hos sabina


heej

sitter hos sabina just nu, blir utgång ikväll igen.
hoppas det blir lika kul som förra helgen, det visar sig ju sen haha.

nej nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen byta om och sminka mig.
sen ska vi ner och förfesta i stan med lite folk!

ha en bra kväll!

jag lever



Yepp gott folk, jag lever!!

Gick rätt bra hos tandläkaren, jag lagade en lagning som tydligen var fel lagad. Denna gång hade jag en ny tandläkare ganska ung typ 30 kanske? hon var snäll iallafall och frågade om det gick bra och sådär hela tiden. Nog för att hon satt bedövingen fel, men jag kände mig ganska lugn iallafall och hon slapp få en smäll! haha.

Sen åkte jag ner på stan och mötte Mikaela så gick vi till liljan och käkade god mat! potatisgratäng och kött. sen fanns det pizzaslice också, var någon slags buffé. jaja maten var god iallafall.

Efter det gick vi till kupolen och mötte Anna och Emelie.
gick runt där ett tag och glodde innan vi åkte till dollarstore och köpte ramar, för Mikaela och Emelie ska hänga ut deras fotografier på en utställning i morgon, så när ramarna var inköpta åkte vi till utställningslokalen och fixade. Sen gjorde vi faktiskt inte så mycket mer. var i lokalen ett bra tag, sen tog jag bussen hem och har inte hunnit varit hemma så länge.

ikväll ska jag kolla lets dance finalen och hoppas på att TINA vinner, eller vad säger ni? 

godmorgon



Åhh jag har ont i magen, är verkligen skit nervös.
ska vara där om mindre än 1 timme, tur att jag slapp ta bussen iallafall. Mamma kommer hem från jobbet för att skjutsa mig! haha Så krångligt med bussarna orkar inte byta buss och sådär.

men nu ska jag sminka mig och ge mig iväg... uhh

skriver senare om jag överlever detta!

nervööööös


Fan va nervös jag är inför tandläkaren i morgon.
tänkte ringa och avboka imorse då jag var lite täppt i näsan, haha är verkligen skit rädd för att gå till tandläkaren, usch bara jag tänker på det vill jag nästan börja grina.

Efter tandis i morgon ska jag träffa Mikaela!!
äntligen saknar den där lilla muppen.
ska med henne när hon ska fixa till nån konstutställning hon ska ha i helgen. sen vet jag inte vad vi ska hitta på, men nått skoj blir det nog!

sovgott!


ny mobil



japp, det vart så att jag hittade en mobil, som verkar vara bra.
inte den bästa kanske, men den duger åt mig.
rosa och fin också ju! haha tjejig helt enkelt!

image471

mobil



Så nu äntligen ska jag in och kolla mobil, hoppas verkligen på att jag hittar någon som jag vill ha och som inte är allt för dyr, behöver ju verkligen en ny!!

önska mig lycka till ! haha

tillbaka



Hej gott folk, jag är tillbaka i bloggvärlden!

Sov hos Sabina inatt, och jag åkte direkt efter att jag var med mina tremänningar igår. så jag hann inte skriva då, sen när jag kom hem till Sabina orkade jag inte blogga helt enkelt.  vi hade det då skit kul iallafall! Men det har vi alltid jag och min darling! Har sovit ca 6 timmar inatt och vaknade vi 11:45 så då kan ni ju lista ut när vi somnade! haha Men som sagt roligt var det då iallafall.

Imorgon ska jag ut och leta efter en mobil, kommer nästan bryta ihop om jag inte hittar någon! vill såååå gärna ha en ny, så fick jag en lön som var lite mer än va jag trodde så. men hittade en skit snygg mobil men om jag köper den har jag inga pengar resten av månaden, och det känns inte så kul. eftersom Jag ska ut på krogen på lördag och sen fyller mitt kusinbarn Viktor år på måndag! Sen vill man ju hitta på andra saker också så.  men hoppas att jag hittar någon bra, snygg och billig mobil i morgon!

Föresten så var Sabina med i Dalademokraten idag, Hon blev rånad när hon var i Spanien för snart 2 år sedan och nu ska Sabina och hennes kompis som faktiskt heter exakt som jag Sarah Wikström på förhör i falutingsrätt och sådär.

Nu känner jag för lite andra avenyn!

tisdag!



Hello.

Ja jag är faktiskt vaken, fast kl är 09:15.
vi ska snart åka till kupolen och kolla på en mobil, jag skulle ju ha köpt en ny idag, men sen ser jag att min lön inte kommer förens den 27 tack så mycket idioter. aja så jag får väl lov att vänta. jag som skulle ha köpt smink också eftersom mitt snart är slut. men men.

När vi varit på kupolen ska vi åka och träffa mina tremänningar, Alva Melker och Hilma. Så ska vi till framtidsmuseét och sen äta någonstans, och sen efter det kanske vi ska åka ohc bada!
 
så jag kommer inte hem förens ikväll, så ha en bra dag !!


max hälsar

sswmgjnbfbbbbbbbbbbfffdb fdfdvfdt i mmmmmmhffffffccc

en hälsning från max till alla er!!

MAX 1 ÅR !!!





GRATTIS ÄLSKLING!!!!

GRATTIS ÄLSKLING!!!



Idag är det en väldigt speciell dag, för idag fyller nämligen den sötaste pojken på hela jorden 1 år! Min älskade brorson, den bästa som finns, mitt allt och den jag lever för!

GRATTIS MAX PÅ 1 ÅRSDAGEN!!

