min film till dom bästa i mitt liv.jag har klippt ihop denna film till mina brorsöner, ni är mitt allt. Jag älskar er grabbar <3

jag vill ocksåJag vill också ta studenten.. igen.

det var ju sååå kulfan det är 2 år sedan nu. i´m getting old.

torsdagHello.

Hade tänk åka till Sala idag men det blev ändrade planer så jag åker i morgon istället, Erica skulle jobba så då hann hon inte ses idag. Men hoppas hon kommer hinna ses i morgon innan jag ska till Frida. på tal om Frida så tar hon studenten idag, GRATTIS! Men eftersom hon har pluggat i norrköping så blir det studentfest i Sala i morgon. Som jag verkligen ser fram i mot.

Nu snart så ska jag åka in till stan och kolla på studentpresent till Frida, och fixa lite annat. Sen blir det även en sväng hem till Ida. Så ikväll måste jag ju välja lite kläder att ha på mig i morgon och såklart boka tågbiljett.

vi hörs.


jag och mina salabrudar <3


skolavslutningHej

Imorse var jag uppe redan vid 9 minsann, skulle med på Samuels skolavslutning nämligen. När vi kom dit visade det sig att mina kära vän Mattias var prästen som skulle hålla i det, alltid lika kul att träffa honom. Men typiskt nog missade jag hans roliga skämt som han drog för då var jag och Neo utanför kyrkan för han var lite ledsen. Men jag har skrattat åt Mattias skämt förut så jag klarar mig, haha.

avslutningen var fin fast jag och Neo missade en hel del så hörde vi iallafall lite musik ut. sen fick jag träffa lite gamla lärare också, en lärare träffar jag alltid på överallt, är det inte på nattbussen hem från krogen så är det på after ski:n i sälen eller ja på avslutningar. konstigt.

På eftermiddagen kom Max, Neo och Lovisa hit. Sen kom även Simon hit efter han slutat jobba då vi fikade med massa gott fikabröd för att fira Samuels skolavslutning. Jätte mysig eftermiddag med mina pojkar!

snart dags att försöka sova, natti natti!tjockis <3


jannemäänmin plutt <3 sötaste i världen!

måndagHej

Kände att det kanske var dags att skriva igen då..

I Helgen var det falun för hela slanten som gällde, det var ju falukalaset där i helgen nämligen, på fredagen var det rix fm festival, fast den gick vi aldrig på. satt i öl tältet nästan hela kvällen och gick sedan på klubb åh. Men på lördagen såg vi iallafall Ebba gold sen blev det även denna kväll en sväng förbi Åh.

idag ska jag till kupolen och leta student present till Frida, åker ju till sala för att vara med på hennes studentmottagning i helgen. jag läääängtar! 

dags att göra sig iordning

pok