lördag!



Hej

Gårdagen var helt okej, först bowlade vi ju, och det gick faktiskt bra för mig, iallafall på slutet! Ibörjan måste man ju värma upp lite då brukar det ju inte gå så bra! haha Efter bowlingen så åkte Jag Carro Ida Malin Jonna och Karl-petter hem till Carro och Jocke och spelade spel. sjukt roligt var det ! Sen kom även Sara förbi en stund.

Sen gick jag Carro och Jocke ner på stan och skulle gå på krogen, Carro och Jocke gick till skrubben, men jag gick till Flamingo och träffade Emelie! Det var kul att träffa henne, vi var kvar på flamingo en stund, men det sög så vi gick vidare till skrubben! Sen följde jag Emelie en bit på väg när hon skulle hem sen tog jag nattbussen hem!

Idag sov jag länge, men vaknade flera gånger efter halv 10 eftersom Max var här och lekte och jag vaknade av hans lekar, så till slut när kl var 12 så gick jag upp. men orkade inte vara uppe så länge så jag gick och la mig i sängen igen och där låg jag flera timmar tills Jag, mamma och Samuel åkte och handlade lite, Träffade Kusin Emil, Jessica och finaste Alfred! Stod och pratade med dom ett tag, fast Alfred hade precis vaknat så han var trött och inte så pratglad, men söt är han allt!

ikväll ska jag bara vara hemma.. kolla melodifestivalen och One tree hill!

pok

fredag



Heej!

Drygt att gå upp och jobba i morse, missade till och med bussen så mamma fick skjutsa mig! Sen har jag bara städat på jobbet idag, inte sådär jätte kul, men fick iallafall wienerbröd till fikat i morse! Sen är det ju alltid skönt att jag slutar kl 1 på fredagar, brukar bli så att man jobbar fram till lunch sen efter den så väntar man bara på att få sluta!

Efter jobbet gick jag och Carro till kupolen, jag köpte ett par "jeansleggings" och en klänning! Så det ska jag ha på mig ikväll när vi ska bowla och sen ut på krogen!  Perfekt eftersom jag inte hade nå andra kläder att ha på mig!

Nyss pratade jag med Emma, Hanna och Viktor via camen, sötungarna pussade mig genom datorn, då blir man så lycklig att man nästan börjar gråta! Längtar tills jag är där hos dom, allt kul vi ska hitta på! Ser verkligen fram i mot resan! och jag ska göra allt för att verkligen komma iväg!

Fick ju min lön idag och har redan börjar spara pengar till Usa! Får ju lite mindre i månaden då, men det är det verkligen värt, Usa är ju målet med detta år! Skulle bli så fruktansvärt ledsen om jag inte kommer iväg! Men det ska jag göra!

nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan börja göra mig iordning!

pok


Onsdag



Hello..

så vad har jag gjort idag, jo jag har jobbat, varit med Carro, haft körlektion och sen varit med carro igen. ja det var väl det jag gjort idag, orkar faktiskt inte gå in på detaljer idag, haha!

Är förresten skit sur på min telefon just nu, den är ju kass, nu går det inte ens att ladda den eller använda headsettet. Så nu när jag ska ladda batteriet måste jag sätta i det i samuels telefon och ladda det genom hans mobil, jobbigt! Det enda den där telefon har gjort är att krångla ända sen jag fick den. Blir nog så att jag köper en ny nästa månad, får kolla först hur mycket jag får i lön! Har isådanafall redan hittat en jag vill ha! iiiiiiiiiiiiih skit snygg!

Nej om man snart skulle gå och lägga sig då, imorgon ska jag sova tills jag vaknar och inte av någon dum alarmklocka! Sen ska jag, Samuel och Max till framtidsmuseet på eftermiddagen, hoppas att Max kommer gilla det, dom har just nu en utställning om rymden! Coolt!