Finns ingen som jag älskar så som jag älskar dig!



                                                                               Jag har varit Faster i 1år!!!


Tack för att du förgyller mina dagar!
Du gör mig lycklig!!

image207

utgång igen!



haha nu blir det utgång igen! haha
jag och maria ska ge oss ner på stan om nån timme.
idag blir det dock lugnare, men ändå! kan ju bli kul det med!

Sabina har tyvärr dragit till falun.
hon var här och käkade påskmiddag med oss.
hon är ju också en familjemedlem!

men ni får ha det så kul ikväll!

Sara och Sabina


image460

påskafton



Tjena

Gud va det var roligt igår, var verkligen den roligaste kvällen på länge.
dansade som aldrig förr, herregud säger jag bara!

somnade väl efter 4 inatt, och gick upp 11:20 i morse.
är ganska trött men ändå på bra humör!

ikväll ska jag fira påsk med min familj.
Vi ska väl käka påskmat och en massa godis.


Glaaaaaaaaaaaaad påsk!


men tjaaa

tjabba tjena hallå!

nyss hem kommen från krogen, fyfan det var det roligaste kvällen på mycket länge. hade verlkligen sjukt kul. vi tvingade med oss Sabinas mamma ut också, så vi var på liljan hela kvällen, är typ 25 års gräns där. haha  helt sjukt! men såååååååååååååååå kul!

snart dags för sängen, gooood natt

glad påsk

bastat

tjena

Nu har vi precis bastat och duschat, snart ska vi göra oss iordning!
senare bär det iväg ner på stan och till skrubben.
senare blir det flamingo!

ha en bra kväll!

brun utan sol



Tjena!

Nu har hag precis sprutat mig med brun utan sol men bara i ansiktet och halsen. måste ju se lite brun ut ikväll iallafall, och måste man fejka så måste man haha.

15:40 ska jag möta sabina på stan så ska vi åka hem till henne.
får se om vi ska basta och sådär innan vi gör oss iordning.
sen får vi skjuts ner på stan sen, får se om Mikaela följer med också! hoppas på det, plus att jag hoppas att det kommer vara en massa roligt folk ute. det är ju ändå påsk! haha

Hoppas ni får en bra kväll!

kanske mms bloggar senare!

kramis

MAX


Här kommer en film på Max som åker på Samuels sparkcykel.
Med lite hjälp förstås haha, men kolla hur kul han tycker att det är!


På söndag fyller du 1 år gubben!

långfredag

 hello!

Idag är det då långfredag, första dagen på lovet, det var så skönt att äntligen få sova ut. sen vakna och kunna ligga och dra sig i sängen hur länge man vill. Denna dag har jag även hunnit spela playstation mot Samuel, vi spelade basket och jag förlorade med 1 poäng, ganska surt faktiskt. haha.

Nu ska jag städa lite och sen efter jag ätit ska jag åka hem till Sabina. Där vi ska göra oss iordning och sen gå ut ikväll! hoppas på en toppen kväll!

föresten så lägger jag in en film på Max här om ett tag, så håll utkik!

hårfärgning



Hej igen.

Nu har jag lånat en mobil av storebror, en siemens som är skit ful och har ringsignaler som skär i öronen. kulkul. men men antar väl att jag måste vara glad för att jag har en mobil som fungerar över huvud taget. hoppas på mycket pengar på tisdag helt enkelt!

Nu ska jag färga håret, har inget annat för mig så!
köpte ju färg för några veckor sedan men har inte färgat det än, men nu ska det bli av iallafall, är trött på min utväxt!


trasig mobil




åh jag är såå sur, min mobil har gått  sönder och vill inte starta nå mer. Nu är det alltså helt sönder. har varit utan mobil sen 12 tiden, känns helt sjukt, får nästan lite panik av det. vill ju veta om nån smsar eller ringer ju.  lär ju inte ha råd med nån ny heller direkt. jävla skit fan...

får lön på tisdag, hoppas det blir mycket så jag kan köpa en ny mobil. MÅSTE ha en ny verkligen.

bad taste



En tradtion här på skolan är att det är bad taste på skärtorsdagen, vilken innebär att dom som vill får klä ut sig. sen koras den fulaste klassen fulaste läraren och så vidare. Vart helt chockad då jag såg att våran svenska lärare Solveig hade klätt ut sig till hipphopare. haha vi såg inte ens att det var hon först. skit kul verkligen. Sen hade Isabelle i våran klass också klätt ut sig, och det kan ha varit det fulaste jag någonsin sett! Nu kom hon inrusande efter att ha varit på stan oh köpt linser i dom fula kläderna. hahahaha

Snyggingen Isabelle:

image459 

skärtorsdagen



God morgon på er!

Idag är det skärtorsdag och jag går bara halv dag i skolan, sen efter det ska jag ner till polisen och fixa pass. Måste ju fixa det så jag kan följa med till Tallin! efter att jag fixat det ska jag följa med Sabina till tandläkaren, hon ska fixa nått med en visdomstand, typ bränna bort skinnet som är inflamerat eller nått annat mysigt. stackare!! 

Hinner inte skriva mer nu, jag och min granne ska gå upp till bussen tillsammans så jag ska vara hos henne om 30 minuter, och jag har lite att göra innan dess!

men ha en bra dag !

dotter önskas



Snart ska jag gå och lägga mig och läsa en bok jag lånade på bibblan idag.
Dotter önskas av Katerina Janouch, har hört så mycket om den boken, både att den ska vara bra och dålig så jag tänkte att nu är det dags för mig att läsa den!

