måndag



Heej

Nu är sista veckan här så på torsdag flyger jag hem,kan inte fatta att jag varit här i 3 veckor tiden har gått alldeles för fort. Men jag har haft det helt underbart!

idag har vi käkat lunch på Applebee´s riktigt gott var det minsann, sen åkte vi och köpte dom sista presenterna till folk hemma,så nu har jag det avklarat, hoppas inte att jag glömt någon bara! just nu tar vi det bara lugnt, Viktor sover, Emma läser, Hanna kollar på jordgubbs-Lisa och jag håller henne sällskap samtidigt som jag bloggar lite.

som sagt på torsdag flyger jag härifrån och är hemma i svergie på fredag, då ska jag hem och träffa familjen och sova lite, sen hade jag tänkt träffa vänner på kvällen, men får se hur mycket jag orkar. Jätte drygt att jag börjar jobba redan på söndag,buhu!

nej nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite

pok!

torsdag



Hej på er.

Nu har jag inte bloggat på länge, bara för att jag inte orkat skriva,men har varit in varje dag och försökt ladda in bilder men det går tydligen inte, nått är fel på bloggen, men hoppas att det ska funka snart.

Igår var vi vid havet och badade hela dagen, hur mysigt som helst! fast brände mig en aning på ryggen så är röd idag också men vem bryr sig! Vi hade en mysig dag på stranden iallafall!

Idag så har jag varit här i 2 veckor, och tiden har gått alldeles för snabbt. Jag kan inte fatta att jag åker hem om en vecka, vill verkligen inte, detta är ju rena paradiset, men saknar Maxen såklart pratade med honom och mamma genom camen idag, och han sa att han jag skulle komma hem nu! Min lilla plutt <3

Just nu är Emma och klipper sig, så jag är hemma med barnen, och som sitter här brevid och kollar på Koalabröderna! Sen när Emma kommer hem så ska vi åka och käka pannkakslunch på Ihop! Sen ska vi nog hem och sola lite och ikväll ska vi åka och shoppa igen!

Nu ska jag gå och göra mig iordning, hoppas ni har det bra där hemma !

pok

bilder































måndag



Heej

vet att jag är jätte dålig på att skriva fast jag lovat massa folk att jag skulle skriva ner vad vi gör om dagarna, ska försöka bättra mig, men annars så kan ni läsa
Emmas blogg hon uppdaterar mycket bättre än mig!

kan ju iallafall berätta om vad vi gjort idag, dagen började med att vi åkte till walmart och handlade sen har vi faktiskt bara slappat och haft det skönt, legat i den stekheta solen och pressat!

det viktigaste att skriva idag är iallafall GRATTIS LOVISA OCH EMIL!

lovar att försöka orka uppdatera i morgon, och har ni tur blir det lite bilder då

POK

söndag



Hej allihopa!

Har faktiskt inte orkat sätta mig och skriva blogg, sen har vi haft ganska fullt upp också, Jag och Emma åkte ensamma och shoppade igår, sen shoppade vi i fredags också, haha vi är bäst på shopping! har hittat en massa fina grejer!

nu ska jag läsa saga för Hanna och natta henne, så får skriva mer i morgon !

puss och kram på er!

framme



Hello!!

ÄNTLIGEN FRAMME, helt underbart!

blev väckt klockan 7 imorse av Hanna och Viktor, väldigt mysigt faktiskt, Viktor kröp upp och gosade på en gång! sen har vi varit ute på en promenad och sen legat i solen och pressat lite, snart ska vi käka lunch, klockan är ju 12:40 här typ. efter det ska vi åka och kolla lite affärer!

pok

nu är det dags

hej. Nu sitter jag på arlanda och lugnar nerverna med öl, har inte varit nervös fören nu. Men det ska nog gå bra. Jobbigt att sitta på flyget så länge bara, men har bok, tidningar musik och ljudböcker. Sen min rosa gris som jag fick av max igår. Så det blir nog lugnt! Saknar alla redan, men nu ska jag få träffa mina älsklingar :) hörs när jag är i houston! Puss och kram!

onsdag


Heej

IDAG ÅKER JAG !

