göteborg med mera


Heej

Nu har jag laddat upp med lite godis och bra musik, för jag tänkte nämligen ge er en lång uppdetering om vad som hänt i helgen och sådär. Så här kommer det :

Fredag:

Jag träffade Ida, Helena, Bergman och Malin på stationen där vi köpte med oss en sallad till frukost. Kl10 gick tåget mot göteborg, resan gick toppen tills vi kom fram till Falköping och loket gick sönder, fick vänta i 40 minuter innan vi till slut fick hoppa på ett annat tåg till göteborg, ett litet regionaltåg som blev proppat med folk! Men till slut var vi framme iallafall och tog en taxi till campingen!

Där checkade vi in i våran jätte söta lilla rosa stuga, sen tog vi oss en promenad till en resturang där vi käkade middag innan det var dags att gå hem och göra sig iordning för kvällen, förfestade ivåran lilla stuga innan vi beställde en taxi som skulle ta oss ner till avenyn, gissa om vi blev förvånade när vi såg att Taxin hade en stor tvskärm så man kunde spela playstation 3. Hur coolt som helst ju och vi ville knappt gå ur haha!

Sen gick vi in på en krog, var inte ett sådär jätte roligt ställe, men vi hade trevligt iallafall och hittade lite trevligt folk som vi satt och snackade med hela kvällen, till slut var det dags att åka hem, Helena och jag var sugna på att stanna men dom andra övertalade oss att åka hem eftersom vi skulle på liseberg dagen efter. Så kl3 kom vi hem, och jag som var så "pigg" deckade i sängen på 2 sekunder!

Lördag:

Vaknar av klockan som ringde 09:15, jag hoppade upp ur sängen hur pigg som helst och väckte dom andra. kan säga att piggheten höll i sig i ca 10 minuter innan jag bara ville krypa ner under täcken och sova resten av dagen, men så blev det ju inte utan vi käkade frukost och tog oss sen till Liseberg, jag åkte inte så mycket karuseller, dels för att jag hade huvudvärk och för att jag inte gillar att åka karuseller helt enkelt. Vart iallafall en tripp in på spökhotellet och jag höll på att kissa på mig av rädsla! skrek och skrattade om vartannat, sjukt kul! Rädd var jag även när vi åkte flumride, haha jag började skrika redan innan stupet, så kan lova att kortet dom tar ser sjukt kul ut hahaha!

på kvällen var det dags för utgång igen, nog kände man sig seg, men till slut vart man pigg igen, och när vi skulle ner till krogen så ringde vi såklart playstationtaxin haha och denna kväll för det singstar som gällde!  Väl nere på avenyn ringde vi en kille som vi träffat dagen innan och han hade fixat så vi var VIP på massa krogar, så vi slapp stå i kö och vi behövde inte ens visa legg. Vilket var tur eftersom vi var för unga egentligen! Denna krog var mycket roligare än den kvällen innan, vi dansade och hade jätte kul hela kvällen, och helt plötsligt var kl 5 och dom stängde, så vi satt utanför och pratade med lite folk innan vi tog en taxi hem.

var väl hemma vid halv 7 någongång, och då satt vi uppe och pratade lite. Ida deckade med halva kroppen i sängen och halva utanför, sen när vi väl fått upp henne i sängen så satte hon sig upp och ramlade sedan ner på golvet och landade med huvudet i nyponsoppan som hon precis spillt ut, alltså vi skrattade så vi höll på att dö. Tog ett bra tag innan vi lyckades få upp henne i sängen igen. Har en rolig film på detta men fick order om att inte lägga upp den någonstans! hahaha

Söndag:

Klockan ringde när vi sovit 1 timme, och då hade vi 1 ½ timme på oss att äta frukost och plocka ut stugan, kan ju säga att det gick sådär, bra att vi beställt städning iallafall, det måste ha tagit flera timmar att städa upp det där! USCH säger jag bara. haha undra om dom hittade tv dosan som vi tappade bort hm..

kl2 gick tåget hemmåt iallafall, och denna gång gick resan smidigt, förutom att Ida ramlade 2 gånger HAHA, vi sov hela resan typ något som vi alla behövde verkligen. var hemma i borlänge kl8 då var det bara att åka hem och ta en dusch som jag längtat efter hela dagen!

Tack brudar för en underbar resa!!

