medväga



Hello

Blev aldrig nå rättvik istället bor jag hos Sabina denna veckan, resten av familjen är på gotland så vi har huset för oss själva, idag väckte Sabina mig 12:20 eller ja hon skrämde livet ur mig så jag vaknade sen var det bara att lägga sig i solen och steka hela dagen, vid 3 åkte Sabina och jobbade och jag var kvar hemma och badade, solade, spelade Xbox och kollade på tv! Sen när hon kom hem åkte vi och käkade på Vallentino stans bästa pizzaplace kan jag lova!

nej nu ska jag gå ner till Sabbeli och fortsätta kolla på in to the blue som går på tv:n ikväll!

pok

måndag



Hello!

Tänkte fortsätta med att sammanfatta P&L-dagarna

Fredag: Var vi på Milow, heeelt underbart, satt i gräset en bit ifrån scenen solen gassade och vi bara njöt av den underbara musiken! Efter det åkte vi hem till Ida och förfestade lite, sen fick fick skjuts in till stan av Malins syster, då gick vi in på S2 för ida, Malin och Helena ville se nå band, själv satt jag i baren medans dom spelade, träffade as roliga människor! Vi vart kvar på S2 hela kvällen, och jag och Ida råkade tacka nej till kändis-efterfesten, SMARTA!!

Lördag: åkte in till Hagalund och förfestade där med en massa folk, senare på kvällen var det det dags för WINNERBÄCK, och jag kan säga såhär han var värd varenda krona som biljetten kostade, helt jäkla underbart! Sen när Miss Li kom in och dom sjöng "om du lämnar mig nu" tillsammans så visste jag inte vart jag skulle ta vägen, uuuuuuuunderbart! Sen under en av mina favoritlåtar "kom ihåg mig då" så sprutades det ut en massa glitter konfetti, vilken stämmning det var!

Efter Winnerbäck skulle vi egentligen se Håkan hellström, men det sket jag i och gick och träffade Sabina istället, Sabina ville käka så hon gjorde det, sen gick vi in på S2 och var där resten av kvällen!

TACK ALLIHOPA FÖR EN UNDERBAR HELG!!!!!!

igår var jag med Sabina hela dagen. vi badade i poolen och färgade håret, hann även med lite mat på vallentino sen sov jag där inatt, eller ja sov och sov försökte sova iallafall. svårt när man vänt på dygnet senaste dagarna, sen har jag legat och hostat hela natten också!

Känns konstigt att vara tillbaka på jobbet nu kan jag ju säga, fast jag jobbar bara idag sen är jag ledig tills på fredag! Kommer att åka till Rättvik ikväll med Sabina och sova hos hennes mormor, så bilder från peace and love kommer upp på bloggen då jag kommit hem igen!

POK

P&L


Heej, peace and love veckan är igång och jag har festat sen i tisdags, yeah =)
tänkte sumera dagarna lite :

Tisdag: Jag var med Emelie, bruden som nu mer har rosa hår! Var hur många som helst som kommenterade hennes hår när vi var på campingen! haha jaja vi träffade iallafall Frida och hjälpte henne att sätta upp hennes tält, men det blev ju som det blir, haha. Sen gick jag och Emelie och träffade ida och dom så gick vi och satt oss i öltältet!

Onsdag: Erica kom hit, vi hade en rolig kväll som tyvärr slutade i världens bråk mellan oss, men jag förstod nästan att det skulle bli så från början, finns inget att göra åt saken, bollen ligger hos henne!

torsdag: ja igår alltså, vaknade upp hemma, sen kom Max hit och vi lekte först lite sen var det dags för honom att sova middag innan vi åkte in till stan och träffade Frida, och köpte glass, det var mys! Sen vid 5 tiden drog jag in till stan igen och träffade allt folk som satt utanför Carro och jockes lägenhet vid hagalund! Sen skulle vi dra till området och se Promoe, vi ville ju höra svennebanan liksom, men tillslut orkade vi inte vänta längre så vi drog ner på stan och satte oss på skrubben en stund! Sen drog vi till öltältet och satt där resten av kvällen!

Idag ska vi se Milow som spelar redan vid 4 sen ska vi sätta oss utanför carro och jocke idag igen tror jag, var grymt skönt att sitta ute i gräset i stekande sol! Sen ikväll vet jag inte vad det är för band som ska spela, men en sak är då säker jag ska se Lars winnerbäck  imorgon när han spelar med bandet, det kommer ju bli det bästa på hela festivalen!!

nej dags att börja göra sig i ordning!

pok!

