Måndag!



Hello!

Vaknade för en stund sen och ligger fortfarande kvar i sängen! Självklart med min dator i knät och min mobil brevid! haha jag är en nörd! Har sovit gott inatt, och drömt en massa konstiga drömmar! Har drömt jätte konstiga drömmar på sista tiden! Lite roligt är det allt!

 Idag ska jag Carro och Mikaela åka till Falun och förhoppningsvis shoppa lite! Jag behöver verkligen nya skor!! Sen har dom ju en mycket större Ginatricot butik i falun, den på kupolen är ju så pluttig! Sen ska vi nog ta oss en lunch också. hoppas på att solen lyser varmt där ute, jag har inte kollat ut genom fönstret så jag vet inte. men i vilket fall som helst så åker skinnjackan på!

Förresten så har jag kommit på en nackdel med att blogga, jo för folk blir dåligare på att höra av sig, för dom vet ju redan en del om hur det står till i mitt liv! så då blir det ju så att man inte hör av sig! Jaja nu har jag inte tid att fundera på det där nå mer, bussen till stan går ju om 1 timme och jag är ju inte klar på långa vägar!

pok!

söndag!



Hello!

Kvällen igår var kul, iallafall när vi var hemma hos Carro och Jocke, där det var en massa folk! spelade kort och pratade, sen kollade vi lite på Svergie matchen också innan vi gick ner på stan, jag träffade Emelie för att säga hej för vi har inte setts på ett tag! Så det var kul att träffa henne fast det bara blev en liten stund! Sen gick jag Carro, Jocke och dom andra in på S2, men det sög ju! Det är aldrig nå roligt folk på s2 tycker jag!

Men om 2 veckor ska jag iallafall till Sala och festa! Erica fyller ju år nästa måndag, så hon ska ha fest! Det kommer nog bli grymt kul! längtar!!

Nu håller jag på att ladda ner G- som i gemenskap! En ur gammal film, sen har jag även laddat ner Changeling med Angelina Jolie! Så idag blir det en filmdag! Hoppas lilla maxen kommer också!

pok!

jag saknar er!





Jag saknar er så fruktansvärt mycket!
Kan inte rå för att mina tårar rinner, det gör ju så ont utan er!

lördag



Hello!

Jag ligger i sängen och orkar inte gå upp fast jag borde plocka ut tvätten ur tvättmaskinen, sen ska nog jag och pappa ut och övningsköra en sväng. sen ska jag hem och göra mig iordning. ska nämligen hem till Carro och Jocke ikväll! Sen blir det nog krogen!

igår tog jag det bara lungt, var och hämtade ut min mobil jag beställde i torsdags! bra med snabbleveranstid, sånt gillas! beställde telefonen på prispress.com. bra sida med bra priser!

nej nu ska jag gå ner och byta om och fixa tvätten!

pok

Torsdag!



Hello!!

Idag hämtade jag Max hos dagmamman, så tog vi bussen hem! Mamma fick lov att skjutsa kattskrället till veterinären för att han varit i bråk och fått ett sår! Tur att Max älskar att åka buss iallafall!

Nu ligger Max och sover och jag ska äta nudlar med champinjonsmak! hur gott lät inte det då?? MUMS! Ikväll blir det shoppingkväll på kupolen med Sara!

Sen har jag beställt en ny mobil idag också JIPPIE!!



yeah!

tisdag!



Hello!

Tisdag idag och jag är ledig! hur skönt som helst att sova ut, och vakna av sig själv istället för att bli väckt av en störande alarmklocka! har sovit hur bra som helst inatt, och haft bra drömmar, bland annat om Hanna och Viktor, som var hemma igen! uuuunderbart! Hanna sa även att hon tyckte jag var bäst. hm måste fråga henne om det sen! haha! Mina små älsklingar, gud va jag saknar er varje dag!

Ska snart åka och hämta Maxen hos dagmamman, sen ska vi åka buss hem! Och det älskar ju Max, han blev jätte glad igår när jag ska att vi skulle åka bussen hem! Sen ska han sova och jag får väl bara sitta och vänta på att han ska slå upp sina fina ögon så vi kan busa  innan han ska hem!

ha en bra tisdag!

pok!




 


grattis Max 2år!


23/3 - 07 föddes världens finaste Brorson, och idag fyller han 2 år!

Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort, och att du blivit så stor.
Jag har aldrig varit så lycklig som jag var den dagen du föddes, jag var så stolt! Eller jag är stolt, stolt över allt du gör! Och min kärlek till dig kommer aldrig ta slut, för den kärleken är större än allt annat! Jag gör vad som helst för dig Max, och jag kommer alltid finnas vid din sida, så fort du behöver mig så finns jag här för dig!   

Hoppas du får en bra dag lillavän, och att du hade det kul på kalaset igår!

Jag älskar dig högst av allt <3















Du är min betydelse i ordet kärlek!

lördag!



Hello

Sitter här nyduschad och fräsch, haha. tänkte snart börja sminka mig och fixa håret innan jag ska hem till Carro, sen vidare till Mikaela innan vi åker ut till festen! Jag hoppas verkligen att det kommer bli kul! är då grymt partysugen iallafall!

Sen ska det bli kul att fira min lilla älskling i morgon, hoppas att han blir glad för presenterna!  Sen på måndag fyller han år! helt sjuk!!!!!

nej nu ska jag kolla på lite bigbrother innan jag börjar göra mig iordning!

PoK

fredag



ÄNTLIGEN HELG!

Idag har jag först jobbat 07:30 till 13:00 som vanligt på fredagarna! Sen gick jag hem till Carro en sväng innan jag gick till kupolen och mötte Sabbeli. Vi gick runt där ett tag, och sabina köpte jätte fina kläder! Hoppas kläderna kan få henne att se lite finare ut iallafall HAHA! nejdå babe du är vackuuuuuur!

Sen våldgästade vi Carro igen, satt och lyssnade på musik och sådär. jag masserade Sabina med en sån där huvudmassage grej också! jag är hennes klia mig i håret slav jämt! haha

nyss rotade jag runt i mitt rum efter en klänning att ha på sig i morgon, ska ju på cocktailfest hos Anna! Ska bli grymt kul! hittade klänningen men hittade även en massa andra grejjer, som typ en lånebok från haga, en tröja jag letat efter i ett år nu och en massa damm! haha

på söndag ska vi fira min lillapluttMax som fyller 2 år på måndag, gaaalet vad tiden går fort!

nej dags för käk!

pok

GRATTIS STOREBROR!



Idag fyller min storebror år, grattis!

Idag har jag jobbat, haft körlektion sen har jag varit hemma hos Sabina! Sabinas mamma hämtade mig vid körskolan sen när vi kom hem så hade Sabina och Paulina lagat mat och tänt ljus! vilka gullungar dom är!  Maten var sjukt god! bandspagetti och köttfärsås och såklart våra älskade champinjoner i köttförsåsen! MUMMA! Sen har vi umgåtts och kollat tv allihopa, jag satt även och spelade Mario på Paulinas DS och vart sur när det gick fel! haha! tack för en bra dag <3

imorgon är det doktorn som gäller!

sen ska jag såklart hålla tummarna för Sabina också ;) LYCKA TILL BABE!!! <3



fredag!



hello

Känns som om jag kommit in i ett mönster där jag bloggar varannan dag! haha!
idag är det äntligen fredag och för mig betyder det lång helg! jag jobbar inte förens på tisdag! verkligen hur skönt som helst!

Ikväll ska jag hem till Ida och kolla på film, Malin blir med också!
och i morgon hoppas jag på lite party! ingen riktig helg utan party ju!
Ska nog vara med Ida och Malin imorgon också, sen Carro också hoppas jag! 

pok!
 

coolaste brillorna! haha

onsdag



Hello!

Jobbat idag, käkade lunch med Sabina också, det var gott, valentinos kyckling är super god! När jag slutat jobbet så gick jag till körskolan en stund, men var så trött så jag inte orkade anstränga mig, så jag åkte hem istället eftersom jag visste att Max skulle vara här! Men han vart skit sur på mig för jag ropade NU SKA DU ÅKA HEM!! när jag kom in genom dörren då var det en kille som blev arg kan jag meddela! haha Men det gick såklart över efter ett tag som tur va!

Nu ska jag snart åka hem till Ida och kolla på film med henne och Malin!
kan tänka mig att ida vill se saw5 hon har tjatat på mig sjukt länge om den nu!
jag som verkligen hatar sådana filmer, jag är ju så lättskrämd! haha

Imorgon är jag ledig, ska bli skönt att sova länge! eller iallafall längre än jag gör när jag jobbar!

pok



tisdag!



