tack



Kände att jag måste skriva ett till inlägg idag..

och detta inlägg tillägnar jag Anna Dahlberg

En person som alltid hjälp mig, så fort det var något fel såg Anna det och hjälpe mig alltid att reda ut det. Det var Anna som fick mig att inse att folk inte kan behandla mig hur som helst, hon gav mig styrkan att säga ifrån, och våga tro på mig själv.. Tack Anna, och grattis till ditt andra barn!


image154

Kommentarer
Postat av: Miriam

Jo det är drygt men konstigt nog har allergin och astman inte varit så rälig som den annars brukar vara kring denna tid. Jag har oxå pulmicort som jag tar varje kväll, sen hade jag bricanyl innan till det när jag fick astmaanfall så att säga men tyckte tillslut inte den hjälpte riktigt så fick istället buventol istället för bricanyl, buventol har samma funktion...man tar den när man känner andningssvårighet och så pulmicort tar man regelbundet.
Jo jag längtar tills han tittar ut nu...dagarna känns extra långa nu alltså!
Puss

Postat av: Miriam

Tack så mkt, värmer att höra :)
Men så var det för mig med, med bricanylen. SÅ då sa jag till och fick istället buventolen. Det är lixom inte meningen att man ska behöva ta två eller fler inandningar av medecinen utan den ska hjälpa på första, annars är den för svag. Dessutom så blir man helt skakig i kroppen när man tar mer än 1 åt gången. Så säg till om det, att den inte hjälper så bra så du får en annan. Det gjorde jag.
Och man kan kanske oroa sig att man ska bli mer beroende om man börjar på något starkare men så är det faktiskt inte. Jag tog mer Astmamedecin förr än vad jag gör nu. alltså buventolen kanske jag tar mindre än 1 gång i månaden, så sällan får jag besvär och när jag då tar den så försvinner det direkt. Precis så ska det vara...man ska inte behöva lida i onödan.
Däremot ska man vara försiktig med det hära i tablettform, finns ju sådant med. Och DET är tydligen starka grejer och leder bara till att man blir helt beroende...alltså alltid måste ta skiten. Det sa min astmaläkare att han inte tänkte ge mig för jag har alldeles för lätt astma för att ta sådana starka grejer. Men jag vet en vän som hade ungefär samma astma som mig, hennes läkare skrev ut...och det tycker jag är skit med sådana som inte bryr sig om vad dom gör, allltså läkare då..
Fan va långt det blev, sorry!
Puss!

2007-06-29 @ 12:55:39
URL: http://bambissyrra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mail/msn?

Har du också en blogg?

Kommentar:

Trackback