Så tycker jag det är så skönt att läsa innan man somnar, för jag blir så trött av att läsa så jag somnar ganska fort. men om jag inte har någon bok att läsa varvar jag inte ner lika fort och ligger och vrider på mig länge istället. eller så sitter jag uppe vid datorn mycket längre.

image458

jippie



Nu är det bestämt att jag och Sabina ska ut på krogen på fredag!
Sabina som står för hela kalaset då jag inte har några pengar.
men du får ju tillbaka sen när jag får pengar gumman!
hoppas på att det blir kul nu bara, får inte ha för höga förväntningar!


imorgon har jag 2 lektioner sen har jag LOOOOV.
lov är ju det bästa som finns! haha

image457

hår?



Jag vill klippa av mig håret, ja jag kom på det nyss.
vill inte ha så långt som jag har helt enkelt utan jag vill ha till axlarna typ. om jag hade haft pengar hade jag gått till frissan och klipt mig och färgat håret, en total makeover helt enkelt. Men tyvärr är jag en fattig student. tänk om man var riiiiiik.

en frisyer a´la Richie?
sjukt snygg friss alltså..
image456

fan



Usch va jag hatar tandläkaren, varför ska hon hålla på att dra i min kind så den blir 1 meter längre, och hugga mig i tandköttet, nej fyfan.. sen var det nå fel på en lagning, så jag måste laga om. Så nästa fredag ska jag dit, har redan fått panik. jag hatar att laga. och blir extra orolig när jag tydligen ska få en annan tandläkare, för den som jag hade förut visste att jag får panik av bedövnngssprutan så hon visade inte ens mig den utan gömde den för mig och bad mig öppna munnen bara. Och alltid efter när jag har lagat så skakar jag som ett asplöv och mår skit.

kanske man ska ta och resa bort nästa vecka så jag inte kan gå dit, haha.

godmorgon



Nu har jag precis sminkat mig, kanske ska byta om och äta frukost också.
men jag är såå trött, skullle ju egentligen kunna sova nu jag om det inte vore för det där jävla tandläkaren. Men vet ni vad jag just kom på? VI FÅR LOV I MORGON !! Gud va jag ska sooooova!

nej nu har jag lite bråttom, hörs senare !!

tandläkaren



Hello.

Blev lite sur idag, fick sms av tandläkaren, dom skrev och påminde mig att jag skulle dit i morgon, vilket var tur att dom gjorde för annars hade jag glömt bort det ! haha aja iallafall har jag tid 08:20. och jag börjar skolan 10:20 egentligen. fatta va drygt, ska bara på vanlig koll som kanske tar 10 minuter, vad ska jag göra sen då. kul att sitta i skolan och vänta. BLÄ. plus att jag hatar att gå till tandläkaren! fan va sur jag kommer bli om jag har hål, har verkligen fobi för att laga. Dom brukar få hålla i mig när dom ska ta bedövning på mig, sen måste dom alltid påminna mig om att andas! haha ja fyfan!



tisdag



Heej.

Nu har jag varit hemma från skolan ett par timmar, men har pluggat lite och sådär, föresten så satt vi och pluggade på håltimen idag, tror det var första gången faktiskt! en applåd till oss!

Har även hunnit med att kolla på film : Beck . i guds namn. och även kvällens avsnitt av andra avenyn. Ni som följer AA måste verkligen se avsnittet kl 20:00 ikväll, mycket som händer verkligen! Riktigt bra avsnitt! Det jobba nu är ju att jag måste vänta tills på söndag innan jag kan se nästa avsnitt. fan va drygt.

Har laddat hem en massa musik som jag nu sitter och lyssnar på, älskar att lyssna på musik, bäst är ju när man hittat en låt man verkligen älskar och man vill bara lyssna på den hela tiden! tråkiga är att man tyvärr tröttnar på den efter ett tag. men det är ju kul så länge det varar! haha.

Jaha undrar vad man ska hitta på nu då?

ha en bra kväll!!

Grattis


Godmorgon!

Får börja med att säga grattis till min Storebror som fyller 23 idag!
GRATTIS STOREBROR!!

undrar om han blev förvånad när han fick ett grattis sms av mig förut.
jag tänkte att jag får väl lov att vara en snäll syster idag på han födelsedag! Så jag började med att skicka ett sms. Sen blir det väl en liten present också om han har tur! haha!

har historia nu, ska skriva om nationalismen, ska jag ska söka runt lite på internet nu och kolla va det är för något. tror vi har sett en film om det, men är inte riktigt säkert! jaja får väl söka på det och se om jag fattar något.

Ni får ha en bra dag !!

image279

hahahaha



hahaha Sabina står och skriker vid bussen:

Sabina: HELLO YOU WITH THE RED JACKET, ARE YOU GOING TO A TJURFÄKTNING!?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, hon skrek inte lite högt heller :P muahaha

hos sabina

Heej

Nu är jag hemma hos Sabina, ska sova här i natt.
vi har kollat på andra avenyn och väntar nu på 100 höjdare.
Sabina sitter och pluggar nu så jag sitter här en stund, ska hjälpa henne att förhöra henne sen när hon skrivit klart. hon har prov i morgon nämligen!

Jag och sabina räknade ut att vi åkt buss 11 gånger idag, tänkt er 11 gånger, helt sjukt egentligen! vi har verkligen flängt fram och tillbaka!!