Måndag:

07:40 kom Max hit och jag skulle vara barnvakt ett tag, vi hade det jätte mysigt, satt nerkrypna i soffan med täcke och kollade på micke och molle! När Max tröttnade så lekte vi en massa med traktorer tills lovisa hämtade honom, när han åkt så somnade jag i soffan i några timmar, sen låg jag i soffan och tog igen mig hela dagen! haha

Tisdag:

Jobbade hela dagen sen var jag på kupolen med Carro, så käkade vi Pizza och kollade på idol på kvällen.

Idag:

jobb från 1 till 7. sen har jag bara varit hemma, lagat lite mat och kollat på tv. imorgon ska jag med Sabina på jobb, ska bli kul att se hur det går till när hon fotar en massa skolkort! 

verkligen lång text, undrar om ni orkade läsa allt?

pok 

Det blev en tjej!



Grattis John och Maria till eran lilla dotter som föddes idag! Så himla roligt att vi fått en ny liten medlem i släkten, och som jag gissade från början blev det en liten tjej, välkommen till jorden lilla lilla vän!

och nästa år kommer det fler bäbisar, och inte bara 1 eller 2, utan 3st som det ser ut just nu då, vem vet om det kommer fler? haha första månaderna av året kommer det 3st iallafall. Kan knappt vänta! <3 Sen får vi se om det kommer fler under året, men man vet ju aldrig! =)

Just nu håller jag på att packa, för i morgon åker jag, Ida, Helena, Malin och Bergman till Göteborg över helgen, för att festa, shoppa, och gå på liseberg! Kommer bli super kul tror jag, sen får man ju se hur man mår när helgen är över, men det är ju en annan sak!

får se om jag bloggar från GBG, annars lovar jag att komma med en uppdatering när jag kommer hem!

pok!

torsdag



Hello

Har en ledig dag idag, och igår var jag hemma och var sjuk. Det som är drygt är att jag ska jobba rätt mycket i helgen, 16:00 - 22:00 imorgon, ledig lördag, men sen har vi söndagen och den är drygast 07:00 - 20:00, men får tänka på pengarna, jag menar både ob och några timmars övertid och att jag får vara ledig nästa fredag då jag åker till Göteborg med Ida, Malin, Sarah och Helena, vilken ska bli sjukt kul!

Just nu kollar jag på det sämsta program jag sett på länge, tv4´s nya serie kändisdjungeln, va är dett för skit program om jag får fråga, känns inte ens som om dom är i en djungel, liknar mer en studio faktiskt, fattar inte ens varför jag skriver om detta i min blogg, men blev lite irriterad av detta skitprogram bara.

tacka vet jag idol, roligast nu när det är auditions iallafall får se hur mycket man kommer hinna följa det sen, inte så ofta man sitter och kollar på tv kl 8 på fredagkvällar!

pok




saknar er mina sötnosar <3


mobilkaos!!



åh jag blir så trött på mig själv, köpte ny mobil förra veckan och igår så råkade jag uppdatera den och nu funkar den inte, har sökt runt på internet hela dagen och försöker fixa det. MEN JAG HITTAR INGET.. jag blir galen, har ingen telefon liksom och jag får panik. Försökte starta min gamla mobil men nu funkar inte den heller? asså vad är deras problem? varför ska just jag ha sån JÄVLA otur jämt!!

 

säg gärna till om ni vet någon som kan hjälpa mig!


lördag



Heej heej

Gårdagen var TOPPEN, åkte ju till uppsala disputationsfest för min duktiga kusin Johan! Det var verkligen hur trevligt som helst, älskar att träffa mina kusiner. Fick man ju reda på att man ska få kusinbarn också, inte bara ett heller utan tvillingar, hur coolt som helst, jag blev verkligen jätte glad, kan inte sluta le nu när jag tänker på det, GRATTIS JOHAN OCH SOLMAZ <3

Kunde tyvärr inte stanna så länge som jag hade velat i Uppsala eftersom mamma och pappa åkte hem och jag hade inte haft nån skjuts hem annars, men kände att min kväll som hade startat så bra inte fick ta slut så jag mötte upp Sabina på flamingo, då var väl klockan halv1 så röjde vi runt där inne innan vi drog på efterfest. Men den tog slut ganska snabbt så vi tog en taxi till medväga och var hemma vid 4-halv5 någongång

imorse väcktes jag av damp-kerstin som inte kunde sova, då var klockan bara 10 typ. Fan va sur jag blev, hade det varit jag som väckt henne hade det blivit ett jävla liv och en smäll på käften, nu blev det bara en smäll på käften för hennes del! hohohaha nejdå! Sen började hon spela musik sjukt högt på sin mobil också. Suck vilken brud alltså! but i love you!

