Sötaste sötnosen!




Han är allt bra söt den där ungen!

Skitungen har föresten målat sig i ansiktet..

så har han långa ögonfransar också..

snö snö snö!



Det har snöat som bara sjutton i här inatt, och det är vitt överallt!
fick en chock när jag gick upp i morse och fick se all snö.
men jag måste erkänna att det var rätt mysigt!

Max blev helt chockad när vi kom ut idag och stog bara och stirrade i 5 minuter typ. sen började han gå lite och märkte att det var nog rätt roligt med snö! Vi gjorde en snögubbe också, Max hjälpte också till att rulla snöbollarna, så den vart jätte fin till slut! haha

Sen vart Max så trött att han höll på att somna vid matbordet, han blundade samtidigt som han tuggade, haha såg jätte roligt ut! sen när han setat och blundad och vinglat med ögonen en stund lyfte jag upp honom och då la han huvudet mot min axel och somnade på 1 sekund! haha min lilla sötboll! Man blir trött av att tillverka snögubbar!

Idag ska jag bara slappa, fast sen ikväll ska jag och Sara kolla på film! Vore ju lite roligt om jag fick henne att åka lite pulka också! haha jag är sjukt sugen! haha

här kommer bilder på min och Max snögubbe.. med mera..




Isprinsessan Shrek



Minns ni att jag skrev om att jag Erica och Björn kollade på Made när jag var i Sala sist och vi kollade på en tjej som ville bli isprinsessa, plus att hon såg ut som shrek! Och vi höll verkligen  på att dö av skratt då och vi skämdes så för henne för hon var verkligen hur dålig som helst,  det enda hon lärde sig var att åka på ett ben typ!

Hittade iallafall en massa bilder på henne idag, så jag fick mig ett skratt. Taskigt kanske ni tycker, men ni hade också skrattat om ni sett programmet kan jag lova er! För det var fruktansvärt roligt! HAHA kan inte sluta skratta nu bara för det.

Synd att jag inte hittade en bild på henne när hon gjorde ett plattfall på magen när hon värmde upp! hahahaha






onsdag!



Då var det onsdag igen då, veckorna går så fort, vilket är skönt!
Just nu så snöar det!! USCH säger jag bara, jag hatar snön!
hellre sommar än vinter, fast är det något jag älskar med vintern så är det JULEN! Den bästa högtiden på hela året! Jag ser alltid fram i mot julen, fast tyvärr är julen inte den samma längre! Men ändå rätt mysig!

Och idag fyller även kusin Johan år!
Grattis, grattis, grattis! hoppas du har en bra dag!


måndag!


Hello!

Har varit hemma hos Sabina hela helgen det där därför jag inte skrivit, Vi var ut i fredags på liljan som vanligt, var inte sådär kul som det brukar vara! På lördag tog vi det bara lugnt, hyrde filmer och käkade mcdonalds och godis! Sen på söndagen så spelade vi kort och käkade chips och var med Sabinas mamma och hälsade på hästen!

Nu ska jag göra mig iordning och åka till kupolen och möta sabina och hennes mamma! Sabina skulle shoppa lite, och jag ska kolla runt lite..

lägger in en av mina favorit låtar, gammal låt , men fortfarande hur bra som helst!

Fredag!



Heej!

Snart ska jag åka in till stan och träffa Erica en stund!
Nu är det 2 veckors sedan vi sågs sist och jag har såklart saknat henne! Ändå bra att vi träffas ganska ofta iallafall, fast vi inte bor nära varandra! Sen när hon åkt vidare så ska jag hem till Sabina! Kommer nog spendera min helg där nämligen!

Kollade nyss på en film, Underbara älskade! Jag har inte sett den förut! Men den var riktigt bra! Men hemskt sorlig och jag satt med tårar i ögonen nästa hela filmen! Helt klart en sevärd film!

Nej dags att börja göra mig iordning!

pok!

torsdag!

hello!!

Jag Mamma, Samuel, Max och Lovisa skulle egentligen åka till Emma och barnen idag för att Emma fyllt år, men Viktor fick tyvärr feber inatt, lilla plutten! Jag som har saknat dom så himla mycket! Men nästa vecka ses vi!

Istället ska vi åka och handla senare, jag måste verkligen handla championjoner, dom är nämligen slut och jag har inte ätit champinjoner på flera dagar nu!! Jag är nog beroende!!