Sen när vi var och handlade på Ica Maxi träffade vi Emma, Fredik, Hanna och Viktor!! Så nu har Sabina träffat 2 av mina söta små kusinbarn också!
På ica maxi handlade vi ingredienser till en pastasallad med kyckling.
MUMS va gott det var verkligen!! sjuktsjukt gott!!

hörs i morgon allihopa, sov gott !

meen



jaja täntke blogga men jag hinner tydligen inte, tack vare mikaela.

vi ska tydligen gå och käka äcklig mat nu,

hejdåå

sjukt



Helt sjukt, igår var det värsta vårvädret, vi var ute och tänkte till och med fika ute, fast det gjorde vi aldrig men ändå. och idag när man kollar ut genom fönstret så har det snöat, fyyyyfan. Jag hatar verkligen snö usch och fy.

Dags för skola igen nu då, en vecka kvar till påsklovet!!!!
guud va skönt det ska bli, och gud va jag ska sova!!

Men nu ska jag göra mig iordnining och lyssna på musik samtidigt!
hoppas ni får en bra dag ! puss och kram

Jag lever och du lever inom mig, jag ser dig när jag jag blundar
jag ber dig vill du vaka över mig och välsigna varje steg jag tar?

jag saknar dig..

Snygging!



image455

JAG ÄLSKAR DIG !

film!



Här kommer film på fasters älskling. jag råkade vrida kameran fel, så ursäkta att ni får böja på huvudet! Men visst har jag en söt brorson då?  Kolla också på hur duktig han är att bläddra i tidningen! en sida i taget varje gång !
fler filmer kommer ikväll och i morgon!



Sötnos



Hello, nu har Max åkt hem, vi var ut en stund nyss, Max satt i vagnen och jag fotade honom lite. sen filmde jag även honom när vi var inne, inte när han går, men lite andra filmer blev det! Sötnosen.

Nu tänkte jag sätta mig och leka lite i Photoshop, har inte så mycket annat att göra. eller jo ska nog se klart beck - i guds namn sen också. har nämligen inte sett den !

Senare kommer det massa filmer och bilder på Maxen!

Maxen



Nu är min Max här, vi kryper runt på golvet och leker.
Max har blivit jätte duktig på att gå nu, ska försöka filma sen så ni får se hur duktig plutten är! Nej nu ska vi fortsätta busa min solstråle och jag.

Faster älskar dig Max!

klart



Sådär, då var jag klar med första grejjen som skulle göras idag.
brabra, nu ska jag göra mig ordning för Max kommer så fort han har ätit!
Simon och Lovisa ska äta här med oss sen.

Får se om jag tänkte fota lite sen.
men är inte kul att redigera på min dator, eftersom jag sitter vid gamla. min bärbara har ju virus och jag har inga skivor för att kunna formatera om den. ska försöka få tag i ett par. men det är svårt.

ha en bra dag !

godmorgon



Yes som ni ser är jag redan vaken, vilket är ganska bra faktiskt, eftersom jag ska plugga idag. Har lite grejjer jag måste få klart, tex projektarbetet och pedagogiskt ledarskap. Så först ska jag göra lite Pedagogisk och sen ska jag fortsätta med projektarbetet.

Sen tror och hoppas jag på att Max kommer hit, saknar min lilla vilde!

Hero


Out of the light, like a star, like a hero..

Charlotte Perelli ska alltså till Belgrad, låten är bra tycker jag.
svängig eller va man ska säga, nog för att jag la mina röster på Sanna och Sibel, men jag hänger verkligen inte läpp för Perellis vinst, eftersom hon faktiskt var väldigt bra.

Men tänk om inte dessa juryns hade funnits, då hade ju Sanna vunnit.
lite tråkigt för Perelli att veta att hon vann på grund av någon jury, som man inte ens vet vilka det är. Egentligen så fattar jag inte varför juryn finns, det är väl ändå svenska folket som ska rösta. Dom i juryn kanske tycker att dom är mycket smartare än oss vanliga person och att vi inte klarar av att rösta själva, haha.

Nej, nu hoppas jag att Perelli tar sin andra vinst i Eurovison!!

PS. Jag har lite ångest över hur många gånger jag röstade. DS.

självporträtt


Här kommer ett annorlunda självporträtt !
inte så snyggt gjort, men ska göra ett nytt någon annan dag!

image454

lördag



Men TJA!

Lördag idag, härligt härligt. var verkligen skönt att sova ut i morse.
inte behöva höra nån äcklig alarm signal som förstår ens sömn!
Sen är det så skönt att man får ligga kvar och dra sig hur länge som helst. Sova är bland det bästa som finns ju! haha

Ikväll är det melodifestivalen också, jag hejjar nog på Sanna Nielsen.
älskar verkligen hennes låt, och Sanna är sjukt bra!
Annars är ju Sibel en favorit, älskar hennes röst!
men vi får se vem som vinner, vem tror ni ?

Snart ska jag göra mig iordning och åka hem till Maria.
ska vara där och kolla på melodifestivalen ikväll nämligen
tänkte köpa oss chirre och dirre också, ett MÅSTE när man kollar på melodifestivalen ju! annars blir det ju inge bra. haha.

have a nice day!

glass



Heejhopp.

Min bror lät mig följa med ändå, haha.
ska med och fika iallafall, för vem vill missa glass, maränger och chokladsås? inte jag iallafall. sen kanske jag badar lite och sen går upp och bastar, vore skönt som fan.

men vi höres sen! ha en bra kväll!

