(:

Max och Neo, på Max´s fyrhjuling :)
Hej
Idag har jag inte inte gjort mycket ska jag ta att tala om, vaknade ca 10:30. Satte igång datorn, loggade in på msn och pratade med Johanna, som vanligt :) Men sen skulle hon i väg så jag fick så tråkigt att jag somnar och sover mellan 13-16, wiiiie en liten tupplur på 3 timmar.
Nu ska jag iallafall snart göra mig iordning och åka in till stan och träffa Madde. Jag har inte varit utanför dörren på hela dagen så nu är det dags! Varmt ute hoppas jag.
pok.

:)

Cool pojk! <3

(:

''

Hej hej hallå.
Det här måste ju vara svergies tråkigaste blogg, förutom alla bilder på alla mina fina älskade små barn då såklart. Mitt allt här i livet <3
Jag och Ida var ut igår, först var vi hos ida och drack lite vin, och nån öl. Sen gick vi hem till Ingela där Emelie och Nicke var också, satt och pratade en stund innan vi traskade ner till skrubben, där man träffade en massa folk att babbla med.

Sen delade jag och Ida på en Pizza tydligen innan vi började gå hem till Ida. väl där hemma så somnade Ida i soffan och jag la mig i sängen och kunde inte somna fören efter 5 någon gång, så vaknade jag klockan 9 sen. jippie. Jag har inte varit ett dugg pigg idag, har legat i Idas säng hela dagen och mått dåligt. Och Ida den jäveln mådde bra och bara skrattade åt mig.
Nu är jag iallafall hemma, och har lekt med Max och Neo nu på eftermiddagen :) mina pojkar <3
Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av One tree hill :)) wiiiie!!

puss / sara
<3<3<3

:)

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever beknäppa

ibland är det ganska uppenbart att vi är släkt, älskar dig lilla knasunge! <3