Skickar en puss till mina älsklingar i USA, jag saknar er massor!

pok


jag släpper dig aldrig min sötnos, jag älskar dig <3

måndag



Hej

Har jobbat idag, 07:30 - 16:00, skit tråkigt, man gör liksom det man ska göra lite i halvfart, för gör man det snabbt så har man inget annat att göra, så då sitter man bara och väntar på att tiden ska gå, och då går dagen så segt! Vet inte hur många timmar jag försökt döda idag bara genom att sitta och glo och inte ha nått att göra! sjukt tråkigt, sen när man väl kommer på nått man kan göra så tar det 10 min så är man klar sen! Nej det ska verkligen bli skönt med en ledig dag i morgon!

Efter jag jobbat klart idag så gick jag och mötte Sabina, sen gick vi ner och mötte Anki på stan och väntade sen på att Sabinas mamma skulle hämta upp oss, då åkte vi och hämtade Paulina på fritids, sen åkte vi ner till stan för dom ville ha semla, fast jag fikade inte för jag hatar semlor! Efter ett tag blev vi hungriga så vi åkte och käkade på valentino! Jag käkade deras underbart goda kycklingsandvich! mums säger jag bara, blev hur mätt som helst!

Nu sitter jag och väntar på att One tree hill ska laddas ner, tar väl några minuter till sen kan jag äntligen kolla! Imorgon är jag som sagt ledig så jag kan sova lite längre, men tyvärr inte hur länge jag vill för jag ska på läkarundersökning, måste ju tydligen det nu när jag har ett nytt jobb! Ska vara där kvart i 10 så måste gå upp typ 9! Sen på eftermiddagen ska jag vara barnvakt till Maxen!


avslutar med en bild på mig och Emelie :)

pok!

söndag



Hej!

Igår var det fest för Carro, jag var först hemma hos Emelie, sen gick vi vidare till Sara och därifrån åkte vi till festen, var typ inge folk alls där när vi kom, men sen blev det mer och mer röjj! Jag och Mikaela åkte in till stan sen iallafall, gick en sväng på krogen innan jag åkte hem, skulle egentligen sova hos Mikaela, men kändes skönare att åka hem eftersom jag skulle upp och jobba.

Har jobbat hela dagen idag, började 11 i morse, men innan det så var Jag Mamma Samuel Lovisa och Max hem till morfar och fikade! sen gick jag därifrån till jobbet sen, hade sååå sjukt ont i huvudet hela dagen och ville bara hem och lägga mig i sängen! Men fick stå ut och kom inte hem förens halv 8!

Nu sitter jag och kollar på One tree hill offcourse, men tänkte ta mig en dusch nu och sen kolla ett avsnitt till innan jag ska sova, ska ju jobba i morgon med så måste upp tidigt. usch!

pok


Maxen


Hej!

Vaknade faktiskt tidigt idag, konstigt eftersom jag var uppe ganska sent och kollade på One tree hill! Ja man kan säga att jag blivit beroende faktiskt! Är inne på 4:dje säsongen nu, och kan inte sluta titta! Jaja tillbaka till min morgon, vaknade iallafall och tänkte precis somna om när jag hörde en underbar liten röst nere i hallen, Max var här! Så då gick jag upp istället, och nu springer han runt här och leker!  Han är så söt för varje gång man frågar vad klockan är så säger han Tio! sen skrattar han! haha


Nu kommer en massa bilder på lillprinsen!








sådär :) det kommer fler när jag orkar lägga in dom på datorn!

Dags för ett avsnitt One tree hill innan jag måste göra mig iordning för besök. sen även fest ikväll för Carro fyller år idag GRATTIS BABE!!


grattis bror!



Hello

Idag fyller lillebror 12 år, helt sjukt vad tiden gått fort! jaja, idag blir det då iallafall tårta ätande tillsammans med familjen, sen ikväll jobbar mamma och pappa ska bort, så jag och Samuel ska ut på äventyr! haha! min present till honom är nämligen en överraskning så han vet inget än! men hoppas att han gillar det!

nej nu ska jag kolla på ett avsnitt av OTH samtidigt som jag gör mi iordning, för snart kommer ju Max och gänget!

pok

torsdag!



Godmorgon!