Maxen


Hej.

ja då var man hemma igen då, började 8 imorse och slutade 09:20.
sen har vi varit och tagit ut pengar och satt in dom på Saras konto, för senare i eftermiddag ska hon betala våran kryssning, finns ju speciella studentkrysningar, men våran klass har bestämt att vi ska åka på en egen. Så mellan 9-11 april är vi på kryssning till Tallin. Kommer bli skojj tror jag!

Snart ska jag cykla upp till Max, och se efter honom medans Lovisa är i tvättstugan.
Så får väl se vad vi hittar på för bus. Han kommer väl bita mig i näsan som vanligt, haha okej nu överdrev jag han har gjort det en gång, men den gången gjorde det jävligt ont! haha!

Sen ikväll ska Samuel ha kalas för sin kompisar uppe på mammas jobb.
hon jobbar på ett badhus så han ska ha nå badkalas.
jag erbjöd mig att vara lekledare, men jag var tydligen inte bjuden, jag var tydligen pinsam?! Det var det konstigaste jag någonsin hört! Men men jag får väl sitta hemma och glo på Lets dance jag då.

hoppas ni har en bra dag !

Hanna, Viktor och Alfred



Heej!

Då har jag precis kommit hem, åkte till kusinen vid 2 så kom Mamma och hämtade mig vid halv 9, så idag vart det en lång dag! vilket var helt underbart, jag klagar verkligen inte ! haha vi har hunnit med en massa idag, busat, myst, lekt, fikat och ätit, sen så kom mitt andra kusinbarn också dit en stund nu på kvällen, Alfred han är snart 2 år. Han och Hanna sprang runt tills Alfred blev trött, så han satt i mitt knä och höll verkligen på att somna. sen vart han så trött så han grät och hängde runt halsen på mig!

Sen när Emil och Alfred åkt hem och Viktor somnat satt jag och Hanna och kollade på Lotta på bråkmakargatan, sen borstade vi hennes tänder och gjorde henne redo för sängen. Sen precis när hon skulle sova kom mamma och hämtade mig, så åkte vi och hämtade samuel på träningen sen åkte vi hem.

Dags att sova snart känner jag, fast jag har lite att göra så sängen får vänta några timmar till!

skolan



Heej.

Nu är vi i skolan, har bara en lektion idag också, eftersom mer än hälften av klassen är i uppsala och kollar in universitetet där. så vi har bara arbetsmiljö och säkerhet, och vi ska bara prata betyg sen får vi gå hem. nödvändig dag va? haha

Sen ska jag åka hem till kusinen och leka med Hanna och Viktor, saknar dom så mycket fast det bara var 1 vecka sen jag träffade dom. men dom är ju så underbara att man saknar dom redan när man varit ifrån dom 5 minuter.

är trött nu, fast vi gick upp 10:20 i morse, men jag fick astma inatt så jag var vaken ett tag.
fick lov att gå upp och ta medicin och dricka vatten, sen efter ett tag när det hade lugnat ner sig lite kunde jag äntligen somna om.

nej nu ska jag kila, ha en bra dag !!

Hemma hos Sabina


Heej

Nu har jag lånat datorn hemma hos Sabina, själv sitter och pratar i telefon med hennes lillebrors mamma. så jag passade på att logga in här och skriva lite!

Vi var hem till  mig förut och hämtade lite grejjer, då var Max där så Sabina fick träffa honom för första gången! Sen var även min morfar, "styvmormor" och mina fastrar hemma hos oss, dom har itne hunnit gratulera min lillebror än så dom gjorde det idag, så det var trevligt att träffa dom också.

sen fick vi skjuts till Ica Maxi av mina fastrar, så var vi in där och handlade lite och sådär innan bussen kom och plockade upp oss, vi har flex bussar här i Borlänge som man kan ringa så kommer dom och hämtar en och skjutsar en dit man vill.

nu ska vi se greys och äta Chirre och dirre ( chips och dipp, haha)

hoppas att jag hinner skriva i morgon, ska till skolan och sen direkt efter det ska jag hem till min kusin och leka med Hanna och Viktor!

ha det bra!

rosenström



Nu sitter jag i skolan och har foto, sitter och kollar igenom bilderna sen måste man väl redigera och spara om dom till lågupplösta eftersom vi ska sätta in dom i ett bildspel sen.

samtidigt som vi sitter vid våra datorer lyssnar vi på Björn Rosenström på hög volym, haha så sjukt kul. Läraren är och har utvecklingssamtal så hon bryr sig inte, föresten så hade jag samtal med henne nyss, och jag hade bra 5% oanmäld frånvaro. det är ju super, brukar ha ganska mycket mer! haha Jag har blivit duktig!!

Snart ska jag och Sabina dra till kupolen och lämna in hennes dator som krachade helt plötsligt igår, sen tar vi bussen hem till mig där jag ska hämta lite grejer och sådär eftersom jag ska sova hemma hos Sabina inatt.

puss och kram!

Sådär



Då var jag klar med allt jag skulle hinna göra innan jag åker till skolan.
bussen går 20 över, Mamma får skjutsa upp mig till bussen eftersom att det ligger 10 minuters gångväg här ifrån och det regnar ute. har ingen lust att bli pissblöt.

