tisdag



helluu


Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med lite ingredienser, för jag ska nämligen baka idag hade jag tänkt. Sen när jag bakat klart så ska jag hem till Ida blir tv-kväll hos henne nämligen. Tänkte ta cykeln dit så jag får lite motion samtidigt, plus att det blir lättare att ta sig hem sen.

pok


onsdag



Hej

har bara varit hemma idag också, skrivit på mitt cv. Ska nog börja träna så jag har nått att göra på kvällarna så behöver jag energi också. Min energi ligger på noll just nu har jag har egentligen inte lust med nått överhuvudtaget, men jag måste ju kämpa mig upp ur sängen varje morgon.

Igår kom Max hit, så vi två var ute och lekte. min fina fina brorson. <3


tisdag



Hej.

Idag har jag bara varit hemma, har skrivit lite på mitt cv. Men det är grymt svårt men nu har jag börjat iallafall. Sen finns det ju inga jobb att söka, men snart har jag ett cv iallafall. Ska nog skriva in mig på arbetsförmedlingen i morgon. Får se om det funkar.

Just nu saknar jag mina pojkar <3


måndag



hej.

Denna dagen börjar bra, och då har jag inte ens kommit ur sängen än, så jag menar dagen kan ju bara bli bättre eller hur? Solen skiner så ut ska man ju idag, ska åka in till stan och senare ska jag möta upp Carro och Ida. Skulle ut och gå eller nått i det sköna vädret.

<3


bilder


här kommer lite kalas bilder


gruppbild på alla barnen, haha.


mina 3åringar <3

Alfred och Hanna <3 så fina


<3


min älskling!


världens finaste Viktor <3


Viktors kalas



Hej

Idag tog jag med mig Max och åkte på 3 års kalas i kälarvet, Viktor har ju också fyllt 3 år närmare bestämt den 31 Mars. Men då var dom i USA hos Fredrik så kalaset blev idag.

Det var jätte kul att träffa alla och Max sa att han hade haft jätte kul fast han var blyg i början och hängde på mig hela tiden. Roligast var det nog med fiskdammen, barnens favorit. En annan favorit var ju att busa med Erik såklart.

Idag är det ju den 10 April, och hela två år sedan jag var på studentkryssning med min klass. alltså 2 år sedan jag träffade dig. Och du blev en av mina närmaste vänner. Men mycket har ändrats men jag vill att du ska veta att jag alltid kommer stå bakom dig och älska dig vad som än händer, och jag vet att du mår bra just nu och har allt du behöver. Men nån gång kommer det komma en dag då du behöver en riktig vän, då du kanske behöver mig. Jag önskar du kunde se det nu innan du sårar mig mer..

har alltid tänk på dig när jag hört denna låt..


Fredag



Hej.

Är tillbaka i Borlänge efter några dagar i Sala, åkte dit i tisdags för att överaska Erica på hennes 21 årsdag och umgås med Frida. Frida mötte upp mig på stationen när jag kom, sen gick vi runt på stan för att jag skulle leta present. Sen åkte vi hem till henne och väntade på att Erica skulle komma hem. När hon väl var det så gick vi till henne. Tror hon blev glad av att se mig, men eftersom hon hade planer med sin kille så vart vi inte kvar så länge, istället gick vi hem till Frida och kollade på film sen låg vi och pratade till sent på natten.

På lördag så kom Fridas kusin på besök så vi 3 åkte ner till stan och kollade runt på stan och tog en fika, var meningen vi skulle träffa Erica, men annat kom imellan. Så vi åkte hem och tittade på tv, sen på kvällen spelade vi spel, först spelade vi 3 alfabet men sen när Fridas kille Johan kom så spelade vi med andra ord. Och gud va vi skrattade, Roligaste spelet som finns skulle jag tro. Sen när vi spelat klart kom Björn hem :) då kollade vi på Eva och Adam avsnitt resten av kvällen.