Vaknade för ca 30 minuter sedan och står nu och lagar mat till mig och Mamma medans hon dammsuger, kommer ju en massa släkt hit på lördag så då måste det väl vara fint. Sen ska vi iallafall åka och handla! Och efter det ska jag antingen till körskolan eller hem och städa mitt rum!

nej tillbaka till maten!

pok

onsdag



Hello

Jag sitter och tittar på one tree hill som vanligt! har jobbat idag, då är det skönt att komma hem och kolla på massa avsnitt av OTH! funderar på om jag ska åka in till stan sen och träffa Carro och Sara, eller om jag ska vara hemma och ta det lugnt, har inte riktigt bestämt mig än! Imorgon är jag iallafall ledig det ska bli skönt att få soooova ut! 


Nu ska jag ringa Sabina sen fortsätta kolla oth!

pok
 

måndag



Hello.

Klockan är en stund efter 10 och jag är vaken på min lediga dag! Så kan det gå när man har en vän som ringer och väcker en, Sabina ville nämligen käka Thaibuffé idag, så nu fick jag lov att pallra mig upp för att hinna med bussen så vi kommer samtidigt till stan. Sen ska vi sätta oss på körskolan och plugga lite teori! 

Medans jag gör mig iordning lyssnar jag på denna låten :



Söndag



Hello!

Sov riktigt länge idag med, till 12:40 närmare bestämt! riktigt skönt vill jag lova! Sen har jag bara hunnit käka och bytt om! ska kolla på ett avsnitt av One tree hill innan jag ska ta bussen till Carro, vi skulle nog kolla på nån film tror jag.

kollade melodifestivalen igår och vart lika besviken som förra lördagen, hur fan röstar folk egentligen! dom jag tyckte var bäst hamnade på 7nde och 8onde plats! Och förra lördagen kom shirley sist! Inte lika kul att kolla på längre som det var för några år sedan! Fast Petra Mede är ganska rolig faktiskt! haha.

nej nu ska jag som sagt kolla på ett avsnitt av OTH, har laddat hem säsong 3 nämligen och det är ju hur bra som helst! älskar serien! samtidigt som jag kollar ska jag sminka mig så jag hinner göra det innan min buss går!

Ha en bra dag!

pok!



haha bild på mig och nickes hand från saras inflyttningsfest!


lördag!



Heej!

Jag har legat i sängen hela dagen idag, eller ja jag ligger här nu med!
vart utgång igår, först kom Jimmy och Hellestig och hämtade mig och Sabina så åkte vi på förfest på hagalund! Sen blev det krogen också. men det var sådär, inget roligt folk ute igår tyckte jag!

ikväll ska jag kolla på melodifestivalen,  One tree hill och film! en riktig hemmakväll, tror till och med att vi har chirre och dirre! göttans! Så lite Cola på det så är det en perfekt filmkväll!

imorgon kommer Maxen hit, det blir mys!


Jag saknar min kusin!!!! och mina kusinbarn också! <3 Jag älskar er!

torsdag!



Heej

Jag och Ida bakade världens finaste tårta till Sara igår, tog sedan bussen till Sara, där vi firade hennes 20årsdag, Carro och Sanna var också förbi en sväng! Men sen gick jag Ida och Sara ner på stan, där började vi på skrubben där vi satt ett tag innan vi gick in på flamingo och dansade! haha Sen tog vi oss en promenad hem och skulle ha efterfest, men några hoppade av så Sara tog en taxi hem, Markus gick hem och jag och ida somnade vid 4- halv  5 tiden!

Sen gick Ida upp kl 9 imorse för hon skulle jobba, jag orkade såklart inte gå upp då så jag låg kvar och sov några timmar till. Sen kom Lovisa och Max och hämtade mig, Lovisa skulle ju på möte, så jag passade Max, Han skulle egentligen sova, men det ville han inte först, för han ville leka med mig istället! Men efter ett tag så somnade han i mitt knä, och det är så mys! Finaste Maxen du gör mig så glad <3

imorgon blir det jobb igen, men bara några timmar, skööönt!
sen är det helg och jag är ledig ända tills tisdag! 



här är den fina tårtan vi gjorde!


 

 

GRATTIS SARA!!