Sen skulle jag behöva ett par nya jeans också! Så hoppas på att vi kan åka till kupolen en sväng också!

Erica ringde nyss och berättade om en sjuk grej hon just hade varit med om, haha och jag kan inte sluta tänka på det för det var verkligen sjukt hur nån kan säga sådär! haha min lilla pratkvarn, imorgon ses vi!!!

Nu ska jag gå och pussa på min brorson som är här!
Han och Lovisa sitter i köket och läser en bok!


onsdag



Oj, verkar som om denna blogg dött lite grann, har för det mesta aldrig ork till att skriva, för väl försöka ändra på det! Fast roligt att man fortfarande har läsare kvar fast bloggen går på halvfart!

Igår kom Tessan till Borlänge och det var verkligen mys! Gick runt på kupolen och hann både med att fika och att äta en supergod sallad på kompis! Sen gick vi ner till stan och kollade lite, innan jag fick lov att ta bussen hem för jag hade lovat att ta hand om Max på kvällen!

På tal om Max så är han här nu med, Simon och Lovisa är och bygger på huset, tror att dom skulle sätta upp takstolarna idag! Har för mig att du snackade om det iallafall! Men han är nere med Mamma och Samuel just nu så jag sitter här och glor, fast nu tänkte jag gå ner och kolla klart på The Hills innan jag och Sara ska åka till Mikaela en sväng!

vi hörs!

Pok


En bild på mig med mina fina sår jag fick efter mitt lilla äventyr i huvudstaden! Nu är såren dock nästan helt läkta!

bilder <3

 










Jag älskar er sjukt mycket !!!!
är inget utan er två!


Lördag!




Hej

Igår var jag och Sara hemma och spelade spel hemma hos Ida, tillsammans med hennes lillebror och med hennes syster och hennes pojkvän! Var verkligen hur trevligt som helst och vi hade väldigt kul! Skrattade oss igenom hela spelet och spelade flera gånger! haha Spelet vi spelade heter "med andra ord" och går ut på att man delar in sig i lag, vi var 3 i varje så drar en ur laget en bricka där det står ett ord, så ska man förklara ordet för dom andra! Verkligen hur kul dom helst! Vi kom då fram till att Ida är sämst på att förklara! och att jag och Ida är blåstast!

Ida drog ett ord som hon skulle förklara så säger hon:

Ida - Huvudstaden i Kina!!

Jag - Japan!!

Ida- JA rätt!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Sen en annan rolig grej:

Sara - Ja Anders Eklund har precis blivit detta

Jag - komiker!!

haha, tror jag blandade ihop Englas mördare med någon annan!
livstidsfånge var ordet iallafall!

Just nu är Max här, och ni ska veta att jag älskar den där grabben mer än något annat! Vet inte hur mitt liv att varit utan honom och jag är så tacksam att han finns! Faster älskar dig sötnos!

Så saknar jag min bästa vän också, Sabina kom hem!
allt är så jävla tråkigt utan dig!!

Emma!



GRATTIS KUSIN EMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!
hoppas du får en bra dag!

Glad att jag har dig och dina underbara barn! älskar er!

Bild på Emma och Fredrik från deras bröllop i somras!


Visst har jag en vacker kusin!

torsdag

Hello!

Sitter hemma hos Sabina, men ingen är hemma mer än jag! Sabina och hennes Mamma jobbar och Paulina är på fritids! Men Sabina kommer väl om en stund kan jag tro! Vet inte riktigt vad vi ska göra då, ta det lugnt iallafall eftersom jag har ont i min jävla tand! Igår när jag var här så spelade vi kort och kollade på film, så det blir väl något liknande idag med! 


Nej nu ska jag poppa lite musik och kolla vidare på nätet innan Sabbeli kommer!

Pok



tisdag


Hello!

Har inte riktigt haft ork till att skriva här, men nu så!

Hade en jätte trevlig helg, fredagen i Sala var hur mysig som helst! Jag Erica och Björn åt hembakadpizza och kollade på tv hela kvällen och halva natten! Såg världens roligaste isprinsessa som såg ut som skrek! haha Gud va vi skrattade!

På lördag åkte jag vidare till stockholm där Jonas och Annakarin mötte mig! Vi gick på stan hela dagen innan vi åkte hem till A-K och David, där David lagade en jätte god mat! Sen åkte vi in till stan och gick till en pub! verkligen trevligt!

