Sabina 20 årGRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA VÄN <3

Jag har sagt det många gånger men jag säger det igen, är så glad att du är min vän. Jag kommer alltid finnas vid din sida vad som än händer. Det finns så många minnen och dom roligaste minnerna har jag med dig, allt knas vi hittat på, alla gånger folk kollar konstigt på oss när vi skrattar tillsammans och det hörs flera mil. Kommer ihåg första gången vi skrattade tillsammans, en av dom första dagarna på haga, uppe i bildsalen, Eva tappar en binda. Kommer aldrig glömma hur vi kollade på varandra fast vi inte ens kände varandra så började vi as garva mitt under rundvandringen.

Du är en stjärna vännen, och ingen annan kan få mitt att skratta så som du kan, med dig har man aldrig tråkigt. Så lova att du alltid kommer finnas i mitt liv och göra allt så himla mycket roligare!!

Jag älskar dig!

/ Sara

VÄLDIGT gammal bild <3vi två i skolans fotostudio!vi på kryssningen!vi två i Mora, hm.. eller var vi i ludvika? HAHAHAmupparna alltid <3jag älskar dig <3

 


fest
Heej

nu var det längesedan jag uppdaterade, men jag har så mycket i mitt huvud att jag inte riktigt orkar lägga min ork på att uppdatera den behövs till jobbiga saker tyvärr. Men jag mår iallafall bättre nu, vissa dagar bryter jag ihop men annars är det okej..

Ikväll blir det fest för Sabina som fyller 20 år på måndag, ska bli grymt kul. Hon har hyrt en lokal så kommer det en massa kul folk. jag och Cissi var ut igår också, jag lyckades ha sönder mitt bankomatkort, lyckat lyckat.. ska beställa ett nytt så fort som möjligt! Men annars var det helt okej. Fast vi var in på mongo och det sög! usch va dålig musik det var!

tråkiga är ju att jag ska jobba i morgon, usch vilken ångest jobbet ger mig, sover sjukt dåligt nätterna innan jag ska jobba, och stressar upp mig, inte ovanligt att man får ont i nacken och sådär då. och det har ju jag fått såklart, men det är bara att bita ihop..

nej fan nu har jag bråttom, väldigt bråttom kom jag på. ha en bra kväll!!

POK


maxenMax är här och leker, världens finaste brorson <3

att bli faster är det bästa som hänt mig, och snart är jag faster till två <3


kämpar på


heej

Japp jag kämpar på och försöker verkligen vara stark, men jag vet inte hur mycket mer jag orkar, jag vill inte behöva må så dåligt av att vara på jobbet, jag vill inte känna den hemska rädslan jag känner där, känns som om jag bara blir svagare och svagare.

känner mig så jävla töntig, folk tror att det gått över och när det inte har gjort det så känner jag mig ännu svagare, vill inte erkänna hur svag jag är. Jag vill bara få må bra!

Max sov hos oss i natt, brevid mig i min säng faktiskt, hur mysigt som helst, förutom några sparkar i ryggen då vill säga. Och att jag vaknade en gång i timmen och då fick jag lov att kolla så han andades, haha ja va ska man säga, mysigt var det iallafall, min lilla prins!

Vet ni? nu vill jag bara att det ska bli den 22 december, och klockan 11. Då kommer mina änglar hem efter 1 år i Usa, jag saknar dom så himla mycket och vill bara att dom ska komma hem så allt blir som vanligt igen! JAG LÄNGTAR SÅÅ!
fin låt <3

<3
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

<3


inte lätthej

Jag har inte skrivit på länge bara för att jag just nu går igenom en väldigt jobbig period i mitt liv, vilket betyder att jag sover väldigt dåligt, gråter mycket, oroar mig mycket, panikkänslor, en riktigt jobbig tid vill säga.

Jag är stolt över mig själv att jag klarar av att jobba fast jag gråter på mornarna innan jag åker hit, får panik så fort jag är ensam fast jag vet att dom andra bara sitter och jobbar ett stenkast bort.

Men jag hoppas att allt ska ordna sig nu när jag fått hjälp och ska reda ut allt som hänt under dom senaste åren, vilket jag märkte igår var rätt mycket, som jag aldrig hade tagit mig igenom själv tror jag.

vill tacka alla som ställer upp! Ni som orkar höra på mitt prat och orkar trösta mig när jag gråter, hade aldrig klarat mig utan er, så TACK jag älskar er!


solen i mitt liv <3