Skriver säkert när jag är i skolan, kanske får ni något smakprov på bilderna från mammas jobb!

föresten, ha en bra dag allihopa!

godmorgon



Heej, Fick reda på igår kväll attt jag började kl 1 idag.
så då vart det så att jag satt uppe lite längre och pratade med
Emelie på msn, ni skulle bara veta hur rolig hon är! jag satt här för mig själv och skrattade igår när vi snackade! haha Så hon är inte bara en sjukt duktig fotograf hon är rolig också ! haha

Nu tänkte jag snart ta mig en dusch, och sen göra mig iordning.
ja eftersom jag börjar 1 idag så har jag ju bara en lektion.
vilket är Foto, då ska jag redigera dom bilder som blev bra av dom jag tog på mammas jobb i måndags, blev ju en hel del bilder om jag säger så.

hörs senare mina vänner !

Emelie



Hej.

Jag som är så himla trött har fortfarande inte gått och lagt mig, har kännt mig lite piggare ett tag, men nu börjar jag få grus i ögonen igen haha, tänkte krypa ner i sängen och läsa någon bok. Om det nu är så att jsg har någon bra bok att läsa, det vet man ju inte.

sitter här och stör mig på att jag måste sitta vid min gamla dator, den bärbara har fått virus och jag har inga skivor så jag kan formatera om den, någon som vet vart man kan få tag på sådana? är i stort behov av dom kan jag ju lova.

nej nu ska jag försöka tvinga mig till sängen, blir ju lätt att man fastnar vid denna dumburken, finns ju en massa bra  bloggar att läsa.

Min favorit är helt klart
Emelies, Emelies blogg var den absolut första bloggen jag läste och jag blev fast på en gång, och nu har även Emelie blivit fotograf så det är så himla kul att vara där inne och kolla på hennes bilder, så är ni sugna på att se riktigt bra bilder så ska ni gå in på hennes blogg! Det är verkligen ett hett tips från mig, men bara så ni vet så är jag Emelies största fan!!

vart tar tiden vägen?



Kan inte fatta att Max har varit såhär liten, men ändå känns det som om det var igår min bror ringde och jag fick reda på att jag blivit faster, den stunden är den i särklass bästa stunden i mitt liv, den lyckan jag kände då går inte att beskriva.

Här kommer två bilder på Max, den första är när Max bara är några veckor gammal. Den andra är tagen för nån vecka sedan. Max du växer så fort hjärtat!



Faster älskar dig mest finaste Max

trötttrötttrött



Hann inte sova så värst länge innan jag upptäckte att det var topmodel på tv3, och då kan man ju inte sova. Jag som är intresserad av att fotografera tycker det är så sjukt kul att kolla deras olika sessions, sminket och sånt där. Men det roligaste är ju att se hur bilderna när dom är redigerade och fixade.

Sen har jag kollat på andra avenyn avsnittet som kommer gå ikväll på svt.
och vilket romantiskt slut det var, tänker inte säga för mycket nu om det är några utav er som ska se det om mindre än en timme! Jag har verkligen fastnat i denna serie!! Någon mer som har det?

Nu ska jag kila ner i köket och laga lite mat, det har börjat kurra lite i min mage nämligen!

tupplur



Nu tänkte jag lägga mig i soffan och ta en liten tupplur.
är ju så fruktansvärt trött, känns som om jag har 10 liter grus i varje öga!!

hörs när jag vaknat till liv igen!

hemma



Ja då var man hemma då, efter en lugn dag i skolan.
Hade historia första timmen, då vi hade grupparbete, så vi jobbade lite på det innan vi började spela lite kort, haha man måste ju vara lite oseriös ibland också.

Sen hade vi relgion där jag bara lämnade in mitt arbete jag satt och gjorde igår, den om judendomen. precis när jag lämnade in den kom jag på en massa saker som jag kunnat skriva också, men då sa läraren att jag kunde skriva mer och lämna in senare om jag ville, så får se om jag gör det.

Sen hade vi idrott där vi först hade bowling, jag förlorade mot Sabina och måste därför bjuda henne på en bigmac på donken, fyfan..  jag är verkligen en dålig förlorare jag ! haha aja sen efter det spelade vi volleyboll och mitt lag vann båda gånger! jippie då blir sara glad! haha

Nu tänkte jag titta på andra avenyn och bara ta det lugnt hela dagen.
eller ikväll ska jag fixa designen till en tjej som ville ha hjälp :)

hörs senare !!

godmorgon


godmorgon.


jag är trööööööööööööööööööött, kunde inte somna igår, sista jag kollade på klockan så var hon vid halv 2. alltså har jag inte ens sovit i 5 timmar, fick ju lov att gå upp kvart över 6 för att hinna packa idrottskläder.

känns som om jag liger och sover än, och jag vill inget hellre än att krypa tillbaka i sängen och inte vakna förens jag är riktigt pigg, men nu går ju inte det tyvärr, utan jag ska till skolan och ha Historia först, sen Religionen och sist idrott men direkt efter det åker jag hem och sover, så ska jag  kolla på ett avsnitt av Andra avenyn också!


hörs kanske under dagen, annars sen när jag kommer hem.
ha en bra dag allihopa, puss och kram!

klaaaaaar



ÄNTLIGEN, efter 7 timmars slit så är jag äntligen klar.
nu kan ni i princip fråga mig allt om judendom så kan jag svara.
iallafall om ni frågar om synagogan, sabbaten och kabbala!
det är det som cirkulerar runt i mitt huvud just nu, och det kommer nog göra det i några dagar känns det som, men men huvudsaken är att dom sidorna jag skrev blev bra, det är viktigast!