Nu har jag precis gjort mig i ordning för nästa party, Ingela fyller 20 imorgon så det ska firas ikväll! Måste bara bestämma mig för vilka kläder jag ska ha på mig, blir något från USA iallafall, har ju en massa klänningar och annat som jag inte testat!

ha en bra kväll!

pok



Den bästa





Att bli Faster är det bästa som hänt mig, jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

dagens roligaste kommentar:

Jag: Vad heter du då?
Max: MAXBOX!!

hahahahahaha! Nån som gillar hamburgarna på Max lite väl mycket kanske?

tisdag



Men tja!

Idag har jag hämtat Maxen hos dagmamman, han hade tjatat hela dagen och sagt till dagmamman att hans Faster minsann skulle hämta honom idag, haha! Och han blev ju inte mindre glad av att jag hade en present med mig, massa små lastmaskiner som han blev överlycklig för! Käkade en glass på Max gjorde vi också innan vi tog bussen hem hit, där Max somnade i soffan. Så medans han sov så satt jag brevid och kollade på Bigbrother.

När han vaknade så lekte vi med hans nya maskiner så åt vi glass igen också, min brorson är nämligen ett glassmonster! Efter ett tag kom brorsan och hämtade honom, så jag la mig i sängen och kollade på andra avenyn på datorn följt av några bigbrother avsnitt, och nu på kvällen har jag såklart kollat på Idol också!

imorgon ska jag umgås med Ida tror jag, får se om fler hänger på.
Vad vi ska göra har jag ingen aning om, men det lär ju visa sig i morgon. Men först ska jag ta mig en rejäl sovmorgon!

pok


lördag

Heej!


Kom hem till Svergie igår vid 11 tiden på förmiddagen, då kom Mamma, Pappa och Sabina och hämtade mig! Jag var sjukt trött kan man ju minst sagt säga, hade bara sovit 1 timme på planet, och klockan var bara 4 i Houston vilken betydde att min kropp var inställd på att sova.

Kom hem och delade ut lite presenter, sen gick jag och la mig för att sova, tänkte att jag skulle sova några timmar, men vaknade efter 45 minuter, då gick jag upp och duschade, sminkade mig, fixade håret och satte på mig en av mina nya klänningar, sen åkte jag hem till Ida, där hon och Malin var. Tog oss ett par öl innan vi gick till Tzatsiki och käkade en god middag, sen fortsatte vi till skrubben där Jossan i baren fixade sjukt goda banansmoothie liknande drinkar åt oss!

Vart kvar på skrubben en stund, träffade Hanna som jag inte träffat på ett tag så pratade en stund med henne. Har inte kännt henne så länge, lärde känna henne genom Emelie nu i somras, men hon är verkligen en jätte trevlig tjej! Kvällen slutade iallafall på krogen, och jag som egentligen skulle ha en lugn kväll eftersom jag sovit så dåligt kom hem vid halv 3 tiden imorse, vem har sagt att man behöver sova egentligen?

Imorse blev jag väckt av Max klockan 11, märks att han saknat mig lite faktiskt, han hade sagt åt mamma att han ville gå upp till mig, sen satt vi i min säng och lekte ett bra tag! Min lilla plutt, fasters älskling =)

Måste säga att jag verkligen saknar Houston, saknar Hanna och Viktor, allt roligt som vi hittade på, shopping turerna med världens bästa kusin,sångstunderna i bilen. Jag saknar till och med att varje dag få se flera avsnitt av Koalabröderna och Jordgubbslisa! Jag hade 3 underbara veckor, TACK familjen Östberg för allt <3

Nu ska jag kolla klart på Wallander - tjuven, sen blir det nått big brother avsnitt, imorgon ringer alarmet kl 08:00 då är det dags för jobb igen, semestern är tyvärr slut nu!

pok



jag och Hanna <3 fler bilder kommer senare.