maxie <3

Maxie <3
Världens finaste Brorson <3

tisdag

hej Bloggen! Sitter och skriver detta inlägg på mobilen fall ni undrar varför det ser konstigt ut eller något. Sitter på jobbet nu och väntar på att det ska bli lunch, sen har snälla mattias fixat en tid hos borlänge hälsan åt mig, har ju fortfarande lock i örat sen förra veckan. Så nu hoppas jag att det kommer bli bättre! Efter jobbet idag ska jag ida och malin till rättvik, det är classic car week där så vi ska upp idag och kolla lite. Sen ska erica vara med också, så det kommer bli en toppen kväll tror jag :) jag har ju underbara vänner <3 pok

fredag


Heej!

Vaknade i natt av att mitt öra dunkade av smärta, och jag kunde inte sova, tog 2 värktabletter, men det hjälpte inte. Så då tog jag en akutvärktablett, men den funkade inte heller så då mosade jag vitlök i en bomulls pad som jag sen stoppade in i örat, DÅ släppte det äntligen så pass att jag kunde sova!

Nu sitter jag här, har fortfarande lite ont i örat, men det ska inte stoppa mig från att ha kul ikväll, ska senare möta carro och dom, det är midnattstravet ikväll. Måste ju se sven-ingvars och larz kristerz! HAHA, klockrent ju! Men kommer nog ta det lugnt och kanske kommer jag till och med åka hem innan dom stänger, förra året var jag och ida kvar sist av alla, vi fick till och med skjuts hem av en som jobbade där som ida kände. så då kan ni ju tänka er hur länge vi var kvar! haha!

Imorgon är jag ledig, men sen är jag inte ledig förens nästa helg! men då är jag iallafall ledig i 3 dagar så! Får hålla ut denna jobbveckan för det är ju min sista vecka då jag jobbar heltid, sen går jag in på mitt vanliga schema en vecka, sen åker jag till USA =)

nej ska ta mig en dusch nu hade jag tänkt!

pok

torsdag



Heej!

vaknade inatt och hade ont i örat, hoppas verkligen inte att det är öroninflamation, har haft lite ont hela dagen och hör inget på örat heller, väldigt drygt. Plus att jag har hosta.. vill verkligen inte bli sjuk, fast blir hellre sjuk nu än om 3 veckor då jag är på väg till USA! Åker ju om exakt 3 veckot, hur sjukt är inte det?? 

imorgon vet jag inte vad som händer, är ju midnattstravet, men jag vet inte om jag orkar gå, för det första har jag inga pengar och sen så är jag ju lite krasslig också.. men det visar sig i morgon!

Nu ska jag snart duscha sen försöka sova!

pok! 

onsdag



Hej!

Igår hade jag en underbar dag, satte mig på tåget 16:20 mot Rättvik, super glad för att äntligen få träffa Erica igen. Såklart vart det förseningar på ett mötande tåg så vi fick stå i leksand och vänta 17 minuter, men till slut kom jag fram och då mötte Erica mig, så gick vi runt i Rättvik och kollade en stund innan vi gick och käkade lite kebab!

Efter vi ätit gick vi till stiftsgården där Erica jobbar, där träffade vi Amanda så skulle dom fixa skyltar till cafét och kiosken! Sen tog vi det bara lugnt, läste tidningar, pratade, spelade kort, ja bara umgicks och hade det bra!

sen vid kvart i 10 gick jag till Sabina hon och Flixt (hennes morbrors hund) kom och mötte mig, Sen när vi var på väg till hennes mormor så möter vi ett gäng danskar som ville ha vägbeskrivning till krogen, och eftersom vi skulle åt samma håll så gick vi med dom och visade, haha var lite svårt att höra vad dom sa, sabina började prata engelska med dom tillslut istället! haha det var lite kul!

resten av kvällen så kollade vi på tv, sen när jag somnat så blir jag väckt av sabina hela tiden bara för att hon inte kunde sova och ville ha sällskap, jaja antar att jag gav igen sen när jag snarkade hela natten, HAHA!