Nu hade jag tänkt att stupa i säng, kommer förhoppningsvis somna på en gång, ska ju liksom upp 06:30 i morgon. Om jag ens kommer komma upp ur sängen är ju en bra fråga, skulle ju vara lite snopet om jag försover mig och missar lektionen där jag ska lämna in allt jag skrivit nu på kvällen. haha då hade jag inte vetat om jag skulle skratta eller gråta.. haha.

håll tummarna för att jag kommer upp i tid, skriver ett inlägg imorgon när jag går upp så får ni se om jag klarat det!

GODNATT !!!

ps. alla nya läsare en speciell hälsning till er ! jag hoppas ni stannar kvar, svik mig inte nu! ;)

pluggpluggplugg



Heej alla gamla och NYA läsare, har ju fått en hel del nya idag har jag märkt, det är ju så roligt!! hoppas ni stannar kvar här på min lilla blogg! Och i mån av tid så kan jag hjälpa er med eran design! brukar för det mesta ha tid så fråga på bara !

Idag har jag och
Maria pluggat hela dagen, ska skriva en artikel på 4-5 sidor om judendomen, sen ska vi skriva 2 sidor med egna reflektioner till det också. så det är ju en stor uppgift. tog flera timmar att skriva 2 sidor så då kan ni ju tänka er hur svårt det är. nej usch. jag är inte en person som gillar att göra mina läxor. men nu jävlar ska jag verkligen försöka göra klar denna om jag nu måste sitta halva natten för att göra den klar.

om ni vill ha en rolig blogg att läsa rekomenderar jag Marias

ska kan ni väl vara schysta och kommentera bilderna på min brorson lite längre ner på bloggen?


puss och kram på er!

Godmorgon!



Heej

Idag ska jag till mammas jobb och fota lite till en grej till fotolektionen.
ska gå runt och ta en massa kort där på badet sen ska jag göra en powerpoint presentation om det, får väl se hur det blir! Jag skulle tycka det var skit tråkigt att sitta och kolla på massa bilder sådär, men men våran lärare kanske tycker det är intressant !

innan jag går upp dit tänkte jag ta mig något att äta, men jag vet inte om det finns så mycket att äta, orkar ju inte stå och laga nått jobbigt liksom.. men vi får se hur det blir.

föresten så har jag redan hunnit kolla på avsnitt 71 och 72 av andra avenyn idag.
alltså betyder det att jag sett 2 avsnitt av 3 som visas denna vecka, skit tråkigt för sen måste jag ju vänta tills nästa söndag. kan det inte visas varje dag istället?!!

hörs senare, ha en bra dag !

grisen



Har ju glömt att berätta att Fasters lilla gris var här och hälsade på idag.
och eftersom att jag har världens snyggaste brorson så fastnade han såklart på kort, Han är ju min favorit modell i alla kategorier, just för att han är så himla snygg (lik faster?)

här kommer bilder på MAX





156232-449

Kolla gris-minen, haha du är fasters griiiis!!


design



Idag fixade jag en Header till 
Vedran och han blev riktigt nöjd vilket jag tycker är så kul! Satt verkligen och försökte komma på nån bra design som skulle passa Vedran, först gjorde jag en helt annorlunda, men sen helt plötsligt poppade denna ideén upp i mitt huvud! Då är det kul att hålla på när man verkligen får en sådan bra ideé!

Sen satt vi och pratade i telefon i 40 minuter, jag guidade honom medans han fixade in headern på sin design, och efter många om och men så fixade han det, och det blev skit snyggt!

Imorgon drar Vedran till STHLM där han bland anant ska träffa Blondinbella!
hälsa blondiebelle från mig Vedran ;)

ljus



Nu på kvällen har vi varit och tänt ljus på farmors grav.
det var fint, det gör så ont i mig varje gång jag tänker på att jag aldrig mer kommer få träffa min älskade Farmor, hon var verkligen min hjälte och jag älskade henne över allt annat.

Jag saknar dig!!!!!!!!!!!!

Grattis



GRATTIS FARMOR.

idag skulle världens bästa Farmor ha fyllt år.

Jag älskar och saknar dig Farmor, du var min hjälte <3

I would fly away to the moon and back
Take a train on a one way track
To be close to you, to be close to you
I would bring the sun when the rain falls down
Stop the world from spinning around
To be close to you, to be close to you
I would if I could

image442

sibel


SIBEL till final!!!!
det enda vettiga som hände i kvällens program..

Att det där slo-gänget Nordman gick vidare är ju som sagt helt sjukt.

Faan

JÄVLA SKIT HELVETE, alltså att man ska behöva bli så jävla arg jämt, hur fan kunde Nordman gå vidare? helt sinnessjukt. sjuktsjuktsjukt.

Jag har alltid gillat Carola och försökte därför ringa och rösta ikväll, men det stog upptaget nät varje gång jag försökte. så man börjar ju undra om det verkligen var rätt som gick vidare.

helvetes jävla skit SVT.

hejja Sibel!

blä för danny



Faaaaaan, jävla skit att Matte och Carin åkte ur lets dance och den där äckel tönten Danny är kvar, hatar verkligen Danny!! Han tror att han är så himla bra och snygg och blablabla, men igentligen är han sjukt dålig och sjukt ful! Och jag skulle hellre än att vara med i hans fan club " Dannys Angels" asså man vill ju nästan spy för att det är så töntigt. om inte han åker ur nästa gång är nått fel! VÄLDIGT FEL!

image440

fredag



Heej.

Fredagen började inte så bra var svin trött i morse, och såklart glömmer jag alla papper jag ska ha med mig, hade ju inlämning idag. smart man är då, aja fick iallafall lämna in det på måndag. Slutade efter första lektionen som vanligt. då gick jag och Sabina till kupolen en snabbis och kollade efter skor till Sabina.