Är inte alls nervös faktiskt, trodde jag skulle vara det  men icke! håller på att packa och sådär nu. Sen ska jag sova några timmar innan vi ska åka till Arlanda! klockan 13:00 går mitt plan! ska bli så grymt kul!

idag har jag haft fullt upp, träffade ida och käkade lunch på kupolen, sen hem och packa lite, sen åt vi middag med hela familjen i torsång, sen åkte jag in till stan och träffade Emelie och sa hejdå till henne!

får skriva ett inlägg imorgon innan planet lyfter, och hinner jag inte det så hörs vi när jag är framme!

POK <3

måndag



Heej

Jag jobbar min sista dag innan semestern idag, så skönt! bara 2 timmar kvar nu, sen ska jag umgås med Sabina. Ska dra med henne på mina ärenden sen ska vi spela biljard. Måste umgås med henne så mycket jag hinner nu innan jag åker, kommer sakna henne grymt mycket!

Imorgon ska vi också umgås, ska försöka att inte sova så länge, så jag hinner fixa lite sen vara med henne resten av dagen, på onsdag ska jag tvätta och packa det sista sen på kvällen blir det middag med hela familjen, sen tidigt på torsdag skjutsar mamma och pappa mig till arlanda =)

pok

farmor



hej

sitter här och tänker på min älskade Farmor, min hjälte och världens bästa människa. om några veckor är det 3 år sedan jag förlorade henne, den värsta dagen i mitt liv och jag minns den som om det var igår, hur jag panik sprang ut, ringde Sabina som kom på en gång utan att jag ens behövde be henne komma. Jag minns dom närsmta dagarna efter, hur jag gick till skolan med en klump i magen, och hur jag bara föll ihop i sängen och grät när jag väl kom hem.

Jag älskade min farmor mest av allt, hon var den bästa i mitt liv. Och jag älskade att sitta i hennes kök, hålla hennes händer och bara prata. jag älskade att hjälpa henne med städningen, jag älskade allt bara jag fick vara med henne. Jag minns hur jag och min kusin Jonas alltid var hos henne på sommarna och låg under hennes träd och läste!

Jag har alltid älskat min Farmor så här mycket, och jag minns hur jag alltid brukade tänka vad som skulle hända med mig om farmor dog, skulle jag verkligen orka? jag minns fortfarande känslan av andnöd dom gånger jag tänkte så. Hur rädd jag verkligen  var för det. Min största skräck.

Farmor jag älskar dig så himla mycket och du kommer alltid finnas i mitt hjärta!


min låt till min älskade farmor <3



visste först inte om jag skulle publicera detta inlägg, för jag vet hur ledsna vissa blir över att jag saknar farmor och fortfarande är ledsen över att förlorat henne... men nu publicerade jag det ändå, hoppas ni förstår.

just nu



Jag just nu :




åker snart till morfar, sen ikväll ska jag till malins stuga för bad och grilling =)

torsdag



Godmorgon!

idag är jag ledig, riktigt skönt, snart ska jag Mamma Lovisa och Samuel åka och äta lunch någonstans, sen ska Max hämtas hos dagmamman, sen när han sovit så ska vi åka till morfar! Måste ju passa på att umgås med min älskade brorson, för snart kommer jag vara ifrån honom i 3 veckor, och så länge har jag nog aldrig varit ifrån honom!

ja idag är det ju exakt 1 vecka kvar tills jag sticker, så om exakt 1 vecka står väl jag någonstans på arlanda och är super nervös! ska bli så grymt kul, kan knappt fatta att detta händer. Kommer nog inte fatta det är sant förens planet lyfter från arlanda torsdagen den 13 Augusti 13:00.

