lördag



Hello

Nu var det längesedan jag bloggade, och mycket har ju hänt!

i onsdags fyllde jag ju 20 år och den dagen började med att jag jobbade några timmar, sen käkade jag smörgåstårta med familjen, och senare på kvällen kom även Sabina Ingela och Paulina förbi med presenter till mig, vart jätte glad att dom kom, min andra familj ju! 

Sen på kvällen åkte jag och mamma och hämtade upp Ida och Emelie, så åkte vi hem till Ida och började fira min födelsedag, Malin kom också dit och senare så drog vi in till stan där vi satte oss på skrubben! Sen när klockan började närma sig halv2 gick jag och Emelie in på flamingo en snabbis, jag skulle nämligen få en gratis drink i baren, eftersom man får det när man fyller år!  haha så den kunde jag ju inte bara skita i liksom!

Sen gick jag och Emelie och käkade kebabtallrik på bellas, satt och snackade om allt mellan himmel och jord, Emelie är verkligen en toppen tjej som man kan prata om allt med,  Tog väldigt lång tid för oss att äta eftersom vi pratade så mycket, haha. Jag är sjukt glad att jag lärt känna denna bruden!

På torsdagen låg jag i soffan och var bakis hela dagen, men sen på kvällen var jag på Bio med Sabina, sjukt underbart att umgås med min älskade vän, älskar varje stund jag får vara med henne och skratta åt allt och ingenting! Jag sov även över där och fick skjuts till jobbet igår av Ingela, jobbdagen var rätt lugn jobbade ju bara 5 timmmar så.

Sen när jag slutat igår så skyndade jag mig hem för jag skulle vara barnvakt åt min älskade brorson medans Simon och Lovisa var på IKEA, jag och Max tog bussen in till stan och busade i parken tillsammans med Ida och Malin, en glass hann vi även slänga i oss, efter några sköna timmar i solen så åkte vi hem till Ida där jag skulle hämta lite grejjer jag glömde i onsdags!

Sen var det bara att åka hem och beställa en Pizza vi kunde dela på, riktigt gott tyckte både jag och Maxie, efter maten gick vi ner till tunet där samuel hade avslutning med schacken, Max lekte lite med barnen innan vi gick hem till lägenheten igen, där satte jag på en film till Max, Nalle puh såklart, hade även kollat på det när vi käkat Pizza, Max älskar verkligen Nalle puh, eller ja han älskar tiger! Sen var det bara att tvätta Max, sätta på honom pyjamasen, ge honom välling, läsa saga, mysa lite och sen lägga honom i sängen och låta honom somna!

När brorsan och Lovisa kom hem så skjutsade Simon in mig till stan, skulle hem till dennis där det var ltie folk, vi gick ner och satte oss på bakfickan, där träffade jag Emelie och hann iallafall säga hej!  När bakfickan stängde vid 1 så gick vi till skrubben en stund innan jag och fanny gick in på flamingo där vi var i typ 30 minuter, haha Tog sedan bussen hem!

idag vakande jag sent, och nu väntar jag på att Max och dom ska komma hem från Leksand så jag kan busa lite med honom i det fina vädret! Solen lyser och inte ett moln på himlen! sköööönt!

Min älskade kusin ville även se bilder från i lördags, ditt ord är min lag så här kommer lite bilder:


min fotomodell till brorson!


paket öppning!


Lovisa och Samuel


Moster, Karin och Erik :)


moster Gun

 
fortfarande paketöppning


släkten har åkt hem och kompisarna kommit, paket öppning igen, hm stenar?


sanna och elin


Ida


mer paket


Tobbe!


Jocke och Robban!


Adam, Sabina och Madde


en del av allt folk som var här!


Sabbeli


folk


5kamp!


5kamp


5kamp, suddig bild, men vi körde pennan i flaskan här!

 
avslutar med en fräsch bild på mig, haha. för efter 5kampen dog nämligen min kamera tyvärr, så ni får tyvärr inte se när det var som mest folk här, eller när folk var som mest fulla och glada! haha

pok

20år



Jag fyller 20 år idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


underbar helg!



Heej!!

Festen i lördags var toppen, jag hade det helt undebart och vart så glad att så många kom! Vi käkade mat, drack öl och hade femkamp! Sen fick jag såklart presenter, fick bland annat presentkort på systembolaget för sammanlagt 550 kr! jiho!! Tack så jätte mycket allihopa, jag hade en toppen kväll verkligen!