Men dessvärre så slutade det hela inte så bra då jag blev knuffad, eller ja det var nån som ramlade rakt på mig så jag ramlade och dunkade ansiktet rakt ner i marken! Så min ena framtand åkte ut! snyggt! Jaja den är tillbaka i munnen igen! Men jag kan lova er att jag har hur jävla ont som helst, och får inte i mig så mycket mat.

nej ska duscha sen sova, har för ont för att sitta uppe!

pok


Fredag


Hej!

Nu sitter jag här och äter samtidigt, ska nämlgen åka till Sala snart!
orkade inte packa igår så jag stog nyss och kastade i en massa kläder, har såklart tagit med mig för mycket som vanligt! men det blir nog bra! Hellre för mycket än för lite som jag brukar säga! haha

Idag har jag och Erica känt varandra i exakt 6 månader! det ni!
Jag är tacksam att hon finns i mitt liv! Ska blir roligt att ses i dag hjärtat!

Sen i morgon drar jag vidare till stockholm där jag ska träffa mina kusiner! Har sett fram i mot detta länge nu och det kommer bli toppen! Jag tror att det kommer bli en toppen helg!

pok!

Falun!



Hej

Om 10 minuter kommer Sara och hämta mig, då ska vi hämta upp Mikaela och sen åkatill Falun Sara ska ta sprutor sen ska vi kolla runt på stan och sådär! Sen ska jag till tågstationen och köpa biljetter för i helgen! Sen vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt, men jag måste hem och packa sen iallafall! Ska försöka att inte ta med mig allt för mycket!

här kommer en bild! Sabina som tagit den!


fotat



Idag har jag varit med världens bästa människa, snackar om min pudding till bästa kompis! Sabbelibabbelibina! både hade sina kameror med och vi fotade varandra ute i det sköna höstvädret! Dom på Sabina var hur vackra som helst! Dom på mig var dock inte lika vackra! haha!

Jag älskar dig så mycket min bästa vän! tvivla aldrig på det!
du vet att jag gör allt för dig, tar till och med till våld om det behövs! haha you now! haha! Vet att många stör sig på hur nära vi står varandra och att vi jämt pratar i telefon eller smsar med varandra om vi är ifrån varandra, men det sket man väl i eller hur honey? ÄLSKAR DIG!

Nu tänkte jag bjuda på några bilder på mig! har tyvärr inte dom på Sabina inlagda på datorn än, men kan lova att det kommer en massa bilder på oss i framtiden! så njuuuuut! haha





dom får duga för nu, resten ligger på min kamera och jag har inte fört över dom än!

alone!



Nu har Maxen åkt hem så jag är ensam, eller brorsan är ju hemma iofs!
Max var här i 10 timmar iallafall! Var mys hela dagen, visst han kan vara riktigt busig ibland och man skulle kunna sälja honom billigt! Men allt blir ju bra så fort han skrattar eller bara ler! Jag är väldigt trött just nu, men det blir väl så efter att ha busat hela dagen! haha! Men jag älskar min prins och jag har haft en underbar dag!

Sara och Ida var förbi en stund nyss och pratade lite, var väldigt trevligt!
Men sen skulle dom åka vidare, så nu sitter jag här! tänkte kolla på ett andra avenyn avsnitt sen duscha och sova! imorgon blir det ingen sovmorgon utan jag ska upp 7 som vanligt!

god natt!

pok!

Max



Tänk hur mycket kärlek som finns inom mig för denna lilla kille!
Han är så duktig och jag är så stolt över honom,  han gör mitt liv värt och leva! För utan honom skulle det inte finnas lika mycket ljus i mitt liv! Önskar att jag skulle kunna beskriva min kärlek till denna underbar lilla kille, men det går nog faktiskt inte för den är så stor! Max, jag är en jätte stolt faster!

Max sitter här brevid mig och leker just nu, har varit barnvakt sen halv 10 i morse och ska nog ha honom till ca halv 8 ikväll! Hur mysigt som helst att ha en hel dag tillsammans bara han och jag! Nej nu ska jag ägna min tid till honom istället!

Faster älskar dig gubben!


Gynning!



Jag älskar att kolla på the Voice på morgonen och jag älskar Carolina Gynning!

HAHAHA

måndag



Hej

Underbart att träffa Max i morse igen, hade ju inte sett honom sedan i fredags! Vi busade runt som vanligt, var ute i lekparken och sådär! Imorgon börjar jag inte förens halv 10! så jag har lite sovmorgon!

det var inte mycket jag hade att skriva eller!