Sen tog vi bussen till hennes mammas jobb, men först gick vi in på dollarstore och kikade lite. Sen skulla vi äta lunch med Sabinas mamma då, eller jag och Sabina blev faktiskt bjudna på lunch av hennes mamma! Verkligen snällt!

Sen åkte vi hem till Sabina och var där en stund innan jag åkte hem.

Nu har jag kollat på lets dance och sådär händer inte speciellt mycket ikväll förutom det. Jag är lite sugen på att gå ut i morgon, men ska jobba på söndag så vi får se hur det blir. det visar sig.

snart ska jag sova, godnatt

<3

image439

Tack för att du finns vännen!

Hanna och Viktor!



Heej

Haft det underbart hos kusin och kusinbarnen idag.
Busat en massa, det är barnen Östberg bra på kan jag lova! haha Viktor klättrade över allt och då menar jag överallt, toalettstolen, en liten fotölj, trappen med mera, haha så där fick man springa och passa så han inte ramlade. Och Hanna pratar hela tiden, hon var inte tyst många minuter idag! Hon är så duktig på att prata fast hon bara är 2 ½ år! Verkar som hennes nya ord är : nämen duuu, haha så himla söt! Sen sa hon : Va fin du är idag till mig, då sa jag tack va snäll du är! då svarade hon : ja det är jag va! haha sötnosen!

Ni gör mig så lycklig <3


Hej! Har inte hunnit blogga idag, har varit på föreläsning hela dage

Photo-0283.jpg
Hej! Har inte hunnit blogga idag, har varit på föreläsning hela dagen. Och nu är jag på väg till kusinvitamin. Ska leka och mysa med Hanna och Viktor! Hörs senare!

en bild



 :)

image437

fotostudion



Nu är vi i fotostudion och tar lite portätt!
jag sara sabina och Carro, detta blir snyggt kan jag lova ;)

yeah



Hittade en gammal bild. kul va?

image436

skolan



Sitter i datasalen med Sabina, vi fick inte plats i samma datasal som resten av klassen så vi sitter helt själv i en annan, vilket var skönt faktiskt! Har Engelska ska skriva om hur det är att gå i skolan och vara ungdom i ett engelskspråkigt land! hm, jaja inte får att jag vet något om det då, men jag får luska vidare på det helt enkelt!

så fort vi har slutat ska vi sticka och käka mat i matsalen, var nå kycklingsgrej idag tror jag. sen efter det har vi foto!

hörs senare

godmorgon



Nu sitter jag och ska precis sminka mig, måste ju sitta vid datorn samtidigt så jag kan lyssna på musik! sen ska jag hinna lägga in lite nya låtar på ipoden också, så jag har ännu mer bra musik på den!

Sen måste jag iväg till skolan, men har bara 2 lektioner idag, engelska och foto.
får säkert sluta tidigare från fotot idag! då ska jag med Sabina på kupolen en sväng! så vi hörs ikväll!

Björn Gustavsson



Haha, gud va jag älskar denna låt, har till och med laddat hem den!
Han är väl för rolig den där Björn! Mer björn i rutan tack!

Andra Avenyn


image435

Jag är helt fast i denna serie, jag var ju inte med från början utan har kollat på internet och idag kom jag ikapp, känns jätte tråkigt ju, jag som brukade kunna kolla flera avsnitt om dagen förut måste nu vänta och kolla på söndagar måndagar och tisdagar som alla andra. är det någon mer än jag som har fasnat för denna underbara serie?

GRATTIS



GRATTIS på 3årsdagen Emma, hoppas du har en bra dag sötnos!

Smsade Åsa i morse och bad henne ge Emma en grattis kram från mig, då skrev hon att Emma låg hemma med feber, stackars sötnos hoppas du blir bättre så du kan ha kalas i helgen istället!

image229

Söndag



Jaha då var det söndag igen då, vilket betyder att skolan börjar imorgon.
inte så kul, vill ju ha loooooov, skönt att det snart är påsklov!

idag har jag hunnit redigera klart bilderna på Max.
ska snart bränna ut som på en skiva och ge till Simon och Lovisa.

hoppas på att Maria vill hitta på något sen.
har såå tråkigt ju.

barnvakt



Heej

Igår eftermiddag åkte jag till Sundborn för att vara barnvakt åt Alva Melker och Hilma!
Vi kollade först på film, sen kollade vi på letsdance, nu låter det som om att dom satt stilla och kollade snällt hela tiden men fullt så tråkigt var det inte, utan vi sprang runt och busade. jagade varandra med mera.

till slut somnade Hilma på golvet framför tv:n, då satt jag på henne en blöja och bytte till pyjamas sen ner i säng med henne, och dirket efter letsdance gick Melker och la sig, Jag och Alva spelade kort en stund innan hon också gick och la sig.

imorse vaknade jag vid 10, då satt dom andra och skulle precis käka frukost så det var ju perfekt, sen lekte vi och busade ett tag, sen kom deras farmor, farfar faster och 2 kusiner ner från Umeå, dom var det kul att träffa igen, senast var nog 3 år sedan, men då sågs vi bara en snabbis.

sen vid halv 5 åkte jag hem, och nu sitter jag här och väntar på melodifestivalen!
massa bra artister idag ju, bland annat Sibel ju! älskar hennes röst!
hoppas hon har en bra låt också!

ha en bra kväll!