Igår var jag sjukt bakis hela dagen, trött i kroppen också, men Lars och Maj var här och firade mig, sen var vi ut till simon och lovisas hus och kollade! Sen gjorde jag inte så mycket mer, låg i soffan och vilade mig!

Mamma fyllde ju år igår med, grattis! Så idag ska jag åka och köpa en present för jag hann inte göra det förra veckan!

såfort jag hittar kamerasladden så kommer det bilder från festen!

pok

lördag



Heej!


Idag är det partydags här hemma, jag hoppas verkligen att det kommer bli kul! Fast än är ja inte riktigt pepp, men hoppas att jag hinner bli det innan kvällen! Just nu är jag bara trött, hungrig och så fryser jag och svettas om vart annat. Känner mig lite stressad också, men är för trött för att orka sätta vart och fixa, 3 timmar kvar tills släkten kommer ju!

har även satt upp 2 konstverk på min vägg, två teckningar jag fick av max när jag hämtade honom hos dagmamman! dom är riktigt fina ska jag berätta för er!

Nej dags att sätta fart nu, Zzzzz..

pok

torsdag!



Hej, höll på att skriva lördag i rubriken, men det är ju faktiskt bara torsdag!

Igår vart det en spontan utgång med Sabina, Jimmy, Cissi, Madde och Linda! Och kvällen vart hur lyckad som helst, var på flamingo och det var faktiskt riktigt roligt, mycket folk var det också,  träffade bland annat Emelie!

Vart lite problem när jag och Sabina skulle ta oss hem till medväga, för när vi käkat och börjar gå upp mot turistbyrån märker vi att hela stan är död, ingen taxi så långt ögat kunde nå! Så då blev det till att lifta hem, och till slut kom det faktiskt en snäll en som plockade upp oss! Nog för att vi fick betala 200 spänn men vi kom ju hem iallafall!

Nu på kvällen har vi satt upp party tältet som jag ska ha fest i på lördag! jätte bra blev det!

tack alla för igår <3

pok

onsdag

Heej!

Idag har jag hämtat Maxie hos dagmamman, jag älskar att göra det! Och han blir alltid så glad när man kommer, sen gick vi in på ica en snabbis, det var så varmt så vi behövde festis och glass. Så köpte vi jordgubbar också, som Max ska få som mellis när han vaknar, ja för han somnade på bussen och sover än

Och jag ska fortsätta städa lite inför lördag! 3 dagar kvar nu, jag ser verkligen fram imot festen, först för släkten kl3, sen för alla kompisar kl 7! Men känner jag min släkt så kommer nog vissa att försöka stanna kvar och träffa mina vänner, haha Lillen har redan sagt att han kommer till 7 istället för han ville hellre ha öl än fika! haha Ja ni släkten är värst, plus att den är bäst!!


pok

tisdag



Hej!

Nu har jag inte skrivit på hela helgen, men helgen har iallafall varit toppen, cirkus med Sabina och hennes mamma ifredags, vi kanske var lite för gamla för just den där cirkusen, men kul hade vi iallafall! Kan ju förresten aldrig bli tråkigt när man umgås med dom där 2 <3

i lördags var jag på barnkalas på leklandet för älskade Paulina som fyllde 8år den 15maj<3 Det var grymt kul med kalas, sen efter det följde jag med hem till Sabina och dom ett tag, vi körde lite skipboo såklart, roligaste spelet ju! Jag börjar bli lika mycket nörd som dom andra nu! haha  

i söndags jobbade jag, sen var jag på gymmet med carro!

och det blir gymmmet idag igen, sen måste jag hem och städa rummet! måste väl vara fint här hemma tills på lördag då jag ska ha 20årsfest!

pok

fortfarande torsdag



Haha, jag hade så tråkigt när jag vaknade så tidigt! Så jag gick in på Vakna med the voice och kollade på massa roliga klipp, hahaha, saknar att kolla på det här på morgonen, jag och Max brukar alltid ha det på i bakgrunden då vi lekte, under den tiden jag hade hand om honom!



detta klipp är så sjukt roligt! hahaha

torsdag!



Hello!