nej nu ska jag kolla på den nya wallander filmen som släpptes idag, jippie =)

pok

tisdag


Heej,

Sitter på jobbet nu, är så kallt att jag har jackan på mig till och med.. jaja ska iallafall snart ut och handla lite, och ska samtidigt svänga förbi procurator och hämta upp min plånbok hos Ingela! Glömde den såklart i medväga i lördags! Måste ju ha mitt bankomatkort om jag ska kunna ta mig till rättvik senare!  Åker dit direkt efter jobbet och då möter Erica mig, sen får vi se vad vi hittar på, ska bli underbart att se henne iallafall, var ju väldigt jobbigt att vi skiljdes som ovänner sist!

Senare på kvällen ska jag träffa Sabina min lilla tönt som jag inte sett sen i lördags, och vi kommer nog ha en del att prata om då! Sen så ska vi sova hos hennes mormor, så åker jag tåg till jobbet i morgon, börjar ju lite senare så!

pok

måndag!



Heej!

Idag har jag varit ledig och det har varit skönt, först åkte jag och hämtade mina nya glasögon sen var vi och käkade! Sen har jag varit med Max hela dagen, medans Mamma och Lovisa tapetserade i deras hus, jag och Max har kollat på tv, brottats i soffan, hoppas studsmatta och sen tog vi oss en promenad ut till huset och kollade hur det gick för dom! Och Max hade fått jätte fina tapeter i sitt rum! När vi varit där ett tag så gick vi hem och lagade lite mat sen hoppade vi ännu mer studsmatta innan Lovisa kom och hämtade honom alldeles nyss!

Imorgon är det jobb som gäller igen, sen åker jag upp till Rättvik direkt efter jobbet, ska nämligen dit och umgås med Sabina som bor hos sin mormor nu under veckan då hon jobbar i leksand! Sen ska jag nog träffa Erica också som är där och jobbar nu! Ska försöka att hinna med tåget så jag hinner träffa henne ett tag också innan Sabina kommer hem!


haha jag sa åt honom att le! sötnos!!!

Sara



Grattis till mig själv på namnsdagen då!

igår var jag ida, magnus och malin ute i malins stuga och badade, grillade och hade det trevligt! Tänkte åka båt också men så blev det aldrig synd nog, Magnus skulle därimot försöka paddla en liten kanot, och det gick inte alls bra haha, först var han jätte kaxig och trodde att han skulle klara det hur lätt som helst! haha

idag har jag lekt med min lilla Maxie, som just nu ligger och sover, men innan han somnade¨så hann vi med att hoppa studsmatta och busa en massa. jag har ju faktiskt världens bästa brorson <3

ska gå ut och kolla in han vaknat nu!

pok


fredag kväll!



Hej

Nu sitter jag uppe i Medväga, var först och handlade med Ingela och Paulina, sen åkte vi hit och efter ett tag kom Sabina hem ifrån jobbet! har inte gjort så mkt faktiskt, jag har duschat sen var vi till donken och käkade lite mat!

Just i denna sekund sitter jag och Sabina mitt i mot varandra med en varsin dator, vadå nördar? Men ibland säger vi faktiskt ett eller två ord till varandra! haha. Dricker även en varsin cider, man måste ju njuta lite av ledigheten!

Vad som händer ikväll är ännu oklart, men det visar sig! haha


fredag



Hej!

äntligen fredag, och jag har snart leeeeeeeeeeeedig helg!

Ikväll ska jag åka upp till medväga och ha myskväll med Sabina och Paulina <3 Ingela ska ut med granntanterna så Sabina skulle vara barnvakt och då passar jag på att åka dit och umgås med dom!  Blir säkert film och sådär!

men först ska jag jobba klart, sen ner på stan och sen vidare hemmåt!

men nu ska jag fixa lite här, pok

torsdag

''Hello!