Men något jag måste skriva är att idag fyller Carolina Gynning 30 år!
Hon är ju så sjukt rolig, verkligen hur rolig som helst! hon äger! GRATTIS !!


helgen



Hello!

Jag har inte varit hemma på hela helgen! Jag har som vanligt sovit hos Sabina! Det där är mitt andra hem verkligen!

Vi var som sagt ut i fredags och hade ruskigt kul! Först var vi hemma hos Sabina och förfestade sen gick jag Sabina Cissi, Sabinas mamma och Morbror ut på krogen, Pelle däckade i Sabinas säng så för honom blev det ingen utgång!Men vi andra hade verkligen kul! en kväll att minnas!

På lördag blev vi väckta kl 9 av att Sabinas morbror fortfarande var full och stog inne i sabinas rum och pratade och jag kan lova er att han aldrig slutade prata heller, han pratade ändå till 11 typ då vi fick nog och gick upp! men kan lova att vi hade mycket rolgit åt honom när han bara stog och snackade om saker vi inte fattade ett skit av! Och fast vi inte svarade på när han pratade så fortsatte han prata iallafall! hur roligt som helst!

Senare åkte vi till Rättvik och gick på marknaden! Sen så skulle vi träffa Erica och Tessan också men vi hann tyvärr inte! vilket var väldigt tråkigt! Sen när vi kom hem från tåget så hyrde vi film och köpte chips! Sen låg vi i Sabinas säng och kollade på filmerna innan vi somnade som 2 grisar! haha

Imorse så väckte Sabina mig 11 genom att skrika godmorgon i mitt öra! haha Fyfan va rädd jag blev! Sen så kollade vi på typ alla veckans idolavsnitt på tv innan vi fick skjuts till Falun där vi gick på premiären av den nya svenska filmen fishy! tyckte att den var bra, men hatade slutet för jag fattade ingenting! Men så är man ju smart som en blondin också ! haha

Precis när jag kom hem så ringde Solmaz och vi pratade ett tag, var verkligen kul att prata med henne och jag blev glad att hon ringde! Det betydde mycket!

nej dags att duscha sen sova! pok!

party



Nu är jag hos sabina och vi ska börja göra oss i ordning nu, och jag poppar velvet på högsta volym ! jag börjar bli pepp för en rolig utgång nu! allt kan hända när man är med Sabina, plus att Pelle, Madde och Cissi ska med också! kommer bli grymt tror jag!

jag älskar min bästa vän!

här har ni velvet - take my body close
spela den på högsta volym och känn hur partysugen man blir!

fredag!


Hej!

Har inte haft tid att skriva, eftersom Erica har varit här, och då vill jag ju umgås med henne!
fast hon åkte vidare till rättvik för att jobba igår, men ändå skönt att få träffa henne lite! jobbigt att vara utan henne för lång tid ju! Men troligtvis ses vi om en vecka igen! Fast jag kommer nog hinna sakna henne iallafall!

Idag är det fredag och utgång! ska åka hem till Sabina, hennes kille från blekinge är där också och så kommer cissi! Så det kommer nog bli en jätte trevlig kväll!

Glad att jag har mina vänner, och då menar jag dom som inte går runt och pratar med folk om andra och om grejjer dom inte har en aning om! Nej jag menar såklart mina riktiga vänner, vad som än händer kommer jag alltid att älska er! Ni vet vilka ni är ;) PUSSSSS på er!

hoppas alla får en trevlig fredags kväll! för det ska då jag ha!

pok!

onsdag



Hej!

Sitter här mätt och belåten, jag lagade mat till mig och Mamma idag och det blev såklart Sabinas special! vad annars! Finns ju inge godare! Så om ni vill bli bjudna på middag av mig nån gång så kan n ju räkna med att det blir Sabinas special! Antingen det eller typ Makaroner och korv, för det är typ det enda jag kan! haha

Om några timmar kommer Erica hit! Det blir bara lugnt, och i morgon vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, kanske åker in till stan eller nått! Sen åker hon vidare till rättvik i morgon. Mys att hon ska komma iallafall!

Innan jag ska möta Erica ska jag åka in till kupolen och kolla efter ett par skor! och kanske en ny klänning om jag hittar någon!

pok!