Klockan är bara lite efter 10 och jag är vaken, och jag är ledig!! Hallå hur kan det vara möjligt att jag sovit såhär lite? Kan det vara för att jag om 13 dagar inte längre är tonåring? Är det slut på att sova till 12-13 om dagarna? Haha, hoppas inte, jag älskar att sova! Får testa på lördag för då är jag också ledig!

idag ska jag ha Max, får se om jag och mamma åker och hämtar honom eller om Lovisa kommer hit med honom, för han är hos en vikarie dagmamma idag, och vi har inte varit där förut! Men det visar sig, får då iallafall träffa honom idag <3

Igår var den bästa dagen på länge, fast jag hade städning av kontoren, men jag var med Sabina igår efter det och gud va jag har saknat henne, hon kom till mitt jobb när jag slutat sen satt vi där ett tag innan vi åkte runt lite i bilen, och sen åkte vi hem till henne där vi spelade skipboo med Ingela! Det spelet är sjukt kul, och vissa har nog blivit lite beroende ;) haha tack vännen för igår, och alla andra dagar du lyser upp!

Without you i would´nt survive!

måndag


Hej!

Idag var det min tur att hämta Max hos dagmamman, jiho! Men innan det så var jag ute och gick med Carro och Mikaela, en promenad som slutade hemma hos Ida, som Carro ringde och väckte. Jag ville först inte att dom skulle ringa och väcka henne eftersom hon började jobba senare och kunde alltså sova hur länge hon ville typ. Jag tycker faktiskt inte att man ska väcka en person före 12 om den har chansen att sova så länge! haha jag menar klockan var bara 11!  Men hon vart iallafall glad för lite sällskap, så vi var kvar där tills det var dags att hämta maxie.

Mikaela och Carro följde med, och Max vart jätte glad när jag kom. Slängde sig runt min hals och skulle kramas, och det säger man ju inte nej till! Vi gick sen till Ica Maxi och handlade, Max fick en traktor av mig! Det var han värd eftersom han får mig att må så mycket bättre jämt! 

Sen tog jag och Maxen bussen hem, och han somnade på bussen när vi nästan skulle gå av! Väl hemma så sov Max i vagnen på altanen och jag satt brevid och käkade nudlar och hade datorn med mig, mys!

Imorgon är det dags för jobb igen, kommer jobba mellan 11-19, lite drygt men jag får väl stå ut!


Pok

söndag


Hello.

Idag har jag inte legat i sängen hela dagen, utan jag har varit med Max! Vilket är mycket bättre, han ger mig ork! Vi har varit ute, sen var vi och handlade med Mamma, först i Sellnäs där vi köpte glass till alla, sen åkte vi ut till simon och lovisas hus där dom höll på att bygga, så vi åt lite glass innan vi åkte vidare till Ica Maxi och handlade! När vi kom hem kollade vi på nalle puh film på min dator.

Nu har Maxen åkt hem, men jag kommer träffa honom redan imorgon eftersom jag ska hämta honom hos dagmamman.  Jag frågade om han ville åka buss, då sa han nej, så jag frågade vad han ville åka då? TRAKTOR blev hans svar! hahaha knasboll!

imorgon innan jag ska hämta Max, ska jag antingen gymma, eller ut och gå en promenad med Carro och Mikaela, vi har inte bestämt oss riktigt än. Så blir till att gå upp tidigt imorgon, får se hur det går, jag har ju jätte problem med att somna nu för tiden, så nu när jag varit ledig så har jag sovit till 13:00 varje dag nästan!

jag saknar dig <3


pok!

lördag

Hej!

Jag är tillbaka, har inte orkat blogga på hela veckan, och det har sina anledningar. Jag har varit ledig mycket men har ändå bara legat i sängen hela dagarna och sovit! Har inte haft ork till något,  jag har kollat på massa filmer, jag har legat och kollat på alla bilder på min vägg och jag har saknat min bästa vän, och hon vet inte ens hur mycket..
 
Nu väntar jag på Maxie, pojken som kan ta bort allt det mörka i livet, jag älskar dig!

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar




måndag!



Hello!

Vet ni hur underbart det är att komma hem efter 8 timmar på jobbet och det första man möts av är en liten kille som springer imot en och slänger sig runt ens hals? Jag trodde att jag skulle spricka av kärlek, jag har verkligen världens bästa brorson! Han vet verkligen hur man gör sin Faster på bättre humör! Jag älskar dig oändligt min lilla skitunge <3


bilder :)















JAG ÄLSKAR DIG MIN PLUTT!

sooooool



Hello

Sitter ute på gården i solen och skriver, hur härligt väder som helst! Max springer runt och vattnar blommor med sin nya vattenkanna han fick av sin farmor idag, och vi andra får springa in och ut och fylla på den med vatten! Vi har även spelat fotboll och hoppat studsmatta, och ikväll blir det grilling! 


dags att ta hand om max som just vattnade sin sko..

hörs senare!