallafall !

och nu kan jag ju lika gärna lägga in våran student låt också:
melodi: piff och puff räddningspatrullen!

nånting händer, vi lämnar skolan nu och media slipper vi tänk att vi klara det
och nu står vi här med hatten på och visst fan känns det bra
är kommer mp3b är på språng nu,
här kommer mp3b tar studenten
här kommer världens bästa mediaklass vi tar studenten tack för oss!!

Utkast: hello Idag ...

DETTA SKULLE HA PUBLICERATS IGÅR EGENTLIGEN!!!



hello

Idag har jag umgåtts med på Max på förmiddagen som alltid!
men imorse vart det en timme tidigare, alltså kl 7, men när jag kom där vid kvart i 7 så låg han och sov. så efter ett tag gick jag och la mig brevid honom och somnade tätt intill min älskling, och där sov vi fram till halv 8! Då gick vi upp och käkade frukost, och kollade sedan på tv och myste ett tag, sen var det dags för bus och lek! Var i skogen och lekte idag, det tyckte Max var hur kul som helst, gick runt och bar på en lång pinne! Haha såg verkligen på honom att han tyckte om att leka där!

Sen när vi hade ätit lunch kom Lovisa hem och då skjutsade mamma in mig till stan där jag träffade Sabina för en lunch! satt ute och käkade den och det var faktiskt lite kallt! snälla sommaren kom tillbaka! Aja åkte hem till Sabina sen och kollade på en skit bra film! fast tyvärr så somnade jag mitt i och missade 30 minuter! haha vilken klant jag är då! är man trött så är man ! 

och på tal om trött så är jag det nu också, tänkte gå och lägga mig ganska snart och läsa lite i boken jag håller på med "gravidchock" den är faktiskt riktigt bra!  

Markus Allbäck



Jag kommer bli grymt BESVIKEN, om inte snyggingen spelar ikväll!


jag och max



hello

andra dagen med Max idag. och det är hur mysigt som helst!
vi leker och busar, och vi är ute hela tiden, om vi inte är inne och äter såklart. sen idag så somnade Max i min famn innan jag hann ut med honom på promenad i vagnen, så han fick ligga inne och sova istället! gick ju lika bra det.

nu ska jag snart in till körskolan med Sabina. tänkte plugga lite!


student 2008




yeaaah!

sommar!



Jaha, då har man tagit studenten och sommaren är här på riktigt, min och Max sommar. Sommaren då jag kommer ha världens bästa sommarjobb!

Studenten var jätte rolig, började festa 7 på morgonen, sen sprang vi ut sjungandes på våran låt (lägger upp texten här sen) sen åkte vi lastbilsflak och skrek så vi blev hesa! Så var det hem och festa med släkten, och jag vill tacka alla er för dom fina presenterna som jag fick!

kvällen slutade dock inte så bra då min väska blev stulen och jag blev helt förkrossad!
hade min plånbok där i med ca 800 kronor, bankomatkortet, nycklar med mera.
men det som gjorde mest ont är att jag förlorat ett kort på min älskade farmor som jag hade där i, det där kortet betydde så himla mycket för mig och nu är det borta. och sen mår jag jävligt dåligt för att jag inte märkte när det hände, jag hade väskan precis brevid mig när jag satt på gräset sen kollade jag bort i 5 sekunder så var väskan borta. känns sjukt att någon har rotat bland mina grejjer och se slängt saker som betytt mycket för mig. kommer nog ta ett tag att smälta detta. sover till och med oroligt på nätterna, inatt slog jag till Sabina i ansiktet och hade tydligen varit upp och kollat i min väska en gång, vilket jag inte minns men sabina hade vaknat av det. usch och fy för dessa idioter!

Sen måste jag bara tillägga att jag saknar er MP3B, skolans och världens bästa klass!!

STUDENTEN!!!





FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!
FYFAN VA VI ÄR BRA!!!!

festa festa festa!



fest fest fest är det enda som gäller nu! igår spelade vi brännboll och sen gick vi ner på stan!

och idag blir det fest hos mikaela!

nej nu har jag inte tid med detta mer !

hejdååå


STUDENTEN OM 2 DAGAR!!!!

studentveckan



nu är studentveckan igång, och igår var vi i Malins sommarstuga och festade hela dagen och hela natten, kan lova att jag är trött  nu, men inte har man tid att sova heller. för snart ska jag iväg igen för då ska vi spela brännboll! och festa igen såklart. sen i morgon blir det fest hemma hos Carro! sen på onsdag ska vi hem till mig och fixa iordning lastbilen!

sen info till alla er som vill komma och kolla på min student utspringet börjar kl 12:00 på torsdag 5/6 på Hagagymnasiet, sen blir det fest hemma hos mig, hoppas på att alla som kan och vill komma kommer!