Igår gick vi upp vid 9 för Fridas Farmor skulle skjutsa hennes kusin till västerås och vi skulle följa med eftersom vi skulle träffa Jocke där vid 2. Väl framme i Västerås gick vi och bokade en tågbiljett till mig, sen kikade vi runt på stan, käkade donken och vi hann även med en fika innan vi mötte Jocke. Han ska nämligen gå med Frida på hennes studentbal så vi skulle kolla på balkläder åt honom, väldigt stilig blev han kan jag lova :)

När vi var klara där åkte vi mot Sala igen, åkte hem till Frida tills mitt tåg skulle gå.

 Fast dagarna var hur bra som helst fylldes dom även med massa tårar och besvikelse, men då är det tur att man har världens bästa Frida. Tack för allt gumman, nästa gång jag kommer blir det en helg och då blir det party <3 Älskar dig min stjärna!

 


tisdag

¨

Heej.

Jag är redan vaken, hade så jäkla ont i magen så jag vaknade av det, men det gick över på en gång men jag kunde inte somna om, typiskt. Men nu har jag ändå inte tid att sova mer, har nämligen saker att göra idag, roliga saker! HIHI..

Max var här och visade deras nya bil igår, min bror har ju sålt sin Cheva. Men har köpt ännu en, fast vit. Det Max tyckte var bra med den var att det fanns mugghållare till honom i baksätet, annars vet jag inte om han var så nöjd! haha. Men jag tyckte den var snygg!

Igår var jag, Mamma och Pappa till Lager 70 i Insjön och shoppade lite kläder, jag kom därifrån med 2 olika leggingsar och en jeansjacka, Tack Mamma!  

Sen måste jag även skriva GRATTIS till Erica som fyller 21 år idag! :)

Nej dags att börja fixa lite innan jag ska in till stan..

Pok




<3 



jag är glad



Är glad idag, fast jag jobbat hela dagen. Men bästa Mattias var ju där, så är alla andra åkt så tog jag en liten paus och satt och snackade med Mattias i vårsolen, och han fick mig på bättre humör, vilken kändes hur bra som helst. Han är verkligen en person man kan prata om allt med och som alltid får mig att skratta!

Sen fick jag ett samtal från Sabina, hon är ju i egypten igen med sin mamma och syster denna gång Vart chockad och jävligt glad att hon ringde. Fast den jäveln hade gett MITT nummer till en dryg egyptier som tydligen var galet kär i henne, tack då slyna! hahaha men skönt att höra hennes röst, saknar henne ju. Men i morgon kommer dom hem! :)

Igår var det en mysig påskafton hos mina favorit pojkar, dom finaste brorsönerna i HELA världen. Neo har blivit en liten tjockis så jag gav honom namnet Buddah, sen blir han ju bara sötare för varje dag som går, lika med Max. Hur fina kan människor bli?


fasters buddah <3


pojkarna i mitt liv <3





påskafton



Glad påsk!

Nu ska jag åka hem till mina 2 absolut favorit killar, ni vet nog vilka dom är. Där ska vi iallafall äta påskmat. Ska bli grymt gott!
 
ha en bra kväll!

glad påsk!



heej

Idag är det långfredagen och idag ska man tydligen ha tråkigt? det har inte jag haft iallafall, Jag mamma och Samuel åkte och hämtade upp Maxen, sen åkte vi och hälsade på Morfar och Lillemor som bjöd på fika. Var där ett tag och Max busade runt, sen åkte vi hem till Simon och Lovisa och jag fick gosa lite med Neo, lilla tjockisen. Saknar mina pojkar redan, men i morgon ska vi dit på påskmiddag på kvällen, fast först kommer dom hit på dagen, för Lovisa ska rida testa rida nån ny häst vi har och barnen ska vara med oss :)

Jag ska snart gå tilll bussen och åka hem till Ida, blir lugnt i kväll med film.

på söndag blir det jobb hela dagen, ska bli så skönt att tjäna lite pengar..

glad påsk på er !

<3