Max





Älskade vän, för glädjen du skänker mig finns inga ord!

090623


Hello.

Nu har jag inte skrivit på en hel vecka. dumt!

Midsommar är över nu iallafall, och jag hade riktigt kul trots att jag jobbade lördag och söndag. Min plan var att bara vara hemma och ta det lugnt på fredagen, men som tur va så drog Sabina med mig på fest, och jag ångrar inte att jag festade istället för att ta det lugnt, Fick sova 3-4 timmar den natten, men det var det lätt värt!

Och nu har Peace and Love veckan börjat också, kommer nog bli grymt kul! Frida kommer idag, så ska förhoppningsvis träffa henne när jag slutat jobba, sen imorgon kanske Erica kommer också. hon har tyvärr ingen biljett men jag tycker hon kan komma ändå!

Gud va jag har tråkigt på mitt jobb just nu, på tal om ingenting! jag kommer ha hunnit dött av uttråkning innan jag slutar idag kl 16:00. Och den 7 Juli börjar jag jobba heltid fram tills den 31 Juli också, där snackar vi tråkigt! Men får tänka på min lön som kommer i slutet av Augusti som jag ska shoppa massa för i USA, längtar!

Nej jag ska väl återgå till arbetet, eller nja kanske inte! men jag ska iallafall sluta skriva nu!

Pok


tisdag



Hej!!

Har fortfarande inte fattat att biljetten är bokad och att jag ska till Usa om 2 månader, jag längtar så jag snart spricker! Jag har inte träffat mina älsklingar på snart 6 månader, kan ni fatta 6 MÅNADER(!!!!!!) Jag vill aldrig mer i hela mitt liv vara ifrån dom såhär länge! jag älskar dom för mycket för det!

Idag ska jag umgås med Ida, vet inte riktigt vad vi ska göra, men ikväll ska vi nog göra smörgåstårta! MUMS! vi har ju vårat goda recept på smörgåstårta som är sååå sjukt god! Sen hoppas jag på att vi ska se Desperate Housewifes ikväll, det är ju säsongsfinal som man inte får missa!

igår när jag inte kunde sova så låg jag och kollade på "en fyra för tre" igen, minns ni den serien? sjukt kul iallafall och jag höll på att dö av skratt, fast jag sett alla avsnitt för bara nån månad sen så fick jag lov att kolla igen! Sjukt kul helt enkelt!

Avslutar med en fin låt



<3

POK!

Bokat !!!



USA , 13 Augusti - 3 September <3

3 underbara veckor i USA , jag är så himla glad just nu!
Kan knappt fatta att jag om 2 månader är tillsammans med min favoriter!

Hanna hade frågat igår hur många timmar det var kvar tills jag skulle komma, och snart är jag hos er min lilla prinsessa!!




söndag



Hello folket!

Nu har jag inte skrivit på länge igen, fy på mig!

Har ju hänt en del sen sist, roligaste var ju lätt utgången i onsdags med Sabina och Madde, var först hemma hos Madde innan vi drog på flamingo och dansade loss som galningar, sen sov jag hos Sabina, tycker synd om Ingela och Paulina som vaknade när vi kom hem, hahaha Fyfan va sjuka vi är ibland! Måste sett roligt ut när vi svamlade runt där hemma innan vi somnade som stockar!

Sen på torsdagen när vi vaknat till liv så åkte vi upp till Sabinas Farmor i Gagnef där hennes Pappa och Lillebror Hampus var på besök från göteborg, var kul att se dom båda, och hampus har växt så mycket! Och han blir mer och mer lik sin storasyster!

sen har jag faktiskt inte gjort nå mer roligt tror jag, jobbat bara känns det som!
men kommer säkert tillbaka snart med roliga nyheter!

pok!

tisdag



hello!

Är riktigt trött just nu och har varit det hela dagen, kunde nämligen inte somna inatt och det slutade med att jag bara sov ca 5 timmar, och sover jag så lite blir jag som en zombie! Sen blir det ju extra drygt när man jobbar heldag också, så hade jag inget riktig lunch med mig heller, utan gick bara och köpte en baugette. ingen bra kombination att både vara trött och hungrig!

Max var här på eftermiddagen också, vi var till kupolen en sväng och kollade lite, sen busade vi på studsmattan och en massa andra saker! jag älskar min brorson!

sitter och kollar flygbiljetter, men jag vet ju inte om dom är bra eller inte så jag blir så irriterad, måste fråga någon som fattar bättre än jag! Får jag vill ha det bokat snart! jag längtar ju såååå mycket <3

pok



Jag saknar och älskar er något så fruktansvärt mycket <3

Lägenhet



God kväll!!