Grattis Sara på födelsedagen! hoppas du får en bra dag!
och grattis till Nicke också!

Snart ska jag åka hem till ida, vi ska fixa en grej till sara, sen ska vi åka hem till henne senare ikväll! har även varit och jobbat idag, och det gick bra! men imorgon ska det bli skönt att vara ledig, ska nog passa Max en liten stund medans Lovisa gör ett ärende!

nej dags att äta lite nuggets och sen göra sig iordning!

Pok

tisdag!



Hej

Igår lagade jag Ida och Malin mat, potatissallad och kött, sen kollade vi på Raise youre voice, sen började vi prata om skräckfilmer och det slutade med att vi kollade på the grudge2, jag satt med mössan nere över ögonen halva filmen, får jag hatar verkligen skräckfilmer! Haha, men jag kunde då sova med lampan släckt inatt iallafall, jag är ju lite nörkrädd också nämligen och efter skräckfilmen trodde jag att jag skulle behöva sova med lampan på, men det behövde jag inte! haha vilken fegis jag är!

Idag är jag ledig och gud va skönt det var att sova ut, sov till 12 ungefär! härligt! Nu ska jag snart till optikern, sen ska jag vara barnvakt till Maxen, underbart! Gissa om vi ska busa och mysa!! min plutt!


pok

söndag



Hej

Känns inte som om det är söndag idag, inte när man går upp halv 7 liksom. Och kan lova att det var drygt att ta sig till bussen imorse! först fick jag pulsa genom snö upp till knäna! sen fick jag gå i bilspår för att kunna ta mig fram för all snö plus att det snöade!  usch och fy.

Nu sitter jag och snackar med Erica på Msn, hon är rolig hon!
fast iofs så tyckte hon att Shirley var sämst igår på melodifestivalen, elakaErica! Fast jag älskar dig ändå på nåvis! haha

Hörru Erica lyssna här då :

 

POK

melodifestivalen



sitter i soffan med datorn i knät och tittar samtidigt på melodifestivalen, nyss sjöng Shirley, lika fint som alltid! Tror hon sjöng denna sången till henne dotter! gulligt! Just nu sjunger Scotts, hm ja inte mina favoriter direkt, fast han som sjunger är rätt söt iallafall!

snart är helgen slut för mig, jag börjar ju jobba kl 8 imorgon, usch va drygt, fast slutar kl1 iallafall! Vilken lugn helg jag haft, hör ju inte till vanligheten direkt, fast det var väl bra det kanske, nästa helg ska jag försöka få med mig Sabina på krogen iallafall.. för då är jag ledig och vill festa med min bästa vän, som jag saaaaknar!!
 
nu ska jag fortsätta kolla på melo, sen blir det att kolla på film och sen sova!

pok


<3 blöjpojken!

PS: va fan har Caroline af ugglas för fel?
och vilken skit låt!

uppdatering: MEN VA FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. hur fan kunde Shirley komma sist? och den där jävla Ugglas gå vidare. fyfan vilka jävla dåliga låtar det vart som gick vidare, jag är riktigt upprörd, jag är en dålig förlorare även fast det inte är jag utan bara nån jag hejjar på! jävla skit tävling, nu får det vara nog..

sötnos



Så söt min älskling! <3

lördag



Hello!

Idag var det världens bästa morgon, Max var nämligen här när jag vaknade! Så vi har busat och lekt hela morgonen! vi har även hunnit med att lyssna på musik och kastat oboymugg i golvet ( all oboy hamnade på faster) man blir nämligen sur när man inte får som man vill. för det mesta lägger han sig ner på golvet och surar när han blir arg, men ibland händer det även att grejjer åker i marken! Men lika söt för det är han ju, min lilla prins!

ikväll blir jag och Samuel hemma själva, då har jag bestämt att vi ska se på melodifestivalen! Det kan man ju inte missa eller hur? Shirley Clamp är så klart min favorit! Nu lät jag som en gammal kärring, jaja är ju faktiskt 20 snart!  Usch va gammalt det lät! haha!

