21år

Jag och min bästa vän i egypten <3

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA OCH FINASTE VÄN <3
Jag älskar dig oändligt <3

idol

Minnah - Alone

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you


Fast jag inte kollat på idol så mycket så har jag ändå en favorit - Minnah :))



videosamtal

Videosamtal på msn med sabina medans hon sitter på toa hahaha.


Videosamtal när Sabina badar. HAHAHA

kul sätt att umgås när man inte är med varandra, hahahaha. vi är nog dom sjukaste människorna i världen men nån måste ju vara det också. Vi skäms inte för nått när vi är med varandra, eller ja inte Sabina iallafall som ni kan se, fast jag kan jag med haha. Men finns ingen människa som Sabina och ja ä glá ja har naa :D
nej nu ska vi fortsätta vårat videosamtal, HEJPAA

O.C


Bild: google
Jag har blivit en riktig O.C nörd och har nu bara 2 avsnitt kvar på säsong 3 innan jag ska börja på nästa säsong, och det är den sista säsongen, eller hur?

Frågan är ju vad jag ska ta mig till sen när jag kollat igenom hela serien.. I-landsproblem på hög nivå!

söndag

Hej
Enda inläggen som skrivits på sista tiden är mina konstiga "mitt i natten"- inlägg. Sådana där konstiga inlägg som typ ingen annan än jag fattar, måste vara sjukt tråkigt för alla andra. Sorry.
Helgen har iallafall varit bra, i fredags åkte jag först hem till Madde där vi käkade och fixade oss innan vi åkte hem till Malin på förfest med Malin, Ida, Malin, Johan och Tobbe. hade jätte trevligt där innan vi drog oss ner på stan där gruppen splittrades. Malin Ida och Malin drog till s2, och vi andra 4 hamnade på flamingo där vi röjde runt på dansgolvet, eller ja vi stod väl i baren en hel del också :))
Igår var Max här och lekte, vi spelade bland annat mulle meck bygger bilar på min dator, mys att ha honom här som alltid. Han är så stor nu och säger en massa kloka saker, och knäppa saker för den delen också. Blir lätt så eftersom han pratar konstant, munnen går i ett på den där grabben. min fina pratglada pojk. <3





......

sanningen är att utan dig är jag ingenting värt..♥

jag hatar att somna

Dagen är okej, men på natten blir det svårt, ensamheten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel, jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet, att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig.
Magnus Wiedeskog - somna brevid dig. Finaste låten just nu.
Jag vill sova men kan inte. börjar tröttna på detta nu..


en helg.

hej.

Blev inget resturang besök med familjen i lördags, Samuel hade feber och mamma har varit sjuk sen i måndags så det blev en lugn hemmakväll liksom i fredags med massa the O.C avsnitt och lite godis och cola.
Idag hade jag och Linda bestämt att träffas, hon bor ju i örebro nu för tiden så nu när hon var hemma passade vi på att ta en långpromenad och snacka. Efter det var det bara hem och börja fixa sig för jobb, storebror och Max var även hit en sväng, så då fick jag iallafall träffa min ena pojk en stund, passade såklart på att pussa på honom och berätta att jag saknat honom, och att jag älskar honom.
Jobbet gick strålande, börjar tro att jag är född till att servera kyrkkaffe :)) haha. Passade även på att hjälpa vaktmästaren med att fixa och plocka undan lite, är ju så van att göra det ändå så det blir lite så av bara farten när jag befinner mig i en kyrka. Jag älskar mitt jobb som kyrkvaktmästare, eller mitt gamla jobb kanske man ska säga, har väldigt svårt att släppa tagen om det, vilken jag borde göra eftersom det inte finns tillräckligt med jobb åt mig längre och jag måste hitta nått annat. suck.
I morgon ska jag fylla i lite papper som jag ska skicka in, har skjutit upp det alldeles för länge nu. Jag är expert på att skjuta upp saker nämligen.. Sen på kvällen blir det badminton.
God natt på er!



lördag

Signe kom hem igår :)) typ 20 minuter efter jag skrivit inlägget om henne, skönt!

