finaste

Finaste tjejerna i världen, Hanna och Elin <3

Idag åkte vi hem till min kusin en sväng.. Äntligen fick jag träffa henne och barnen igen, dom är så fina, så fina. mina små hjärtan.. Bilderna ovanför är på Hanna och Elin, mina absoluta favorit tjejer. Viktor sprang mest runt och lekte så honom fick jag tyvärr ingen bild på..
Efter vi varit hos kusinen så åkte vi och hämtade Max och Neo hos dagmamman och nu är dom här ute och leker, Max iallafall, Neo sover sött i vagnen.
Jobb hela helgen tyvärr, men som tur är så är det bara kortpass denna helg då brukar tiden gå snabbt :)
Puss!

sooool

Max på sin nya cykel <3
Jag har varit ledig i 2 dagar och är även ledig i morgon.. sköööönt. och vädret går ju inte att klaga på, hur soligt och fint som helst, me like.. Idag vart det en vända till Falun med Sarah och Ida sen även en lunch på thai här i stan. Sen har jag busat ute i solen med mina fina pojkar :)
imorgon blir det förhoppningsvis en vända hem till Kusinen och mina fina kusinbarn, saknar dom hur mycket som helst <3
Pusshej!

sommar, sommar, sommar

Neo <3
Sommaren fortsätter.. fast jag jobbar mest, kommer ruttna bort på den där macken snart! Men har även hunnit med en massa kul, som tex. Peace and love och Melissa Horn konserten.. och såklart massa roliga kvällar med mina fina vänner, dom bästa av dom bästa är ni!
Men än är inte sommaren slut, och jag ska försöka njuta så mycket det bara går tillsammans med mina fina brorsöner och mina vänner.. Jag och Ida planerar en liten semester om några veckor, hoppas hoppas! Kan bli grymt!
puss och hej!

sommar

Våran fina knasboll <3

vila i frid.

Att sånt här händer är helt ofattbart, att en sån glad och fin tjej inte finns mer är helt sjukt..

Vila i frid! <3