Jag kom nyss på värsta bra ideén, jag ska ju jobba i sommar, och tänkte först om jag inte skulle kunna gå på peace and love då. men jag kan ju faktiskt sova på campingen så har jag ju jätte nära!! Ibland är jag ganska smart faktiskt!

Senare kommer det nog en kort film på Maxi!

POK


bild tagen nyss, haha tungan ute på alla kort! <3

fredag!



Hello!

Jag är fortfarande sjuk och det SUGER! skulle egentigen varit med Sabina i Djurås med henne polare där, och dom är verkligen hur roliga som helst, så jag hade velat följa med ju!!! istället sitter man hemma och är helt seg i kroppen! Har även kännt mig febrig, men jag har ju varit på jobbet iallafall.. men i morgon ska jag få sova ut!! gud så skönt! men sen på söndag är det jobb som gäller igen! puh..

var och handlade blommor åt jobbet idag, så då hann jag träffa moster och per-ola en stund! det var trevligt! Man ses ju inte sådär jätte ofta tyvärr!

imorgon ska jag sova länge, sen bara ta det lugnt. Har jag tur kommer min brorson som jag längtar efter! Har inte träffat honom på hela veckan! love love love!

pok!

fryyyyyser



Hej

fyfan va dåligt jag mår, fryser som fan! Känns som om jag står ute i snön naken, men i själva verket så är jag inne och har på mig 2 leggings, 1 par jeans, strumpor, sockor, tunika, tjocktröj, morgonrock, 2 filtar och 1 täcke!  och ändå så fryser jag så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen! helt sjukt är det!

tog mig en liten powernap förut, är ju så sjukt trött också. nej det är verkligen inte kul detta, och nu blev jag kissnödigt också.. men fyfan va drygt, måste jag ju gå ner och gå på toa också! Allt är denna äckliga c-vitaminbrus fel!

jag vill bli friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk!

pok

onsdag



Heej

Gud va dålig jag har blivit på att blogga, har inte haft  någon ork alls till bloggen faktiskt.
och nu verkar det som om jag har blivit sjuk också, har frysit hela dagen, och haft ont i halsen. och förut somnade jag och sov en timme och vaknade upp med känslan av feber, usch säger jag bara!

Men snart är det helg och då får man vila, och det ska jag verkligen göra denna helg, inget festande! Har blivit alldeles för mycket av det på sista tiden, och nu vill jag bara  ta det lugnt!

Just nu längtar jag efter min brorson, är ju van vid att träffa honom nästan varje dag, men nu har jag inte sett honom sen vi firade hans namnsdag i söndags! min plutt! kom hit!!

pok!

träning



Heej,

har precis kommit hem, Var på Jax och jobbade idag och ska vara där i morgon också, det gick bra, bara det att jag fick höra lite hemska saker som barnen kallade varandra, typ som Hora och sådär, sa även fuck you till varandra! Lite chockad blev man ju!

Nu ska jag snart åka igen, ska nämligen träna, så måste springa och byta om snart!


Pok

tidig måndag!


Godmorgon!

Idag var det dags att gå upp tidigt, usch va drygt kan jag ju ta och berätta, sov ju till 13 igår då är det inte så lätt att försöka somna i tid, men det ska bli kul att jobba, hoppas att dom är trevliga och sådär då kommer det ju bli roligare. Kommer iallafall jobba fram till 14 både idag och i morgon! helt okej tid ju!

Hanna och Viktor jag saknar er <3 men jag tackar gud att jag har er och Max. Ni är dom bästa som finns och jag älskar er så otroligt mycket!!

pok


mina fina kusinbarn! dom finaste i världen! ( bilden har jag fått av Emma)
Jag älskar er!

namnsdagsbarn!



Hej, nu har jag flyttat hem igen! För i natt kommer ju ida hem igen!
så idag när jag vaknat började jag städa hela lägenhet från golv till tak. drygt men fint blev det! Man var ju lite seg efter lördagsnattens bravader också!

Nu på kvällen så har vi ätit tacos och tårta, för att fira att Max har namnsdag idag! grattis plutten! Dom åkte precis hem, för Max skulle bada och sova!

denna vecka blir det massa jobb!

pok