Idag har jag planerat in kupolen med Carro, ska bara orka göra mig iordning först sen så ska jag ta bussen in till stan. Blir ingen shopping för min del dock, finns inte så mycket pengar på kontot nämligen. Men kan ju bli kul iallafall.
Ikväll tror jag att vi ska ut och käka någonstans hela familjen, skulle egentligen ha käkat lunch imorgon på farsdag, men jag jobbar, och efter det ska jag träffa Linda som är hemma från örebro.
Längtar efter mina pojkar, men ikväll så ♥

Signe

min fina, fina katt <3
Min älskade katt har varit borta i ett par dagar och jag är väldigt orolig, eftersom hon aldrig varit borta såhär länge förut, och jag går nu runt och tror det värsta..
Snälla Signe kom hem nu.

thats when i love you

When I hear you stop and laugh out loud, when you're falling fast asleep
When you're in the middle of the crowd, when you're lying close to me
When I hear you softly say my name, when you're high and when you're low
You don't need me to explain, 'cause you already know
When you smile, that way, i know, every night and day	
That's when I love you, when I need you
When I care about you, that's when I know without a doubt, that I can't live without you
Everyday I find another reason, every season we go through
And every little thing you do that's when I love you

måndag

Måndag igen, ny vecka och denna vecka ska jag äntligen få jobba lite, iofs inte fören på söndag.
imorgon ska jag till tandläkaren också, bara en vanlig koll tror jag, men ska säga till att dom behöver slipa lite på min plast jag har på mina framtänder. Det är lite vasst på ett ställe och syns så jäkla mycket på framsidan.
ikväll ska jag hem till Ida, får se om vi ska kolla på one tree hill eller kanske nån film. Blir då att käka jordnötsringar och popcorn. Måndagar är ju sjukt tråkiga därför måste man ju lyxa till dom lite Jag började denna dagen med att laga en sjukt god kyckling och nudel wok. Måste säga att jag verkligen lyckades med den! Var läskigt gott! En lyxig måndag GILLAS!
pok

NY MAIL!!

Jag har bytt mail och använder nu endast denna : [email protected]

mardrömmar.

Hej.
Jag har sovit så sjukt dåligt inatt. För nästan exakt ett år sedan så var jag med om en händelse som gav mig fruktansvärda mardrömmar, inte varje natt men väldigt ofta. men för ett par månader sedan så slutade jag drömma dessa hemska drömmar, MEN inatt var dom tillbaka.. Känslan jag känner under dessa drömmar är rädsla, ångest, panik, känns som jag är förföljd och jagad. Vaknade upp svettig och skakade som ett asplöv. Går inte att förklara hur jobbigt det är och jag hoppas jag slipper detta nu..
Nu ska jag åka hem till Sabina <3

Neo

Min fina Neo, går ju inte ens att förklara hur fin han är. mitt hjärta!

Hade en mysig dag i Falun idag, hittade dock inga skor, men det blev en mysig fika och så kollade vi runt i lite affärer. Nu på kvällen har jag hjälp Samuel att installera hans nya dator han köpte idag, och nu blir det film och nått gott att äta till, typ popcorn?

en snygg kille i jeans jacka

Idag gick världens snyggaste kille runt på Faluns gator, jag lovar er. Med en skit snygg jeansjacka och ett par skit tuffa jeans. Denna snygga kille var ingen mindre än min sjukt coola och snygga brorson. Jackan och byxorna har hans morfar köpt i USA :) Coolare pojk får man leta efter!
Han ser ju så sjukt stor ut på denna bild också, ser framför mig när han blir äldre och går runt sådär, men då håller han inte mammas hand längre utan hans tjejs. och några meter bakom går hans Faster för att hålla koll. neeeeeeej väx inte upp plutt, va liten och söt hela tiden!

fredag



Idag blir det Falun med Mamma, Lillebror, Lovisa och mina killar såklart :)
Jag skulle behöva ett par nya skor, men jag får se om jag ens har råd med det.


Sen är det ju fredag också, helgen blir lugn för min del, ska bara ta det lugnt, ingen krog eller så. Kanske en fika med Sabbeli i morgon, sen ska jag spela badminton på söndag med Ida och gänget!
pok.

...

You are my sweetest downfall..

saknar dig

...

<3

Måndag, och jag har sovit alldeles för länge. jaja. frågan är vad man ska hitta på nu?
Imorgon ska jag iallafall in till stan, för kl 13 har jag tid hos arbetsförmedlingen.