Ahhh va dålig jag är på att blogga, tänk att det ska vara så svårt att skriva ner några rader va..

jaja i tisdag var jag och Sabina i rättvik där Björn Rosenström spelade, och äntligen fick vi höra och se honom, vet inte hur många år vi väntat på det nu! Och det var en TOPPEN kväll och natt! Roligaste på länge faktiskt, sen att jag bara hann sova 3 timmar var en annan sak, var ganska trött när jag ramlade in på jobbet, inte så konstigt när man somnade vid halv 5 på morgonen. men det var SÅÅÅÅ värt det!

idag har jag varit med Linda och hon har fixat mitt hår, jag har ju exprimenterat lite med mitt hår, först fick jag hjälp av Sabina och nu av Linda! haha jaja jag har inte vågat sett hur det ser ut än, gaaalet!

jobbar i morgon sen har jag en ledig helg, ska bli sååååå skönt! har inte haft en ledig helg sen peace and love! Har inte planerat så mycket men ska iallafall umgås med mina underbara vänner <3 och sova såklart , min hobby!

pok


Den bästa av dom bästa!

låt



En av dom bästa låtarna! LOVE IT!



tisdag



hello!

Idag regnar det som bara den ute, och då känns det faktiskt lite bättre att jobba, har ju börjar jobba heltid nu. Känns ju sådär men får tänka på pengarna som kommer i slutet av augusti och på min semester!

Igår var Max hemma hos oss, först sov han och när han vaknade så var han lite grinig, och jag kunde ju såklart inte låta bli att retas. Pojken har ju världens sötaste öron men han gillar tydligen inte att faster är och pillar på dom, eller att jag skrattar när han tydligt visar att han är sur, sluuuuuuuuuuta fasteeeer säger han ganska ofta faktiskt! haha

Men som tur va så ändras hans humör ganska fort och jag blev populär igen, då har han en mycket gladare röst när han ropar efter mig, FAAAASTER kooom låter det då, Och när vi skulle till OK och handla lite vägrade han ha stövlarna på sig och ville hellre bli bärd av mig, han blev lite besviken när vi kom till OK och Ida inte jobbade, sen när vi var på väg hem pekade han på Hessegården ( ett hem för dementa) och sa: Ida bor där! HAHA han är bra rolig den där killen!

Nu är det snart bara en månad kvar tills jag sitter på flyget till USA, och jag längtar verkligen! Kan se på bilderna att Hanna och Viktor har växt under detta halvåret jag varit ifrån dom och jag får lite panik över att jag missar så mycket med dom. Men snart är jag där, och sen tar det inte många månader fören dom är hemma igen! Tur att Emma har en
blogg iallafall så jag kan följa dom, och att MSN finns så man kan prata!  

Hoppas på att få prata lite med Erica idag också dom har ju varit på Roskilde, ja vi är sams igen och blev det bara nån dag efter att vi bråkat. Det hände en grej som fick oss att tänka till, man vet aldrig vad som händer i morgon, så man måste ta väl vara på dom man har! Jag hoppas nu att jag och Erica aldrig kommer bråka mer, vi ses inte så ofta men ändå så står vi varandra nära och jag hoppas att vi nu kan båda kan bli bättre på att höra av oss till varandra, Erica jag vet att du läser detta och vill att du ska veta att jag älskar dig <3

Efter jobbet idag ska jag och Carro gå på kupolen en sväng, sen ska jag hem och sova!! som tur är så har jag lite sovmorgon i morgon, skönt!!

pok

peace and love bilder


Sötfrida sätter upp tält!


bästa Emelie med rosa hår =)


frida <3


Erica åker kundvagn, hahahaha <3


Ida på förfest


bergman


Malin och helena


Lina, med mitt namn på armen :D haha


Elin


hahaha tobbe!


nästan allt folk =)


jag och Koffe


jag och malin


ida malin och malin på Milow



åhh milow <3


Sara och Malin


Helena och Per från renegade five


winnerbäck<3


malin bergman och helena



glitterregn


elin =)

det var en del av korten orkar tyvärr inte lägga in alla!

haha

Just nu på facebook :



sjukaste bruden i svergie, men jag är glaá jag har naaa =)