Hello!

Sov över hos Ida inatt, så var inte hemma så mycket igår! Vi kollade på film och käkade chips! Sen pratade Ida i sömnen inatt, haha sjukt roligt!

imorse åkte jag in till körskolan, satt lite vid datorn sen hade jag körlektion! När vi var klara blev jag avsläppt i mjälga där jag skulle hämta Max hos dagmamman, han vart jätte glad när jag kom och sprang imot mig, sen ville han visa mig alla leksaker innan vi kunde gå! Vi tog bussen hem och Max älskar verkligen att åka buss!

Nu har vi precis ätit mellis, och han leker nu på golvet med alla traktorer! Han ska vara kvar här tills Simon slutar, Lovisa jobbar ju länge sen skulle hon bort!

igår skulle min Farmor ha fyllt år, jag saknar dig Farmor <3

söndag!



Hello!

Vaknade vid 10 tiden idag av att en liten pojke knackade på min dörr! Simons idé såklart! Då skickar han sin lilla son! Låg kvar en stund innan jag gick upp! Max är fortfarande kvar här, han var nyss in och kramade mig lite bara sådär! Lilla gosungen! Ibland svämmar hjärtat över av all kärlek!

Blir nog en slapp söndag idag, ska ju jobba i morgon hela dagen så! Så idag blir det nog att leka med Max sen kolla på one tree hill såklart!

Nej nu börjar mcleods döttrar på tv och det vill jag se!!

pok!

lördag



Just nu hemma hos oss


Max "spelar" tvspel med Samuel!

jag ligger brevid och bloggar!


Max är söt och Faster är trött!

och i badrummet så håller Simon och Lovisa på att bygga ihop våran duschkabin, vi har nämligen slängt ut badkaret! och köpt en ny duschkabin!

pok

fredag



Hej!

Jobbade till kl 13 idag, sen mötte jag upp min bästa vän, som jag nu är helt säkert på har nått fel i huvudet, eller lider av ticks eller nått allvarligare! Haha sjukare människa får man leta efter, but i still love you bitch!  du är bäst och det vet du!

Nu håller jag på att göra mig iordning, ska först hem till Carro, sen ska jag hem till Emelie och sen vidare till Sabina och Madde ska nämligen ut med dom idag, sjukt längesedan vi var ut tillsammans så det ska bli grymt kul! Flummiga brudar det där! haha!

nej dags att gå!

pok!

onsdag!



Hello!

Idag när jag satt på jobbet så kände jag hur öm jag var på näsan och mindes att jag faktiskt vaknade av att jag dunkade ansiktet i väggen i natt! haha sjukt! Gjorde jävligt ont kan jag ju tala om, och gör ont än! Jag måste ha drömt att jag skallade någon eller nått! Haha lite roligt är det allt!

Har precis pratat klart i telefon med Emelie och försöker nu få tag på Sabina!
Ska ju sova hos Sabina inatt då vi har körlektion samtidigt imorgon!

nej dags för one tree hill!

pok!

Grattis Emma!



Hej

Idag fyller min tremänning Emma 4år, grattis sötnos!
Skickade ett grattis sms till henne i morse, och sen vid lunch ringde Åsa upp och vi pratade en stund, var verklige kul eftersom vi inte pratat på ett tag! Hon ville att jag skulle komma och hälsa på och det ska jag försöka göra! Var ju faktiskt alldeles för länge sedan jag var där!

Har jobbat idag, från 07.30 till 16.00. det bästa på hela dagen var när jag och Sabina käkade lunch på CocoThai! haha så sjukt gott! Sen när jag slutat gick jag till körskolan där Sabina och Cissi var! Gjorde några test på datorn innan jag åkte hem!

Imorgon ska jag jobba, sen ska jag sova hos Sabina för vi har körlektion samma tid på torsdag så det blir perfekt! Äntligen ska man få sova hos Sabina igen, hon har en väldigt skön säng ska ni veta! haha och sen älskar jag att vara hemma hos dom!  Sen älskar jag ju min bästa vän med såklart <3

Nu ska jag kolla på veckans avsnitt av Andra avenyn!

pok



Emma <3

oth





väntar på att fler One tree hill avsnitt ska laddas ner, har väntat allt för länge nu!
Jag är helt beroende av denna serie!!