Satt och kollade lite lägenheter förut och hittade precis en sån jag vill ha, precis där jag vill bo! Vad är då haken? Jo att jag inte vet om jag har något jobb kvar i slutet av året, ååhh jag vill verkligen flytta, finns inget som jag vill mer än det just nu!
 
Vill verkligen bo själv, orkar inte bo hemma längre!!!


PAKET!!



Idag fick jag ett stort paket på posten, och paket kom från USA!
Fick en födelsedags present från Emma, Fredrik, Hanna och Viktor!
var en jätte fin väska, läppglans och nagellack!
Tack så mycket älskade ni, jag vart verkligen jätte glad <3


söndag



Hello!

Vart Falun igår igen med Bergman och Malin, först var vi hemma hos Malin och förfestade, Robban och hans kompis kom även dit en sväng! Sen fick vi skjuts in till Falun där Bergman såååklart skulle försöka vinna lite fina priser, i fredags vann hon 3 mjukisdjur för sammanlagt 300 spänn! HAHA igår vart det inte fullt så mkt!

Sen gick vi in på Harrys igen, där det var fullt med folk, man kunde knappt röra sig där inne, sjukt drygt var det! Men Ebba gold spelade iallafall, så fick se dom idag igen! Dom äger ju! Drog hem redan vid halv 2, men det var ju så sjukt mkt folk så det var inte ens kul! man stog ju i kö hela tiden kändes det som!

idag vettefan vad som händer, säkert ingenting roligt, blöh!

pok

bilder



Hej, det var riktigt kul igår, först var vi hemma hos ida och förfestade ltie innan vi åkte till Falun och kollade på ebba gold! Sen gick vi till karusellerna för vissa ville åka nån äcklig karusell! Sen gick vi vidare in på Harrys där vi var resten av kvällen, dit kom även Emelie och Hanna, så det var roligt!

visar lite bilder istället för orkar inte skriva mer nu!


vi på ebba gold


jag och Malin


jag och Ida


malin, malin, helena, bergman och ida


ebba gold


karusellen dom åkte


Emelie fick en ful rosa kanin av mig, haha


haha, vackert!


Nu ska jag byta om och åka till Malin sen blir det falun ikväll igen!


pok


grattis Madde!



Grattis till studenten Madde!



Nu har jag kommit hem, var kul att se alla studenter, men jag kännde i hela kroppen att jag ville göra om det, iallafall utspringet och flakåkandet! åååh det var så kul, vi som hade lastbil som vi åkte på, inte hade vi någon gammal ful traktor iallafall! haha

ikväll blir det Falun med Ida och gänget, Emelie ringde och hon ska nog också med, jihoo! ingen fest utan min ciderpimplare!

pok

fredag



Heej!

Klockan är lite efter 9 och jag är faktiskt redan vaken, ska snart ta bussen in till stan och kolla när en komips tar studenten, så ska träffa Sabina och Christian om ett tag,  så ska vi kolla tillsammans! Tycker lite synd om årets studenter faktiskt, förra året när det var jag som tog så var det super varmt hela dagen, och man höll nästan på att dö av värmeslag! Men iår är det ju inte direkt samma väder! haha

Och ikväll är det ju Falun som gäller, kommer nog bli riktigt kul!

pok

bilder



my babe Emelie!


ida happyface, och henne syster Malin


(orkar inte vända bilden) Bergman!


Maaalin =) (orkar inte vända denna bilden heller)


jag och ciderpimplaren! (bilder var hemskt i färg, hahaha)


<3

pok

torsdag



Heej!

Dags att skriva ett nytt inlägg, tyckte vissa så jag får väl lov att lyda =)

jag är ledig idag, och jag är ledig ändå fram till tisdag, vet ni hur skönt det känns?
Och imorgon ska jag först kolla på när Madde tar studenten, sen på kvällen ska jag till falun eftersom det är falukalaset och Ebbagold ska spela. och dom gillar vi!

Sen på lördag blir det Falun igen, då är det rixfm festivalen, men vi kommer nog inte hinna se några artister vilken inte spelar någonroll eftersom det ändå var skit artister dom flesta! Men ska bli en riktig partyhelg iallafall, sånt är ju alltid kul!

såfort jag hittar min sladd till mobilen kommer det bilder från när jag, Emelie, Ida, Malin, Sarah och Malin var och spelade fotboll i torsång i måndags, ritkigt fräscha bilder, hahaha!

Pok