Läste på Emmas blogg, att dom har 40 grader varmt där, jag älskar värmen. får se om jag säger samma sak när jag kommer dit, haha 40 grader är ju sjuuuukt varmt om man tänker efter. Men det ska bli så underbart att träffa mina små älsklingar igen <3

pok



onsdag



Godmorgon!

Börjar inte jobba förens 13:00 så därför fick jag en skön sovmorgon nu. skulle varit ännu skönare att vara ledig, men det är jag i morgon så får stå ut och tänka på att jag bara har 3 arbetsdagar kvar till min efterlängtade semester. Sen jobbar jag ju inte förens den 6 september igen!


ikväll så ska vi på bilbingo, inte min idé om man säger så, men dom andra tyckte det skulle vara kul så om jag lyckas bli klar lite tidigare på jobbet så följer jag nog med, om jag inte skulle träffa Emelie. Har inte träffat henne på länge nu. Gud va svårt jag fick för att bestämma mig nu, får vänta och se vad som hinns med idag helt enkelt!

och imorgon ska jag och Max nog åka hem till morfar eftersom han inte var hemma i måndags, måste ju hämta väskan. Vill ju börja packa snart, haha kanske lite tidigt än men snaaaart så, 1 vecka kvar i morgon! resfebern börjar smyga sig på! Men det ska bli så kul! jag saknar mina kusinbarn, och min kusin såklart <3

nej nu måste jag göra mig iordning!

pok




 

bilder



Morfar var inte hemma så jag och min lilla kille åkte och käkade glass istället, myyys <3


världens coolaste Max


<3

måndag


Hello

Har inte varit hemma på hela helgen därför det inte blivit så mycket uppdatering.

Ifredags kväll åkte jag och Sabina och spelade biljard, ni kan ju bara gissa vem som vann flest gånger, haha proffset själv såklart, och sabina är absolut ingen dålig förlorare.. haha. Sen sov jag hos henne också.

på lördagen vaknade vi väl runt 12, tog det lugnt och lagade lite mat innan vi gjorde oss i ordning, jag lockade Sabinas hår med plattången första gången jag provade och det vart bra, kul var det också så måste öva mer så jag lär mig bättre! sen åkte vi till kupolen en snabbis eftersom jag var i akutbehov av en ny kjol, sen fortsatte vi upp till Rättvik.

Åkte hem till Sabinas mormor, stannade där ett tag innan vi gick och satte oss och kollade på lite bilar, sen kommer det ett gäng killar i en bil och frågar om vi vill åka med en vända och eftersom vi inte hade nått att göra så följde vi med dom, åkte en vända i stan innan vi åkte till dom på förfest, senare drog vi till Parken där det var meningen att vi skulle se creedence, men vi höll till på dansgolvet istället, sen fick vi sjukt god mat, en av killarnas pappa jobbade där så vi fick gratis mat hela kvällen, haha väldigt snällt! Men vid 1 tiden så var vi så trötta att vi gick hem och sov, men jag hade en sjukt kul kväll! Tack allihopa!

igår så åkte jag och Sabina och hälsade på Erica en stund innan vi drog tillbaka till borlänge, hann inte träffas så länge, men bättre än ingenting ju <3

idag ska nog jag och Max åka till Morfar, eller Momme Nitte som Max kallar honom, jag ska hämta en resväska som jag ska ha till USA, 10 dagar kvar nu ju! wiiiiiie! känns helt sjuuuuuuukt!!

nej nu ska jag gå ut och lägga mig i solen tills Maxen behagar vakna!

pok

lördag!



GRATTIS VICKI <3

Ikväll är det rättvik som gäller jag och Sabina ska till parken och kolla på creedence, så just nu håller vi på att göra oss iordning, vi har precis käkat lite mat som mästerkocken själv lagade! haha! nej nu vet jag inte vad jag ska skriva, men ha så kul ikväll allihopa!

pok