onsdag



Hej på er.

Kom nyss tillbaka efter att ha varit ute på en långpromenad, väldigt skönt må jag säga. mötte upp Ida och gick med henne till hennes jobb och efter det tog jag en runda ensam också. Köpte nya promenadskor igår och dom funkade perfekt :)

i måndagskväll så hjälpte jag Sabina att ta ur hennes löshår, kan säga att det inte var någon rolig historia, tog över 6 timmar och Sabina ville typ mörda mig för att det gjorde så ont. Dränkte hennes hår med matolja och balsam, plus ett medel som man skulle använda för att just ta ur löshår, men ändå så hade hon väldigt ont. Om några veckor är det min tur att ta ur mitt löshår också.. jag vill INTE!!

igår kväll var jag med Carro, vi var på kupolen en sväng sen käkade vi god mat och kollade lite halvt på idol och superstars.




söndag



Hej.

Igår vart det fest och utgång fast jag sa att det skulle bli festfri helg, kvällen började hemma hos Malin, där det var en massa trevliga människor. Och jag hade ett sjukt roligt telefonsamtal med en väldigt rolig människa, en vän som alltid får mig att le.

Sen blev det krogen, vi skulle in på Bolanche men dom var stenhårda med åldersgränsen igår så vi kom inte in eftersom vi "bara" är 21. Lika hårda var dom på S1 fast vi alltid brukar få gå in där, aja där smet vi iallafall in en sväng. Vakten hade annat för sig så vi tog oss friheten att bara gå in.

Men sen gick vi vidare och fick dansa lite iallafall, var inte så hemskt kul. Jag tog iallafall bussen hem vid halv 2. Och i morse var det bara att gå upp vid 9 för att jobba en sväng mellan 10- 13. Ville helst dö när jag vaknade imorse, men fick lov att ta mig i kragen och gå upp. Jobbet gick bra iallafall, var ju som sagt bara 3 timmar så.

När jag kommit hem och vilat mig en stund så kom Max och Neo, jag skulle nämligen vara barnvakt åt mina älskade pojkar, vi hade jätte mysigt bara vi 3 :) Sen åkte Max traktor med Simon och jag tog en promenad med Neo i vagnen så han fick somna. När han vaknade så gick vi in så han fck äta lite banan och få ny blöja :)

Tack mina fina pojkar för idag, jag är så glad att jag har er och ni är verkligen dom bästa som finns i mitt liv. Jag är så stolt över er mina fina <3


Max och Neo <3

fredag



Hej

Sov hos Sabina inatt, vi åkte till kupolen igår kväll och kollade runt, sen slutade det med att jag sov där. :)

Jag och Sabina käkade iallafall munkar till frukost, nyttiga klubben verkligen. Sen skulle Sabina jobba så jag vart själv ett tag innan jag tof bussen ner på stan en sväng och sen vart det en tur på kupolen med Ida, Malin och Carro. Hittade ingenting gick mest runt och klagade på att det var så varmt! Kupolen firar ju 20år så det är sjukt mycket folk där!

ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, legat i soffan och kollat på tv. Blir ingen utgång denna helgen heller, vilket faktiskt känns skönt, är rätt tråkigt att gå ut i borlänge faktiskt. Imorgon kommer Max hit så kanske vi ska hälsa på morfar, annars blir det massa lek. Och på söndag är det jobb som gäller.

Nu: dags för dusch sen en film!

pok


min fina lilla pojk, min NEO <3


en liten 1 åring!



Idag fyller mitt fina kusinbarn Lin 1år. Grattis fina tjejen!


söt som socker!

torsdag



Hej

Sitter i soffan just nu och bara tar det lungt, har varit ute och flängt varje dag ett tag nu och i morse hade jag huvudvärk så jag orkade inte göra nått idag.

Sabina väckte mig först vid 10 i morse men jag somnade om och sov till klockan 12 då Mattias väckte mig, Snälla vänner man har då, haha fast jag tycker om dom ändå faktiskt. Käkade Nudlar och oboy till frukost/lunch hade ingen ork till att laga nått annat idag.

Nu har jag faktiskt tröttnat på att ligga här och inte göra nått.. saknar mina fina brorsöner också, usch allt känns jobbigt idag, får se om jag hittar nån att hitta på nått roligt med skulle behöva det idag känner jag!



Can we pretend that airplanes in the night sky
are like shooting stars, i could really use a wish right now..

Sala



Heej

I fredags åkte jag till Sala och hälsade på min fina Frida, blev dagar fyllda av skratt som vanligt, men vi han också med att festa, kolla film, träffa Erica och andra underbara människor i Sala. Kom iallafall hem i tisdags och det första jag gjorde var att träffa Max och Neo såklart hade saknar mina grabbar!

Idag ska jag jobba, ska servera surströmming i kvarnsveden, vi får se hur det går, jag är ju nämligen sjukt känslig mot lukter så hoppas jag inte spyr bara. Imorgon ska jag gå brevid en annan vaktmästare i stora tuna kyrka och likadant på lördag, ska nämligen bli vikarie där också när det behövs.

Nej nu ska jag göra nå mat som jag sen hoppas på att jag får behålla ;)

pok


ny bild på mig med min hårförlägning

jag och mina killar







Ni är det finaste i hela världen <3 jag älskar er oändligt!